[其它更多] 近期下午好少人【发生佐乜事】

cuterinoa 发布于2010-7-31 16:34 1738 次浏览 33 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 cuterinoa 于 2010-7-31 16:39 编辑 5 \( v% x! `1 [& @7 _8 U1 q% d

1 n$ c" B) E* d) a近期下午好少人【发生做乜事】
8 `8 c1 s& p6 G7 H; S, h3 `在线会员 - 42 人在线 - 18 会员(2 隐身), 24 位游客6 `. y  C+ ^; r7 v4 A3 Y

2 |9 x3 f* D2 m版主今日下午只得1位....  全部人去佐边度?8 w, z8 }( O' O$ M: R
拍拖? 行街? 旅行? 被绑票? . N9 K/ O6 R* i, B, G. T$ p. Q

* U- ]7 |% E$ K1 V* v4 [42人系好多.... 不过都唔喺电脑面前.....

已有(33)人评论

cuterinoa 发表于 2010-7-31 16:40:43 | 显示全部楼层
过佐5分钟都未有人入来睇....

rihk 发表于 2010-7-31 16:41:50 | 显示全部楼层
我来左。头先同朋友出去睇车。。

cuterinoa 发表于 2010-7-31 16:44:26 | 显示全部楼层
我来左。头先同朋友出去睇车。。# M5 S5 C9 d  A( W6 r3 g. V
rihk 发表于 31-7-2010 16:41
5 x6 R& L: n5 x' o
& _* X' p+ \, Z9 b6 \" Y& |4 B" a
你想买车"? 睇中乜车"?

cuterinoa 发表于 2010-7-31 16:46:52 | 显示全部楼层
我来左。头先同朋友出去睇车。。
7 y" |& f; Q* h! K6 ^rihk 发表于 31-7-2010 16:41

% O& O& F( D8 e! x% B* S( N1 M) o* {7 c; v: c, G2 r
唔好话你睇紧尼度咖车啵 : D7 D% I7 o4 N4 V9 A
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-70933-1-1.html

基拉杰特 发表于 2010-7-31 16:53:13 | 显示全部楼层
不会是去拍拖吧?!!!谁!!

漫步雲端 发表于 2010-7-31 16:54:52 | 显示全部楼层
我估去曬拍拖多D啦

漫步雲端 发表于 2010-7-31 16:57:42 | 显示全部楼层
人人都去曬拍拖靜低我地呢D沒拖拍嘅人係度吹水

kenko 发表于 2010-7-31 17:01:23 | 显示全部楼层
我係一条存在咗係呢个世界上廿几年嘅光棍...

rihk 发表于 2010-7-31 17:14:36 | 显示全部楼层
回复 5# cuterinoa
5 k1 s8 M3 G( p  H# J
& z  ]! [& J7 Z. l9 E; j
! Y9 w+ t/ e) V    去汽车卖场睇。几W蚊既车。。

ayimei 发表于 2010-7-31 17:49:47 | 显示全部楼层
过佐5分钟都未有人入来睇....
5 U' f8 Z! j2 [cuterinoa 发表于 2010-7-31 16:40

8 n# O. X! ^; ^3 G  u2 T" R) I# n

$ X9 r& Y1 m' ^- A6 w    CC.....终于见到你拉~~

cuterinoa 发表于 2010-7-31 17:51:08 | 显示全部楼层
CC.....终于见到你拉~~0 @" B/ ~& u! N( v' n( ?# X
ayimei 发表于 31-7-2010 17:49
! s. p( l5 a. L
. n# W0 ?, p4 O( p

: X% Z: u4 b7 s7 p) w6 n系呀....

123下一页