跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][小魔女doremi][TVB粵日雙語合成版][WMV9-MKV][1-51集全集更新完畢+音頻]

kwanyeung 发布于2009-4-12 16:25 18247 次浏览 200 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2009-4-13 10:57:09 | 显示全部楼层
6 n7 E6 ~( `9 n3 D: t( z9 p4 z- U8 j4 a5 `8 m6 O! [4 {, P
~_~正!!!!
0 k2 x4 P) e3 d2 Z* C我會合第三部8 v5 D8 n6 O- P5 j; Q6 }
可恨我下唔到mu,唔係一定會下

kwanyeung 发表于 2009-4-13 11:00:49 | 显示全部楼层
你會合第三部?@@ 咁就好啦^^
7 @- `# C8 W) e. S不過你有片源咩???唔通你有DVD??
6 ]( S- D$ `, c$ Y8 {; b/ k$ C  a5 \5 P
唔緊要啦。你可以用你個FD部電腦下㗎- - 我記得之前你下我個數碼2都係咁。

huang 发表于 2009-4-13 12:55:24 | 显示全部楼层
咁好- - 咁不如你同我一齊合啦。。. I2 @( b# j$ H
我會冇咁辛苦- -
. {3 e. a' J4 c/ i1 z我本身都諗住放棄下載- -因為WINNY真係好煩- -成日DL下停下咁- -
* c1 q6 B! ^5 E1 M/ [2 o2 t; o/ j( M9 W& M3 x& {, ]
點知唔覺意用SHARE 搵到DOREMI第一輯合集。15GB。最快有成1Mb/S。所以2日就下完啦。
# P! T" N+ W( i- F# P; c5 p咁先 ...# e( M. B9 O$ L
kwanyeung 发表于 2009-4-13 09:59
1 C% O2 x, R0 i+ h0 H  q
片源是不是SHARE的MP4版,记得提供音频哦,那我就合成果个13集的0VA吧

huang 发表于 2009-4-13 12:57:15 | 显示全部楼层
音频音频,我要音频,COME ON

kwanyeung 发表于 2009-4-13 13:03:52 | 显示全部楼层
H大叔唔好催人啦- -- g# u5 G5 B3 }; p) u
合緊第二集啊- - 遲啲一次過打包幾集音頻。6 m0 u' S/ c. Q" }

! z/ G. X1 [; u) T7 j- H* `同埋下緊BEE組嘅鋼鍊2配音。所以上傳速度爆慢中。

kwanyeung 发表于 2009-4-13 13:04:56 | 显示全部楼层
片源是不是SHARE的MP4版,记得提供音频哦,那我就合成果个13集的0VA吧& `; t+ L3 h7 [; m$ {
huang 发表于 2009-4-13 12:55

# K, w' v# d+ c! H2 W& x9 u好啊!你合成心之密語就好啦。& D% u7 i* }& h1 d- n4 ?
第一輯我合。: u2 H8 {# {8 ]* B7 a
第3輯1600合。. E7 Z4 }- D3 v: Y( M0 y5 _# M! Y
心之密語H大叔合。1 V- h& W9 Q% _, M! p8 X. c1 p
仲有2輯點算好>< 小冰都合啦。

熊猫仔 发表于 2009-4-13 13:32:26 | 显示全部楼层
好啊!你合成心之密語就好啦。
+ X2 `/ _% s" H7 r7 b第一輯我合。* Y9 r- r. S, |8 l. N, q: f) L
第3輯1600合。
$ Z, z6 J7 C) ~* b4 _. N心之密語H大叔合。
1 S7 _1 c0 X5 K# A; V, h0 v仲有2輯點算好>< 小冰都合啦。+ J3 \: K0 o+ h6 C0 N! J7 {; b
kwanyeung 发表于 2009-4-13 13:04
6 [7 Y4 \% ?$ e, Z' Q, j
0 D. O# e. V0 f$ ^0 a
仲有第三辑同2个剧场版哦。。。

kwanyeung 发表于 2009-4-13 13:40:02 | 显示全部楼层
仲有第三辑同2个剧场版哦。。。  k5 I3 Y' e( D% \% L
熊猫仔 发表于 2009-4-13 13:32

* y8 R5 p( |4 Y* E- ]. `第三輯1600話合喎。& {! @2 o7 k8 w+ D
劇場版易搞啦。幾分鐘搞掂。
# l3 \$ S& M& T0 r7 L" Q. p) G8 F$ Y! G+ I% \
依家係差第二同第四輯。

ngyan1600 发表于 2009-4-13 14:22:26 | 显示全部楼层
你會合第三部?@@ 咁就好啦^^ $ |( U2 s+ c0 R+ D) }  U
不過你有片源咩???唔通你有DVD??6 e- V# G; |6 V: M- X
; q4 M0 l; k3 Y3 t4 E; s. \
唔緊要啦。你可以用你個FD部電腦下&#13774;- - 我記得之前你下我個數碼2都係咁。3 t3 U4 V5 ?& K. L& }: c$ ]
kwanyeung 发表于 2009-4-13 11:00

0 _; E% w5 X+ [0 c2 p而家借唔到腦喇,要叫人幫我下之後用ftp俾我/ b/ u; \" b& t7 u5 y, a
第三部我打算買台版dvd,300$左右

ngyan1600 发表于 2009-4-13 14:25:58 | 显示全部楼层
乜都假,最重要有片源~_~....有片源既,一個人合哂又點話ja!  [* V6 Z. K8 v; g+ }' I: I+ \
我又用唔到mu,又用唔到winny--"好煩......我一開ny就係空白一片,乜野都會,打字幕搵野,打d字又變哂日文,又無反應-_-"""""

kwanyeung 发表于 2009-4-13 14:43:48 | 显示全部楼层
WINNY係用英文定日文版?- -
+ Q- q) ]% U" K$ @, ~( r' r照計應該係一片黑- - 唔係一片白。
) [$ U  N4 ]2 e" i' J' x: X3 c# a, A" e9 z  K. L' |, F/ M  f/ \
我搵片源多數係喺維基打中文名,再COPY番佢個日文名再搵。1 v3 a/ z2 ?2 ~7 I
; k0 m' |3 N3 t# g# n$ ]. M
你係咪用ROUTER上網?- - 係嘅話就用開PORT先用到WINNY。

洋波 发表于 2009-4-13 16:28:24 | 显示全部楼层
绝对要支持一下啊,好东西来的!!!