[新手问题] 任务失败左点算=。=

ybseo2 发布于2010-7-15 15:39 5697 次浏览 59 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aaron81 发表于 2010-7-16 19:54:27 | 显示全部楼层
这里~~
. w9 v! J4 }- {& e& t8 N  _maplep 发表于 2010-7-15 18:34

2 d& y; @8 Q+ h4 {/ Y  H2 N我见到,不过以前无似无梗多任务

aaron81 发表于 2010-7-16 19:55:15 | 显示全部楼层
对论坛任务不感兴趣,完成相对来讲有点难
1 H8 G9 T5 n1 k2 T1 j不如去拿红包,实质一点。
0 X* J1 q0 s; J" L雪比 发表于 2010-7-15 18:44
, g$ r$ X/ C/ |8 w. u
完成任务有一种喜悦感

aaron81 发表于 2010-7-16 19:56:03 | 显示全部楼层
任务放弃的吗- -我也没留意做过任务# {6 U; G$ \+ m5 L: l% D& l
ks128 发表于 2010-7-15 19:28
  H& _" J$ H# Q3 s8 [! \
我都无留意过,这贴令我留意

aaron81 发表于 2010-7-16 19:56:38 | 显示全部楼层
我做過發帖大賽。成功左。不過畀人警告。後尾收山。* I1 k1 W6 u# J( J' S& ?: ^) w" [
kwanyeung 发表于 2010-7-15 20:14

, e' a: C! _: C$ a% b- x8 W" o) y6 e警告你什么??

aaron81 发表于 2010-7-16 19:57:10 | 显示全部楼层
搵日同你一齐挑战,一齐完成它1 Q0 Q& p' Y# P4 o4 |& w
kevinchan 发表于 2010-7-16 00:01
2 `  h+ [( J6 E; k
我依家挑战紧~

aaron81 发表于 2010-7-16 19:57:50 | 显示全部楼层
咁又唔好咁讲,凡事有例外8 s  N4 F% X, V. @3 Y% Q
kevinchan 发表于 2010-7-16 00:01

9 x% r; x7 }/ C2 ]* x* C; U6 A0 U; T无错我都觉你赢硬

aaron81 发表于 2010-7-16 19:58:31 | 显示全部楼层
在这水不就能咯% t- v# n, w3 V# j/ T# h) J5 a3 z
maplep 发表于 2010-7-16 00:12

" z8 b* }7 C% B4 _呢张是乜贴,过去睇下

aaron81 发表于 2010-7-16 19:59:28 | 显示全部楼层
我想破记录么~~2 k3 ^8 R% r( ]1 F+ w5 `. {
maplep 发表于 2010-7-16 00:18

4 k# U* T7 a9 w7 b$ y1 r' I& E我想完成任务~

kevinchan 发表于 2010-7-16 20:00:35 | 显示全部楼层
我依家挑战紧~
6 w: o: t) W2 M, t# _/ V8 eaaron81 发表于 2010-7-16 19:57

5 ]. t/ w  [' q1 _& N* `* D$ w' z1 U- ?
! ~8 ^% H( p/ X
    我都想警告下你= =!你咁刷楼,影响太坏

aaron81 发表于 2010-7-16 20:03:11 | 显示全部楼层
但係有可能水得太犀利会畀人话= =!要计划下先得,哈哈
- D- _5 C" f- N8 L  T% Rkevinchan 发表于 2010-7-16 00:08
8 c: W/ C1 |% ?1 q" ?5 K7 ^$ J
其实又没有准则,我现挑战紧任务,我都觉得自已依家好水

aaron81 发表于 2010-7-16 20:05:45 | 显示全部楼层
回复 45# kevinchan
) O) m, G5 E% z! }, C' ?6 }2 K- a我知啦,我过水区~

评分

maplep -16 一个人买下一栋楼的费用。。= =

kevinchan 发表于 2010-7-16 20:08:07 | 显示全部楼层
其实又没有准则,我现挑战紧任务,我都觉得自已依家好水
' S0 g5 r6 r" \' D3 Haaron81 发表于 2010-7-16 20:03

% N8 Q! j6 c) g5 }/ g7 ~6 Q: A! s! [6 n, [8 l6 p$ _' e* }  P; e7 |

# |2 F0 u. D% F- }1 F/ L% G% x6 s    知道就好,你再係咁水,就算我唔咬你,其他版主都会咬你...........话你知,呢个任务无人一齐做係无乜可能完成的