星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AD][小为作品][2008.11.17][新魔神英雄传][粤日国][DVD][MKV][46集全]下载过期

佐為 发布于2008-11-15 11:35 20221 次浏览 234 位用户参与讨论   [复制分享主题]
3 ?& G% j3 u8 F8 \9 q, l# ?; A
【動畫名稱】:新魔神英雄傳% {# t3 h4 I! Z
【集      數】:46集已經發全% \8 A$ _3 }* A3 W; c. w7 o  p* F
【文件類型】:MKV9 S0 T7 D9 H* z2 I6 f& L. r; W
【文件大小】:  200~300M左右一集
# ?3 j: c/ w9 _4 P8 \# g【語  言】:TVB粵語+日語雙語+遼版國語 三語版
+ ~4 e  }: Y* M: i! ^. B# J
【儲存空間】:www.adrive.com 下載需裝IDM軟件& \, @+ M7 ?& W: q; e& U
4 s* {& j' x3 C# I9 P" R
! b  m: e, t4 x; o4 c
8 u! S2 I/ _2 z6 }
以下是小為作品,TVB粵語、原版日語、大陸國語三語MKV版。。。。。
, V4 M" p: B! f; c) m" }: S! S) I" F% m( E
200MB左右一集9 T/ A, {0 B+ u  c* L+ C& I! d
  o9 W% T2 o( S2 j/ L2 d
人物的名稱,有部份改成了TVB粵語的叫法。。
( F+ h3 Z% c2 z* _+ N1 F. [1 [  Z4 Q$ o8 l4 {1 B  g% \- ^" n
放在AD空間,只要網站不給和谐的話,是永久保存的~7 a1 m$ B: z' `; s- F2 i$ N
+ l7 b8 K1 X- P& n
見議用IDM下載,有問題,請聯繫
2 A  `5 Q- @$ p/ v6 C3 Y2 J! J# A. `% y( d# ?
轉載請注明出處!謝謝.........3 e1 G2 X6 J2 ]" e6 w

5 {$ y, N* ]1 H/ T後半部份11.17號發布~
" ?" x5 o2 r& d) n# y/ h$ F1 b' \4 S
5 X8 K  \& h# A8 Wm _ _ m  多謝大家長久以後的支持....+ i$ F8 L* W# H. @! {9 B, z

7 I" ]9 U* d* t$ b  \+ @- \如果有需要俺前幾部作品的話,也請PM..
& L" `6 e1 q% l( r3 ^, A  d/ W/ d. F1 \, I' D+ A) N
先發1~30的。。。/ Z8 g/ N% ?. J) @( L

# t( w% C3 N+ q後面的尋晚做到1點終於完成。。。
9 y+ Y5 ]" _6 ]' [6 x, L
# V/ @8 t" l6 q+ J9 p# f0 S如果單要音頻的也請告訴俺哦~6 E0 s# u; z- Z  W, X

# N. K7 [5 j' B6 Z9 L8 ?. ^/ @$ j& O5 U; f$ f/ o" N  |3 a5 |
忘记了说,25集的粤语因为只有一半,后面没声= =0所以干脆不做了.......
1 m; I( g7 V+ b4 Q5 z, D. N
0 Z( \- D% p% t8 B所以整部中只有25集是日国双语的~
) q4 S7 ?( _( P" q6 N& }. Y" u' I1 u3 `7 Y. m, G3 I0 p0 L

wataruII1~30.rar

1.92 KB, 下载次数: 159, 下载积分: 社区币 -5 星梦

連接為HTM文件,解壓即可..方便大家

wataruII31~46全.txt

2.76 KB, 下载次数: 109, 下载积分: 社区币 -5 星梦

全了,等下发布单独的音频,不过还差1~3集,所以得等一下

wataru音频.txt

6.69 KB, 下载次数: 31, 下载积分: 社区币 -5 星梦

缺1~3.24这几集...

