[版务建议] 个人建议将回收站的贴子定期删除?

chen2010 发布于2010-9-1 06:32 3414 次浏览 27 位用户参与讨论     [复制分享主题]
小c 发表于 2010-9-1 21:34:16 | 显示全部楼层
回收站啊度明明写住发帖会减分的,五知点解仲有人回贴都有既!!

kevinchan 发表于 2010-9-1 22:17:13 | 显示全部楼层
回收站啊度明明写住发帖会减分的,五知点解仲有人回贴都有既!!
3 b' H0 I% [% W! E) L# t小c 发表于 2010-9-1 21:34
( D" B8 W1 N+ {/ ]2 ?  I4 i" h/ n6 _
" C$ Q+ D# Y3 w* x0 _$ j2 [
; x+ }! d# Q/ L7 v/ A
    大把人回帖,尤其係嗰啲发错版区被移去回收站的帖子,好多人回复的

小c 发表于 2010-9-1 22:27:36 | 显示全部楼层
回复 14# kevinchan * i: d5 x0 a' N; I+ Y& {

* m* ]0 U5 B+ I, G9 ~9 ^1 e
) L* P& u! t8 T: k    我曾经五觉意回过两次!!

kevinchan 发表于 2010-9-1 22:37:46 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
. l2 S& }5 d: K; d
2 Y1 P* e: P: E/ w
, ~& U2 B6 E0 F" }& t3 B# D6 U     我曾经五觉意回过两次!!: s  ?: u& J, @% M$ L
小c 发表于 2010-9-1 22:27
7 a' T6 n& a+ k* E

, [" o$ N1 m5 ]5 @7 {7 g% f# }
7 [1 Z* K0 h  x( y6 l5 L0 ~  K    我绝对唔会唔觉意回复,但我试过几次刻意去回复,因为想同帖子里面嘅人讲啲嘢

chen2010 发表于 2010-9-2 05:39:13 | 显示全部楼层
对,一时不小心,以被咬了!

maplep 发表于 2010-9-2 05:42:49 | 显示全部楼层
= =呵呵。。。我每次找资源发现在回收站有我要的东东也会去回的=-=

inber 发表于 2010-9-3 20:47:35 | 显示全部楼层
我绝对唔会唔觉意回复,但我试过几次刻意去回复,因为想同帖子里面嘅人讲啲嘢4 ]9 ~. R8 Z: U8 T
kevinchan 发表于 2010-9-1 22:37
. J, C5 Z6 _$ M9 V  o- S* T; z
6 Q* u, E/ t8 M$ k9 O7 q. ^# K

" G0 o+ r/ Y" c4 ~( |+ g我只試過一次刻意去回) {1 |5 _8 ?. A- v0 f
(我當時系想睇下系唔系真系會扣分)

kevinchan 发表于 2010-9-3 21:02:37 | 显示全部楼层
我只試過一次刻意去回
8 o8 O# M) k3 c) l& Q8 t/ ](我當時系想睇下系唔系真系會扣分)  `1 O7 W& _- m( L4 {
iamaboyandog 发表于 2010-9-3 20:47

/ H! X7 Q$ b% S- A+ u- c0 e% @( S% z9 s5 g# t5 q; e5 v) o
/ ?/ _4 L. q# r' X- D5 A) R
    我都试过咁样,我想试下我街长会唔会扣星梦,果然係一样会

inber 发表于 2010-9-3 21:03:53 | 显示全部楼层
我都试过咁样,我想试下我街长会唔会扣星梦,果然係一样会6 e2 j; D% T& M) w& z1 R
kevinchan 发表于 2010-9-3 21:02

# K' L# r; K& A: C+ z! R
0 {! _" g/ ], e* h* D- y7 |: h# B2 [* }8 h4 C' e% z) g; v7 V
估唔到你都會
; V! s/ I, ~* N當時我系新手出於好奇所以.....
- I6 r1 J  A' |3 {5 P點知連街長都會

kevinchan 发表于 2010-9-3 21:11:15 | 显示全部楼层
估唔到你都會9 s6 q( l% }, H9 A6 |
當時我系新手出於好奇所以.....
% C. S; N# j' J9 f( E8 Z6 e點知連街長都會% A0 P: u, J+ n0 v
iamaboyandog 发表于 2010-9-3 21:03
* t/ o! f7 j' Q* O# i- Y1 C
$ Q6 P5 x- N2 l/ J. v5 \  z

! ^4 F; b, {% s- k# K& `0 u. c    唔实践过到时教唔到人,你话係米?

inber 发表于 2010-9-3 21:18:15 | 显示全部楼层
唔实践过到时教唔到人,你话係米?% I$ ^+ t0 D7 Z2 R) Z/ X7 I
kevinchan 发表于 2010-9-3 21:11
. G  l" L0 L& v6 e8 @
  H6 y0 f4 f+ }

: }, _4 {, C/ C教去人地比回收站扣分

kevinchan 发表于 2010-9-4 00:21:28 | 显示全部楼层
教去人地比回收站扣分; Y; O4 o, G. u  f2 `
iamaboyandog 发表于 2010-9-3 21:18
( Y! s1 z: }: g' n+ p5 C! S

% Z1 N: u: N3 Z7 Q
' t% x& u# z2 _3 ?    得你先会咁谂我= =!真无语了