[I T 资讯] 埋黎睇下啦喂...漫画迷专用超强力下载软件(补图..可下载)

ybseo2 发布于2010-7-14 19:12 2847 次浏览 36 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 ybseo2 于 2010-7-14 19:42 编辑 # B+ [" N4 x/ R1 K" I1 ^" k: H$ I2 V3 \

Y. _0 E" C9 g8 h4 G# }轻松搜索..  E7 S3 F9 C( E

R% U2 z' V& T$ |3 k/ l4 f6 J轻松下载
+ N. u  d5 h0 h# O" R& J# j4 X. Q
唔知有无人听过依个软件咧?..应该都好耐世纪噶啦
$ z1 [" p$ h# ^. ~: [. f
3 t1 @+ @8 F2 k5 O! N+ O/ Y) c8 |3 oMangaDowner
. \( U, c- {. r8 z  _* E: C% p) g0 }% j( u; D( \$ T5 \
依个软件最强大之处就系可以系在线漫画网页度9 J2 @) f3 T$ y
1 G' k' A, I5 Z$ l
一幅一幅图同你慢慢down落黎5 v: }' H& D, V/ y9 |

8 ]" U. y3 V) @5 ]3 p0 \1 O有d网页系唔得噶..大家最好系输入网址旁边有个“搜索”..
- ^- J% G' Z; {" ?# v& w
) u& O2 u2 u1 X2 o- G& m按一按...弹一个网址出黎..系入面输入你想要ge漫画名..跟住搜索..出黎d网页复制落输入网址果度..
& R6 h4 ?* A- N- r& S/ {4 \. d5 A( K7 T. ^6 E5 X
真系好好用噶=。=...) U+ w* g! G) a) L  A: e/ x3 e
先系选择用程序下载! n+ @7 c; W2 T' k* P8 ^) g  b+ U# ]
: O, ?1 O$ [$ {! A$ q, l
跟住自动分析..如图1 [3 A: h9 N) ~/ ]/ B6 F; e$ B
1.png % z, `+ _$ u, `# {( {8 ~
2 V& }( {: `. Z# B9 O4 {6 ^$ {
跟住自动下载6 R+ H- [7 N# E  g

7 b6 g8 \& {8 b3 v' z0 I 2.png
* u' J  H: j0 U2 v. v' C# w+ u* q
% _  Y# a1 U7 p) j9 x$ c
7 A) V9 _2 g+ v7 n( k& j115网盘下载
2 l4 ~& _# b- @http://u.115.com/file/f7594e81ca

已有(36)人评论

cancomcom 发表于 2010-7-14 19:22:02 | 显示全部楼层
未用過~~~

ybseo2 发表于 2010-7-14 19:25:23 | 显示全部楼层
=、=未用过咪试下咯

seedczm 发表于 2010-7-14 19:26:47 | 显示全部楼层
咦~系几方便喔!

fms2046 发表于 2010-7-14 19:33:42 | 显示全部楼层
一直在用MangaDowner和漫画集,MangaDowner可用的网页越来越少了

ybseo2 发表于 2010-7-14 19:35:13 | 显示全部楼层
一直在用MangaDowner和漫画集,MangaDowner可用的网页越来越少了. H: R0 u! B, z' h/ {4 _
fms2046 发表于 2010-7-14 19:33

, g2 W6 s. o6 ]; d3 [% _
6 A" t- J% [6 F% R& e4 Z* e! G4 \& a; ]: K+ J. }  U2 M0 A# P
    系啊...真系开始越黎越少啦

Ling1988 发表于 2010-7-14 19:35:36 | 显示全部楼层
呢個軟件我用佐好多年啦!   依家根本無用(是無法下載的)

kevinchan 发表于 2010-7-14 19:38:34 | 显示全部楼层
无图无真相

ybseo2 发表于 2010-7-14 19:38:57 | 显示全部楼层
呢個軟件我用佐好多年啦!   依家根本無用(是無法下載的)( L" l$ e. w, Q) F5 n7 L
Ling1988 发表于 2010-7-14 19:35
1 t) p/ q; N8 |" N( S% O

% Q6 G& x- Y7 j; z9 r
9 j! n' ~& ^" u- S) n. k    依家下载唔到咩?..我前几日先用完wo,,

ybseo2 发表于 2010-7-14 19:39:32 | 显示全部楼层
无图无真相
7 R1 s+ b* J: T8 Z! |0 ~  y2 S8 Vkevinchan 发表于 2010-7-14 19:38

5 O1 [1 _9 W9 R. t# i3 b
* v" ^; A' K7 w, d% z
$ e8 m+ n! A. h    咁你米好好人咁down之后帮我补图咯。。。

kevinchan 发表于 2010-7-14 19:45:44 | 显示全部楼层
咁你米好好人咁down之后帮我补图咯。。。& C3 c: F% }! x% e3 `
ybseo2 发表于 2010-7-14 19:39

; ?6 R# y* o1 J$ Z. v
1 s" y5 x' V- n7 L' }" i+ f6 q% i  I( H7 h" Q
    我好懒的,不然我都不会叫你加图

kevinchan 发表于 2010-7-14 19:46:21 | 显示全部楼层
睇到图了,感觉真係几方便,多谢分享

1234下一页