跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][小魔女doremi][TVB粵日雙語合成版][WMV9-MKV][1-51集全集更新完畢+音頻]

kwanyeung 发布于2009-4-12 16:25 18248 次浏览 200 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-4-15 20:23:54 | 显示全部楼层
不過對呢set碟有d不滿~因為係內置字幕!
% M8 a& {- N5 X& n& ^: _- Y5 |9 T0 kngyan1600 发表于 2009-4-15 18:34

; g; h% y; S4 G$ {8 X# G內置啊- - 你係咪又買平價DVD。100蚊幾隻果D XDD

kwanyeung 发表于 2009-4-15 20:26:33 | 显示全部楼层
真系唔好意思..唔记得左添!!得闲上传上来把..由于系第一次嘅合成品.所以合得麻麻地.! {" U; c( c# h. o' o
Xoun 发表于 2009-4-15 19:04

- r5 M: c8 D" m$ {3 F5 V( K8 M唔緊要啦。我第一次合既數碼2同樣好差。你都有DL啦XD
3 n1 N" Y2 [) G. O6 m# T/ \期待你既咕嚕咕嚕同最後星光。

ngyan1600 发表于 2009-4-15 20:53:46 | 显示全部楼层
內置啊- - 你係咪又買平價DVD。100蚊幾隻果D XDD
& k' {( [( `* w  Akwanyeung 发表于 2009-4-15 20:23

# ~* |2 f- v) d" n; J4 v/ h3 {唔算便啦,150$有26集-.-卡卡

kwanyeung 发表于 2009-4-15 22:36:14 | 显示全部楼层
唔算便啦,150$有26集-.-卡卡
) O  d3 i5 \& }5 p, ?ngyan1600 发表于 2009-4-15 20:53

: m4 ^2 R' A1 q- |咁即係話你買果1-4輯都係內掛字幕架啦波?
- T0 G& S  w* J* |" l% G如果畫質好既無所謂啦。

Xoun 发表于 2009-4-15 22:39:24 | 显示全部楼层
8 F) n3 e: x& {$ q8 V" e; m) t
& L, r7 u* ]2 s2 O1 m# x正常黎讲DVD嘅话应该系图片字幕先至岩喔..都系内挂咖啦...但可以弄成无字幕片源的吧

kwanyeung 发表于 2009-4-15 22:54:17 | 显示全部楼层
我諗佢指D字幕係直程封左入視頻入﹔面果隻。

ngyan1600 发表于 2009-4-15 22:58:18 | 显示全部楼层
咁即係話你買果1-4輯都係內掛字幕架啦波?
6 z5 t, c9 M4 _' `: u7 ?如果畫質好既無所謂啦。
' u& u9 C) a$ j1 nkwanyeung 发表于 2009-4-15 22:36

3 C# r9 d3 T; r% |7 ^/ a而家得第三部係手,只知第三部係咁,1,2,4部等入手後先知

ngyan1600 发表于 2009-4-15 22:59:33 | 显示全部楼层
# @. |1 U/ ?. N' ?2 r) _# F. g, S
我諗佢指D字幕係直程封左入視頻入﹔面果隻。
1 c5 Y( \' o* b/ e5 }kwanyeung 发表于 2009-4-15 22:54

5 e% k# c  c5 G. I4 G我講得內置字幕,緊係講呢隻啦
# `- C) t0 L/ E$ s% R/ z8 h# V可以消除既就唔係內置而係外掛啦~+ G4 b" @; W; i4 x" p$ E* w  N
畫質方面~你睇自己睇啦,卡卡

kwanyeung 发表于 2009-4-15 23:04:59 | 显示全部楼层
你係咪又買台版DVD???" b. ?/ Y, M  {: I* l2 o# s" w
如果台版DVD D字幕係內置既話。1 k' s0 f9 ]+ v
睇下香港有冇出DVD啦- -  再唔係大陸應該有無字幕既DVD。

ngyan1600 发表于 2009-4-15 23:08:02 | 显示全部楼层
你係咪又買台版DVD???
* d4 b* T) Q: F5 t& e1 |* e如果台版DVD D字幕係內置既話。
; d) E; \# z  g! ?. N睇下香港有冇出DVD啦- -  再唔係大陸應該有無字幕既DVD。
' z' @: f, `" b/ Y/ \7 Ykwanyeung 发表于 2009-4-15 23:04

! P  V3 j# s5 ^8 Q0 S香港.........doremi從來都無出過dvd....vcd就只出左第一部......; v4 O, E( i- I0 c
大陸版..質素仲差啦.....十幾集放埋一隻碟.......

huang 发表于 2009-4-15 23:09:08 | 显示全部楼层
质量似乎差左D哦,自已硬盘爆了,有时间实攻下全系列,; O4 a+ e8 V+ e8 ~- R( p7 ]
目前还是美战为先

洋波 发表于 2009-4-16 14:20:54 | 显示全部楼层
分辨率貌似不是很高。