评分

遗忘爱 + 20 + 160 + 4 全集发布~
alexhus + 10 + 62 + 2 非常支持。。。

已有(234)人评论

佐為 发表于 2008-11-15 11:36:26 | 显示全部楼层
补上图片~~~
. A" B7 k# C6 J. K, Y' K. I: k: s% V6 U* d& k  u' c. _+ \! d

alexhus 发表于 2008-11-15 11:46:22 | 显示全部楼层
小为啊。。。。而家我硬盘没空间下啦。。。

GavinDX 发表于 2008-11-15 11:52:42 | 显示全部楼层
有冇《超魔神英雄传》,魔神英雄传系列中,我唯一想睇同收藏嘅就系呢部,其他都冇咩兴趣,虽然旧版嘅我以前都睇过,但我中意《超魔神英雄传》多D,《超魔神英雄传》我硬系睇唔到后面果部分,次次都系因为翻学而睇唔到,重播左几次我都睇唔到结局部分,真系衰。

kluntan 发表于 2008-11-15 11:53:18 | 显示全部楼层
三語版添喔~非常支持~

ykcheung 发表于 2008-11-15 11:54:09 | 显示全部楼层
多謝樓主,請問一下AD空間系?用何種工具?編碼方式系?

kluntan 发表于 2008-11-15 11:56:07 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-11-15 11:52 发表
0 _. t( X  J; B: e! [# u有冇《超魔神英雄传》,魔神英雄传系列中,我唯一想睇同收藏嘅就系呢部,其他都冇咩兴趣,虽然旧版嘅我以前都睇过,但我中意《超魔神英雄传》多D,《超魔神英雄传》我硬系睇唔到后面果部分,次次都系因为翻学而睇唔到 ...
  U4 P% H& s: G
我想·問問超魔神英雄傳同新魔神英雄傳有咩分別呢?

GavinDX 发表于 2008-11-15 12:06:29 | 显示全部楼层
原帖由 kluntan 于 2008-11-15 11:56 发表 ) l$ U# e. y/ T# X4 ^
" `5 f* \4 m; d2 d
我想·問問超魔神英雄傳同新魔神英雄傳有咩分別呢?

& S* B3 |9 P; r+ n1 b! p" c+ n唔同,《新魔神英雄传》已经系好多年前嘅作品,而《超魔神英雄传》应该系最后一部作品挂,最起码我第一次睇嘅时候好似系2000年果阵。
9 P5 E& h5 ?# d/ W$ Z( P4 Y8 I9 Y1 B# D7 M# I& K/ X
《超魔神英雄传》入面嘅龙神丸,可以通过获得每层“创界山”嘅老大(姑且咁叫啦,太长时间,我唔记得应该点称呼)比嘅一粒石变身成为几种形态,我记得变身嘅时候飞云好似系大叫“超力变身”,听讲集齐全部变身石,龙神丸就可以变成超魔神。
& M$ Y' A* E6 F/ Y* A5 [6 F# C
7 C6 Q/ D' U7 O% L( I  \[ 本帖最后由 GavinDX 于 2008-11-15 12:11 编辑 ]

huang 发表于 2008-11-15 12:13:30 | 显示全部楼层
这个要下啦,之前果个无下就是为了等好的

huang 发表于 2008-11-15 12:21:21 | 显示全部楼层
无法用软件下载,请提供原下载路径

alexhus 发表于 2008-11-15 12:24:00 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-11-15 12:13 发表
5 E0 `8 `8 d( M0 h3 Q这个要下啦,之前果个无下就是为了等好的
) f9 m1 b1 `" X8 z7 h1 k! l# m
H大叔好似Down AD好慢架。。。 $ }9 M4 w. Q  I
而家我MU都有300K/S以上速度啦。。。我Down乜都唔惊啦,纳米都有成M上落。。。

kluntan 发表于 2008-11-15 12:42:42 | 显示全部楼层
下了一集~速度都不錯~有250K