[其它更多] 点解用Mipony下唔到MU文件嘎~!!

cuterinoa 发布于2011-7-10 01:56 3292 次浏览 35 位用户参与讨论     [复制分享主题]

1 G, K2 j3 e5 z3 V: m用MU网页开都唔得~!!
( Z6 o* J. F+ o3 R$ @4 U8 [有冇人可以回答我尼个问题??8 @% |; B# L' @
我想下载 百鬼小当家/滑頭鬼之孫 ... 上传者 店长漫步雲端 5 \* z3 T) x. n4 r$ T# X' t5 j8 a
# d: A; b6 j1 W; j5 K- Q: B普通打开网页下都唔得...   激死我喇~!!

已有(35)人评论

Ling1988 发表于 2011-7-10 02:21:28 | 显示全部楼层
回复 1# cuterinoa
+ x1 f( b3 V5 \8 T- R% {( A
! k& a3 g+ v) H5 m
: z* ?' z  Q, U0 ^   一切正常!無問題啊

kental 发表于 2011-7-10 03:02:25 | 显示全部楼层
用那个IP法哇;直接网址唔得的吧!用IP法,IP法就係将地址中嘅“www.megaupload.com”替换成“http://209.222.148.132/”!甘罗!甘都唔得我帮唔到你啦哇

cuterinoa 发表于 2011-7-10 04:33:24 | 显示全部楼层
! {$ V, P& v8 |

4 `9 r( U% j( q
! H) P! h$ f9 Y  h: C5 Y
回复  cuterinoa * m) R5 D8 @, Q3 B8 K

. M8 }. D4 O* R5 c' p* t& e! d% K7 S: d) |
   一切正常!無問題啊
8 v& R) w3 g  ]0 a% G1 ELing1988 发表于 10-7-2011 02:21
0 a- v& Z  w8 i3 K
# ^, L6 S+ \) \& t
我要下就系冇文件...  以下MU文件...& p6 n, ?/ l0 ^# t* v1 l* E

+ R0 t' s/ e& R6 S
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

天才不二 发表于 2011-7-10 07:31:54 | 显示全部楼层
回复 4# cuterinoa
. J( u0 o3 A, _  ~$ m/ i9 G1 e1 |! J3 q) u6 s( N

$ B9 |2 s) ~  a) _3 x方法1见藤椅' A% |) \5 y" u$ L. j# U6 i

/ ]6 R8 Z' X# h& G方法2! @* V  |8 w; ^3 n1 S7 C9 v
其实只要将MU链接中的“?d=”替换成“?&p=1&d=”即可,浏览器和白马都适用
# L% w$ L2 K7 N& X; z7 U唔信试试; q. D/ r/ Y. d' S
# t# K. I1 W/ ~& ~' y: K
http://www.megaupload.com/?d=DDZ5YYPF
% z" d1 Y% I0 U4 o替换后) D/ [! Y& ]  N* v" B9 c$ L4 Y) \
http://www.megaupload.com/?&p=1&d=DDZ5YYPF  ^( d/ L1 |+ E4 [! D2 u$ z
happyh2h 发表于 2011-6-11 08:15

" m' [/ Y* X9 a1 ~5 [/ S7 b) M8 u2 O* h$ v2 o( K
方法3http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75478-1-2.html

评分

kevinchan + 5 乐于助人

520free 发表于 2011-7-10 07:39:26 | 显示全部楼层
我都系上5到mu网 写住 无法进入 用ip都5得

xiaotian 发表于 2011-7-10 07:51:01 | 显示全部楼层
话说,类似的帖子这是第几帖了?

动感超人AB 发表于 2011-7-10 10:27:48 | 显示全部楼层
我宜家都上唔到呃.....   同求解決方法~!

cuterinoa 发表于 2011-7-10 12:04:09 | 显示全部楼层
唔好意西,我还住海外嘎~!! 以前可以用... 但系宜家用唔到...

telyfox 发表于 2011-7-10 12:47:58 | 显示全部楼层
回复 5# 天才不二
" E1 ^- {5 V& Z$ Y- _' C
: l$ N. {' U% O% T7 K貌似可以耶

xjiegogj3 发表于 2011-7-10 13:29:12 | 显示全部楼层
打开网页的话在?d之间加一个&号,那个小马怪就不清楚了,不过我是下第一个是没事,其余的都会出错

梦之星际 发表于 2011-7-10 14:12:21 | 显示全部楼层
白马好似一时得,一时唔得甘噶,宜家都系用换ip的方法打开,或者用那个解析高级会员地址的那个网站下载

123下一页