[云盘疑问] 我系新人-、-...有疑问

ybseo2 发布于2010-7-12 21:25 1939 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔该我想问下点样先至可以开通FTP账号啊..
  {8 X, @( O2 a. z( f
6 h. n9 e& y8 d! i4 m同埋我系淘宝系甘椅买左7蚊鸡点卷...果度话要留言..系咪系阿里旺旺果度留言啊?..., `2 N% b6 R! [) c' i& c

% e: i" J$ i, s* K7 t/ g% P3 oTHX...~

已有(19)人评论

基拉杰特 发表于 2010-7-12 21:27:49 | 显示全部楼层
等有关当局解答!路过

ybseo2 发表于 2010-7-12 21:28:30 | 显示全部楼层
同埋列....我依家系深圳上个网好LAG啊....4 t  i' C# O! [; t) n
系个ser问题?...

Kiver 发表于 2010-7-12 21:33:21 | 显示全部楼层
受国家政策所影响
5 g5 N/ A' x+ V3 J0 z3 ^+ p0 A+ s6 C, \. ^# K) F! ?
FTP不开放~~~

maplep 发表于 2010-7-12 21:36:48 | 显示全部楼层
以前我还没来粤漫社有FTP我一来就没了

ybseo2 发表于 2010-7-12 21:39:41 | 显示全部楼层
当局效率真系快= =..* P3 u. s* S' t, W( Z

- @: e+ m5 w1 [4 P$ O" K) B明解

fms2046 发表于 2010-7-12 21:53:01 | 显示全部楼层
记得那时还有FTP,但唔知点用

cuterinoa 发表于 2010-7-12 22:03:06 | 显示全部楼层
宜家开通 FTP 好似要付款...

aaron81 发表于 2010-7-12 22:10:32 | 显示全部楼层
LSLS的都答了你的问题

kevinchan 发表于 2010-7-12 22:21:15 | 显示全部楼层
同埋列....我依家系深圳上个网好LAG啊....
. k1 w! w& j+ F$ j) q8 G9 J6 Z系个ser问题?...1 x/ i: v8 p* u2 d* m: j$ y9 v
ybseo2 发表于 2010-7-12 21:28

# R7 d) V- E! s  M' C" b% c) D* S; P: X+ s6 l6 \" m
  ]) Z4 ~' j& J$ `
    我係时快时慢

maplep 发表于 2010-7-12 22:23:19 | 显示全部楼层
我係时快时慢
7 |0 c. t; H6 Ekevinchan 发表于 2010-7-12 22:21

6 h6 A8 Q+ [2 d8 x6 P
8 @6 \/ T/ a, O8 B  J1 h; S; g# b* D$ M& n: z! G
    我升职了。。速度变快了,不lag了。。奇怪

kevinchan 发表于 2010-7-12 22:25:20 | 显示全部楼层
我升职了。。速度变快了,不lag了。。奇怪9 {: f' B) u4 g, X% h2 }
maplep 发表于 2010-7-12 22:23
快去开水贴派星梦,我要坐沙发,然后你奖励多啲畀我,哈哈

12下一页