[信息举报] 让世界充满爱

lovepx 发布于2011-5-16 20:40 3468 次浏览 33 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
kindaichi 发表于 2011-5-16 21:25:45 | 显示全部楼层
回复 23# 天才不二
9 Y/ W8 L( o1 }1 h" @7 N( y3 ^/ E5 J# y: C7 `
0 t1 }( q- e% \
   唔使客气,本来都係想分享啲自己觉得唔错嘅电影俾大家,点知原来係触犯咗版规

天才不二 发表于 2011-5-16 21:28:42 | 显示全部楼层
回复 25# kindaichi
% `1 A) m/ Z( {9 c$ I; `! e+ _2 I! S- C0 l) q8 c" E2 S

: U9 n1 W0 x8 a5 f你就米计较了,版主都系执行版规遮,扣小小当买个教训

漫步雲端 发表于 2011-5-16 21:29:23 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 , C6 A8 y( X3 K) G$ m
) D5 ^; ^2 g6 j# M2 [/ ~
9 D5 B! Q* `- J  j
   我係打算喺你扣分之前删咗贴佢,点知你扣得咁快,无所谓啦,我都唔打算再去追求咩 ...
' _& v4 H6 ?7 |$ l6 zkindaichi 发表于 2011-5-16 21:23
& s* v, X, ]$ Z. j4 v
, Z: ^5 U  o* H7 G/ D

0 a$ M: _6 n' A% W) @2 n    . M; C3 u. V+ L7 F" A; ~
你而家先黎馬後炮啦

kindaichi 发表于 2011-5-16 21:33:18 | 显示全部楼层
回复 23# 天才不二 6 _6 s# V- Y4 V; C% w5 {$ U
* @9 t+ K9 w; q# ~2 \/ o0 ]9 F
6 o5 K7 E3 |8 x  C/ s- z
   多谢你啊兄弟,其实我都冇计较咩,毕竟游戏规则唔係自己定噶,自己只有选择去玩或者唔玩呢个游戏嗝啫

kevinchan 发表于 2011-5-16 21:36:49 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 6 t. C. `' H& R4 F8 s$ x
5 @( d$ A2 t. l: p

2 n9 t) j) k. E- O   我想是不是下次可以能先警告一下,我知道版规是为了惩罚某些故意刷版的人,但是有 ...& }, T! f; M! U# M
kindaichi 发表于 2011-5-16 21:21

3 F6 }/ E- `$ C; M, [
( Q# X' X1 j) f$ x6 M; B  U4 @  w, ]* C0 D8 e9 |
    其实各区版主做法不一是正常的,这点希望明白,关于这贴有什么事可以私下找版主们详谈或者再开贴问。

凹凸不平 发表于 2011-5-17 07:58:02 | 显示全部楼层
呢个人纯粹刷帖~都系D电影帖~我林全部都系转翻黎噶~

wenwen 发表于 2011-5-17 11:58:26 | 显示全部楼层
好像我很多都看过的!
' y% i  ?# Z% v' o 不过也谢谢分享

lovepx 发表于 2011-5-17 12:33:33 | 显示全部楼层
雀爷..锁贴啊!!

kindaichi 发表于 2011-5-17 14:40:56 | 显示全部楼层
原来呢个贴解咗锁?

golify 发表于 2011-5-18 01:34:37 | 显示全部楼层
发帖有危险啊,好似我甘灌水估计会比较安全