[生活写实] 伪娘!!有图有真相!!

lovepx 发布于2010-7-24 17:14 5360 次浏览 85 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-7-26 22:12:15 | 显示全部楼层
我唔会想佐人妖啦 ...
# J& a/ g$ I% f: h. u# N  _& W: E要我想做人妖不如我去做尼姑
$ @2 M( {. T7 k1 P- D
6 `  p* {1 b7 L3 s& c. J1 jPS: 同朋友出街饮茶先..... D$ C7 S, f0 X' t
cuterinoa 发表于 2010-7-26 22:09
+ N) u0 K' Z/ a8 e

6 F3 V) c# g0 F* u1 U
6 ~# M! Q5 z+ C7 O6 y! M, I    依家饮茶??

cuterinoa 发表于 2010-7-26 23:47:45 | 显示全部楼层
依家饮茶??0 P) e# j. P5 p) F) H/ j
lovepx 发表于 26-7-2010 22:12
! E* M" K4 y& Q- m+ Y" e0 t: o
7 u2 \5 b# ]9 v1 U7 L- D6 S7 l
我返来来

lovepx 发表于 2010-7-27 00:00:21 | 显示全部楼层
我返来来. K6 ^6 G. t0 l8 l* X( `6 l
cuterinoa 发表于 2010-7-26 23:47

% S& c  u, ?2 z  W7 A. o% v  F: Y+ l. ?9 ]" L" [
. c) j5 ]6 l1 Z% I5 H# b/ G" A
    打包咧??

cuterinoa 发表于 2010-7-27 00:02:22 | 显示全部楼层
打包咧??) s6 k+ \+ T9 ]) k2 o" ^' S- F& Z
lovepx 发表于 27-7-2010 00:00

# e& q" I' o% ?6 P# F# e7 B$ [; |) I
2 L' L! E8 y$ i' O- n我屋企楼下姐... 唔洗打包...
& C+ T6 J- k, H6 S, c$ F) r. g我只去楼下饮茶姐....

waisai 发表于 2010-7-27 01:42:31 | 显示全部楼层
應該將男仔啊個樣貼出來對比一下啊!

eegbook 发表于 2010-7-27 03:21:36 | 显示全部楼层
睇黎,呢贴火起黎,真系有道理嘅。

天使之风 发表于 2010-7-27 09:53:58 | 显示全部楼层
没原样很难让人相信不是报复帖·~·

lovepx 发表于 2010-7-27 11:06:16 | 显示全部楼层
没原样很难让人相信不是报复帖·~·9 m) Q5 e( J2 a6 ~
天使之风 发表于 2010-7-27 09:53
- _, ?5 t  ]# N, z
% k( G# x1 u: Q: N+ x# T# ~
, M  p# I; E% f( M( p  p
    搵5到啊 猪海生~

183334257 发表于 2010-7-27 11:36:41 | 显示全部楼层
呢个伪娘真系几靓。。。

u5101 发表于 2010-7-27 14:34:42 | 显示全部楼层
这~~~流鼻血中

零式 发表于 2010-7-27 15:57:13 | 显示全部楼层
个没嘴好难睇啊
5 R, D: H6 n# z% g) ^# }叫佢做手术做好佢啦

eegbook 发表于 2010-7-28 06:18:33 | 显示全部楼层
个没嘴好难睇啊
7 T: y' A2 _9 b4 t* |叫佢做手术做好佢啦' D: U& m( G$ h, Q1 ?) z
零式 发表于 2010-7-27 15:57

. ?9 B$ K  `7 [# T
* l# o4 m+ F) M
% d& h$ U5 b, v7 d1 I    男仔黎喈,整咩吖。) g4 v$ F& n- O0 u- T
你。。唔系想条O靓仔真系去做人妖嘛?!