跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [秒傳][Tales of the Abyss][深淵傳奇][日語聲英語字幕][BDRIP-720P][X264-MKV]

kwanyeung 发布于2011-7-11 09:00 1370 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
* n! S& P& X) o' x4 f
' Y- U8 ?0 J4 u【片  名】Tales of the Abyss% w7 k1 x, M5 J6 N
【集  數】共26集- B: w# j1 X- l4 j& P6 ?
影片格式】mkv
* r* c% i: ], a: s) o【視頻編碼】x264
$ d2 u: e3 M7 o4 v
【大       小】500-650MB) {$ g/ A3 O( Z
【死檔日期】2年無人下載( A, H2 b' |( Y6 \, @' C( @
【語言字幕】日語    內掛英語字幕" }( Y3 b7 H3 C  z1 j' t
【儲存空間】MU

3 N; d7 O8 Y1 ^, y

, J0 O, `& A4 W- T9 m3 Q8 G7 o+ Q
- E0 I" [4 M7 p  L6 Q( }% z0 V
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

' M8 Q+ P% a6 x  q: U8 U5 p6 x1 @! M% }: ]+ \! t; {

已有(16)人评论

inber 发表于 2011-7-11 09:05:20 | 显示全部楼层
繼續支持 天使ky

dante0727 发表于 2011-7-11 09:06:33 | 显示全部楼层
正啊!呢部几好睇架~~

kwanyeung 发表于 2011-7-11 09:13:46 | 显示全部楼层
繼續支持 天使ky# e2 `& K0 a+ j  K
inber 发表于 2011-7-11 09:05

0 x/ i$ y3 b4 I: C! E$ N1 y咪又幫我亂改花名。

inber 发表于 2011-7-11 09:18:47 | 显示全部楼层
咪又幫我亂改花名。$ h0 j/ O4 L  Z' E$ q! S
kwanyeung 发表于 2011-7-11 09:13

; q& n' Y/ B2 l5 R' L! K" z
3 J5 y- Q+ [+ T4 F; S' k( o6 t6 Y4 z- O2 f* G$ y* C" u: z
廢事比你話我小氣嘛

kwanyeung 发表于 2011-7-11 09:19:51 | 显示全部楼层
廢事比你話我小氣嘛1 T; ~5 @* Q; S$ ~. r4 y2 e
inber 发表于 2011-7-11 09:18

; t: x, C# o% x% Y# U係你覺得我認為你小氣。你自己又認。真係善變你。

inber 发表于 2011-7-11 09:21:55 | 显示全部楼层
係你覺得我認為你小氣。你自己又認。真係善變你。
5 v: _+ h4 t$ |3 U1 U: b* Tkwanyeung 发表于 2011-7-11 09:19

7 [! s4 D) A8 R/ `
; e# {" P+ g. ], m. m4 ]
2 n3 O/ W* f3 Y6 F 你唔好讚我啦

chrisrex 发表于 2011-7-11 09:41:24 | 显示全部楼层
深渊传说都有?

kental 发表于 2011-7-11 10:14:47 | 显示全部楼层
原来呢部系深渊传说哇;未睇过;超三流晒鼻血甘开心噶

qumjl 发表于 2011-7-11 13:43:29 | 显示全部楼层
其实秒传即系点解? 打波咁嘎妙传啊....

丞相 发表于 2011-7-11 14:12:15 | 显示全部楼层
有看過這部的漫版
$ v% d1 b: G, g; t感覺不錯好看~~

inber 发表于 2011-7-11 17:53:50 | 显示全部楼层
回复 1# kwanyeung
' |& k  B. Z( ]% z% S: V( N$ P4 {' T- S8 z% D! @; J+ Y7 V6 N
% a" P3 ~7 W. O( y
點解你啲鏈結次序咁亂嘅" P- q# p  _7 i# G/ z: W6 D7 E
(以上只系回覆的借口,下面才是我想說的); C' p  y0 |  N- F" C* @
* @* ^/ h( r# c, D* s8 W  ^
ky兄雖然講唔曬甲乙隻方的論點
" C. `- [  ^- T3 o- z& f6 Q但系講得好中立(相當滿意),你系講野方面都幾叻5 m6 c7 v0 H! Z. A4 O  B/ \- a
你咁講唔會得罪任何一方,所以覺得你好犀利

12下一页