跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [原創][小魔女doremi][TVB粵日雙語合成版][WMV9-MKV][1-51集全集更新完畢+音頻]

kwanyeung 发布于2009-4-12 16:25 18250 次浏览 200 位用户参与讨论     [复制分享主题]
huang 发表于 2009-4-12 23:34:11 | 显示全部楼层
这个版本都差,不过好似没有第一部

kwanyeung 发表于 2009-4-13 00:53:43 | 显示全部楼层
第一部我DL左3個版本啦- -: |5 q& }/ F4 T& ^  k: c3 ]$ p

6 A  e. M5 d. w3 F  u一個就係你話MP4版本。
% R3 A3 e0 J/ X+ A" @, ]: B一個就DIVX版本。6 _/ V$ l5 h6 Q# m1 P" j  f$ B
一個就WMV9版本。3 M* C/ D6 x: W' R  W
8 S3 \; A/ P. \0 l9 b2 r
MP4版本始終係TVRIP。所以會有好多雜字同水印。
5 j8 C/ I' {8 Q3 d7 u# pDIVX版本覺得色彩唔夠鮮豔。* _: U: c. r/ X% b/ {; m- b8 P) w

* P1 N1 u9 D: ]+ B* m" M8 B我個人覺得WMV9最好- -

huang 发表于 2009-4-13 00:58:18 | 显示全部楼层
(アニメ) も~っと!おジャ魔女どれみ 第07話 「おかえり!ハナちゃん」(DVD 960x720 x264 AAC); v  u" e& @+ o
呢部吾知系第几部了,目前下载ING,WMV摆在硬盘成半年有多,没时间DO,, _; n, P9 x3 ^5 |- r+ T
请提供音频

kwanyeung 发表于 2009-4-13 01:05:34 | 显示全部楼层
(アニメ) も~っと!おジャ魔女どれみ 第07話 「おかえり!ハナちゃん」(DVD 960x720 x264 AAC)
" }8 Z) A2 c; N/ ^! H1 c依個一睇就係第三輯= = 唔係第一輯- -
/ }/ I: F; g) i7 U你睇清楚你個WMV9係第幾輯我先上傳音頻啦。

huang 发表于 2009-4-13 01:16:20 | 显示全部楼层
(アニメ) も~っと!おジャ魔女どれみ 第07話 「おかえり!ハナちゃん」(DVD 960x720 x264 AAC); D" `, y* M: B& l0 h0 c
依個一睇就係第三輯= = 唔係第一輯- -
! P7 i. n1 U7 k" V# z! n  C8 A你睇清楚你個WMV9係第幾輯我先上傳音頻啦。% j! X6 S# j; f. T9 ?. W
kwanyeung 发表于 2009-4-13 01:05
% b8 w* w5 h5 P, J$ [
小魔女1-4部+OVA+剧场版+音乐集+一系列杂物老早下全了. K3 d9 n' o0 i2 g
近70G,啃死人,同美战一样,恶啃

kwanyeung 发表于 2009-4-13 02:00:06 | 显示全部楼层
用WINNY下㗎?- - 咁真係要好有耐性- -。。0 b  }6 y2 q* K8 K
我用SHARE掛DOREMI第一季只係用左2日- -; ?7 T- F( [* c" @2 N
WINNY用左2個星期先掛左10集。' W% k) C, j: b+ j
) J9 w3 o3 \% B9 f; w# \4 t
真係希望識用SHARE- -

熊猫仔 发表于 2009-4-13 08:23:48 | 显示全部楼层
之前已经收左全集,不过画质肯定唔咁好啦。。。搞到我又心旭旭添!!!
- b6 b" H. ~+ s6 b8 }太多野要down啦。。。%>_<%。。。

kwanyeung 发表于 2009-4-13 08:30:20 | 显示全部楼层
依個畫質比錄影版好好多&#13774;。又有OP同ED中文字幕^^
; b8 @4 r7 @7 p/ ^. y" K( d9 O同埋依個係你嘅最愛,梗係要收藏DVDRIP版啦XDD (其實想收你星夢

熊猫仔 发表于 2009-4-13 08:44:54 | 显示全部楼层
有无第2-4辑啊???有无2个ova同一个特别版???

kwanyeung 发表于 2009-4-13 09:13:03 | 显示全部楼层
唉吔= = 邊有合得咁快啊= =
" ?" D  O+ U$ e0 i0 S  [成201集&#13774;- - 係合都一輯一輯嚟啦- -
/ \" b3 }; ^0 V" D" o
- e0 E/ d" D! Z; O1 Q+ s好似美少女戰士都係一輯一輯整啦- -

hikaruyin 发表于 2009-4-13 09:34:32 | 显示全部楼层
小魔女1-4部+OVA+剧场版+音乐集+一系列杂物老早下全了
# ~3 z8 V9 _" j  T4 W" e- ]1 o) O近70G,啃死人,同美战一样,恶啃
& x) B; p# u) }  X" \) ~huang 发表于 2009-4-13 01:16

1 q* o( ?4 V4 X) D8 I, @順帶一提,係我同h大叔互補下載先下得整,唔係都幾難下...呵呵
. g0 S) M; m, ?' ~& _所以小魔女1-4部+OVA+劇場版+音樂集+一系列杂物我都有齊...呵

kwanyeung 发表于 2009-4-13 09:59:10 | 显示全部楼层
咁好- - 咁不如你同我一齊合啦。。- x" e# B+ C" E2 G3 g2 U
我會冇咁辛苦- - 9 D  W: w2 a) Q* q/ z# P% [
我本身都諗住放棄下載- -因為WINNY真係好煩- -成日DL下停下咁- -1 X8 l$ ^0 {! G! q* e8 @0 D

" K1 i: b! S' X' n點知唔覺意用SHARE 搵到DOREMI第一輯合集。15GB。最快有成1Mb/S。所以2日就下完啦。
+ o/ F: @6 M( D5 D- T0 D咁先決定合依套。。