[生活百科] 问下现在adsl包月不限时几钱?

rx-rider 发布于2009-11-13 08:50 1877 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2009-11-13 22:26:47 | 显示全部楼层
点解你哋顺德咁死便嘎~~我顶~~南番顺都唔一样嘅~
& w% O/ L- V" J9 }4 ~, eaubert-22 发表于 2009-11-13 20:53

2 l6 J& |+ i( v* y! y0 O3 v" N5 F* p) e! e& K% }9 Y+ g/ m3 H% V
南番顺都集齐,呵呵~~~' t+ e. D% o& c% A5 m$ o
我都喺用包年的,珠江宽频2m,960  14个月,2个人share~

aubert22 发表于 2009-11-13 22:39:16 | 显示全部楼层
南番顺都集齐,呵呵~~~3 l4 e' [* P" {; U4 _
我都喺用包年的,珠江宽频2m,960  14个月,2个人share~$ }# z. [, a' C/ s( v- Q
熊猫仔 发表于 2009-11-13 22:26
9 g2 u! J8 G2 p
珠江宽频我哋番禺无啊~成日都有地域差异~

kevinchan 发表于 2009-11-13 22:41:11 | 显示全部楼层
点解你哋顺德咁死便嘎~~我顶~~南番顺都唔一样嘅~  {$ k' C4 z1 `' C! m+ o3 h
aubert-22 发表于 2009-11-13 20:53
其实都唔平噶啦!搞到我谂谂吓想改用联通先,超平

熊猫仔 发表于 2009-11-14 01:04:25 | 显示全部楼层
珠江宽频我哋番禺无啊~成日都有地域差异~: d3 u4 F  E- K  Z1 o; v0 q( A0 K# D
aubert-22 发表于 2009-11-13 22:39
* J" g# _6 d0 @0 g( f3 D# F

4 `0 }6 O9 t7 s1 J你地强行推行数字电视未啊?珠江宽频同数字电视喺同一条线,无电视睇就无网上啦~

平常心 发表于 2009-11-14 04:20:53 | 显示全部楼层
JM149人仔一个月,

Kuromi19 发表于 2009-11-14 13:32:54 | 显示全部楼层
上中国电信个网睇下咯,gd.ct10000.com/gz,有好多唔同套餐,仲可以慢慢度添' ?* n9 U4 R3 d3 l1 N( r
如果你依家无得上网就打10000号问下咯,不过据成日会同你推荐边个边个套餐噶,不过决定都系你手
2 a& O7 m: h  Z: T7 V: h# u: D如果你屋企已经装咗数字电视就谂下珠江宽频啦,平过ADSL噶,有2M,如果唔系玩网游既话都够噶喇,因为据唔会送咁多无谓嘢啊嘛
- ^% d2 z! U2 v6 U0 P; O9 s个人意见,包年真系抵过包月噶

kevinchan 发表于 2009-11-14 14:05:26 | 显示全部楼层
上中国电信个网睇下咯,gd.ct10000.com/gz,有好多唔同套餐,仲可以慢慢度添* L2 `; Z- g6 q0 q
如果你依家无得上网就打10000号问下咯,不过据成日会同你推荐边个边个套餐噶,不过决定都系你手
* H$ c6 t3 L9 W2 C0 L如果你屋企已经装咗数字电视就谂下珠江 ...
4 Z& U7 M4 O3 d- N8 `, p, y, G& wKuromi19 发表于 2009-11-14 13:32
我呢度有数字电视,不过未有数字电视上网,悲哀!

Kuromi19 发表于 2009-11-14 19:01:09 | 显示全部楼层
19# kevinchan 6 q, C2 t4 t. H1 V
你有无打去969368问下啊?

cookin 发表于 2009-11-15 16:27:38 | 显示全部楼层
唔同地方价钱都唔一样啦

notoo 发表于 2009-11-15 18:37:22 | 显示全部楼层
光纤1200/4M/月。。。

killuavs 发表于 2009-11-15 22:24:59 | 显示全部楼层
你系边个地区先?- C  O1 ?6 f  r4 W1 }' d
好似包月都有唔同流量,新老用户都会有所不同噶喔~

killuavs 发表于 2009-11-15 22:26:25 | 显示全部楼层
好似我甘,用紧2M包月不限时,一年要1980,好似~2 K' q6 h" p% O( E- n* R8 {7 I7 B
你想一个个月比钱定系一年比一次?