[动漫讨论] 问个问题, 关于【守護甜心】

cuterinoa 发布于2010-7-26 20:21 1741 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
守護甜心 一共有几多集 ' y# c: j9 V4 [3 r1 k9 t
: e% P9 P- p" E
我传个图来比你地睇& k/ |$ j- c* r9 L, v" ]( }
: `$ Q* i! J; k6 h 003.jpg
/ S" R/ V  k: D) N& } 002.jpg
/ _1 |  R1 d  X4 d 001.jpg % g3 x* A$ E1 y0 G

, L' }3 R( x. r) X# v7 r 稳佐好耐都稳唔到一共有几多集
. F/ H# s5 y* b9 n: N              好似一共有3部,但系都唔知1、2、3部有几集

已有(27)人评论

SA_127 发表于 2010-7-26 20:25:12 | 显示全部楼层
第1部 51集
3 |/ x: K- p% Q第2部 51集
; t; r7 {$ }. P第3部 25集
3 j: T4 T4 I1 N9 H合共127集

漫步雲端 发表于 2010-7-26 20:43:54 | 显示全部楼层
樓上正解..我係嚟湊熱鬧的

cuterinoa 发表于 2010-7-26 20:45:32 | 显示全部楼层
我喺网上稳,youku 有131集... 比佢吓餐饱

kevinchan 发表于 2010-7-26 21:02:22 | 显示全部楼层
长见识了,飞过

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:11:46 | 显示全部楼层
雀雀真系好厉害飞啵

lovepx 发表于 2010-7-26 21:12:50 | 显示全部楼层
LZ唔识搵百度 Google 维基

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:17:09 | 显示全部楼层
维基我没用过,都唔知系乜网址

kevinchan 发表于 2010-7-26 21:22:54 | 显示全部楼层
维基我没用过,都唔知系乜网址/ Z5 t4 W5 E+ ~) {, O$ m
cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:17
  M9 ~+ ~% \% L6 Z6 j, d' _+ M( A( ^

$ g8 q; c. g$ Y3 J0 U  \, Q2 R( y1 K8 m  u; E: b5 m
    维基可以通过百度或者google搜索出来,哈哈

kevinchan 发表于 2010-7-26 21:23:20 | 显示全部楼层
雀雀真系好厉害飞啵9 _+ N3 x+ ], i6 {
cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:11
0 G9 H$ g+ w( U! Y" V) c' y7 R  Z

4 U3 j* Q5 g+ ^- J4 k/ @; Q
! w" ^1 E; K4 P4 d, ~    唔係你估,雀仔飞得快过走

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:29:14 | 显示全部楼层
唔係你估,雀仔飞得快过走' d9 j! W1 q7 B" I
kevinchan 发表于 26-7-2010 21:23
3 O7 u4 B& G6 P9 f0 c( P' N
/ }2 ^- b( D6 d; i& r$ U- q
快到可以同飞机 相提并论

cuterinoa 发表于 2010-7-26 21:30:32 | 显示全部楼层
维基可以通过百度或者google搜索出来,哈哈2 ~  S5 P/ _" Y( @1 g& s4 }
kevinchan 发表于 26-7-2010 21:22

1 `9 L5 O/ m: S* I6 T/ D$ f- Q0 \8 [( l  E0 g3 v% K
没用过 维基 ,我用搜狗 同 狗狗 稳唔到 维基

123下一页