星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AD][小为作品][2010.9.28][新魔神英雄传][粤日国][DVD][MKV][46集全]【重发作品】

佐為 发布于2010-9-28 14:10 15508 次浏览 214 位用户参与讨论     [复制分享主题]
bill203 发表于 2010-10-3 17:06:15 | 显示全部楼层
多谢,希望可以连啦

triton 发表于 2010-10-3 19:07:32 | 显示全部楼层
多谢楼主分享~~有TVB粤语看着就觉得亲切

tuos 发表于 2010-10-3 20:54:38 | 显示全部楼层

mzmk2 发表于 2010-10-4 16:08:25 | 显示全部楼层
就係無呢個三語版本~經典重溫

441783176 发表于 2010-10-5 11:27:37 | 显示全部楼层
好经典中的漫画不错哦!

佐為 发表于 2010-10-8 20:25:58 | 显示全部楼层
哦哦,原來仲咁多人要加。。。
' U3 U/ }; v. j. S* G8 A
/ L; g/ t" Q  V$ p# [. D  x: s呢部野是第二部來加,N年前整架,當時AD分享得十幾日,
7 S. g, N! Z. Q. h! o3 \- ]4 T
! V; {7 J9 s+ ?$ w. F) z但知點解而家分享有效連接成年仲在度,米重新整出來啰。。" ^- h" p5 Y# m2 J/ N
; K- D  }! P# M
如果下唔到就是話遇到繁忙時段,換個時間再試。。  d6 M2 g9 E& S7 Z

2 b' g0 @; Y' k# s' i# u! LAD是唔會失效嘅,至多重新分享者。。& Q( O; Q8 S' C/ S( g

; ?, D# E( c* y$ ]- ^AD下唔到就去下MU啦。。' x5 L: f. w3 b& D

0 d* H4 j, T$ j% t不過AD下是快好多加。。。錯開時間來下,實下到嘅。。。。
: a* j4 i! \4 X3 P9 Z
, n; [; j8 x+ S( ?至於一同三,如果有粵語片源我實整埋加。。
4 T  G: `+ y3 ]
3 }! z; E' h% Y9 |8 w! q不過實在揾唔到無辦法啦。。。

佐為 发表于 2010-10-8 20:34:20 | 显示全部楼层
啱啱去查過下,連接繼續有效,1 X+ c  o, O3 M" `

8 u! Z& U" g, U) [一時下唔到換個時段,下的時候最好一線一個文件來下,下完一個再禁第二個,; n% a, e: N1 I1 j* `7 L* s6 p
. K6 L  i* O2 y: R/ X
因為外國空間好容易鎖多線程的用戶的。。
+ C. V1 z1 V* W& k0 s, ^' B7 i+ k% l2 x- ~3 h- Q, B+ o) z
慢慢下實下得完,用IDM下啦,非常快的。。。

johnnie20 发表于 2010-10-9 14:07:36 | 显示全部楼层
我也來支持一下為姐ge作品

Milanor 发表于 2010-10-9 15:12:38 | 显示全部楼层
支持为为9 |4 @& Q: R6 C1 e5 f
呢个唔错~~

天使之风 发表于 2010-10-9 15:55:22 | 显示全部楼层
久不上来发现不少好东西~~

hello556 发表于 2010-10-12 00:48:27 | 显示全部楼层
这个实在太强大了,一年前的东西还能下,证明很高人气~~~~

bbqs1 发表于 2010-10-13 15:04:29 | 显示全部楼层
正野啊···多谢分享··