[版务讨论] 长时间不访问账号星梦倒扣处理标准讨论

Kiver 发布于2022-8-19 13:30 3976 次浏览 83 位用户参与讨论   [复制分享主题]
IDOIDO 发表于 2024-3-13 15:53:02 | 显示全部楼层
扣饱佢啦。一零年注册,有需求翻来想求个片都唔得。5 P9 P0 ^6 a2 k$ _& \" D

/ m- R: I, d* k( e; x6 D要点名嘅课喺烂课,要打卡既游戏系烂作(包括宜家最吸金果几只,我话既),要打卡嘅论坛。。。
, ~/ s7 m, [4 j6 B( M6 Q: |4 f4 `; I$ \! }5 d, E( n) N* r
中心化资源+限期分享+禁止公开=绝种预期。过一两年你地都死档断种噶啦,烂系硬碟面都唔比人睇。
# v: y1 L/ K5 ?/ L  H& g3 T) G0 T/ }6 M- H/ m" E& _0 E: f
商业用途?最大既用途系比D奇奇怪怪既视频免费网站收录左,不过佢地最近都陆续冚网铲所剩无几,或者视频都系死link。(“正规”网站都唔敢冇版权放正片,片段切到碎晒又唔齐)一D超旧既片(93粤语包青天)都系呢D网先有,唏嘘。; ^4 t9 p$ i) |! ?
公开资源越少,先有淘宝JS吊高来卖,而且可能系低画质版。! n! h) N8 V" `7 D! Q8 N* I
# x. S9 b' A# J  o: j2 a
中意搞”独家“啊嘛。转载、上传就永久停发喔,对于你小圈子果小猫几百只以外既人来讲,发左同永久停发有乜区别啊?
9 u& \% X2 B! e8 o7 m成个粤语既根基都动摇紧啦,系广州街头见到陌生人都唔敢轻易开口讲粤语啦(费事一个”歧视外地人“帽子扣过来),香港都准备普教中啦。你地独占呢D嘢来托乜。

Kiver 发表于 2024-2-21 11:56:00 | 显示全部楼层
kingv 发表于 2024-2-21 11:31  e/ Y, q1 H, ~9 P! j6 N1 S
即系就算日日登录,唔活动都会扣?

$ |2 `/ m" d: x' U正常不会,但也有可能系统都还没有记录你的访问痕迹,你就已经退了,没有记录就会扣

kingv 发表于 2024-2-21 11:31:28 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-2-20 12:10
% a. ^8 J8 O  o& S" u" H你都不活动

L# C/ r2 a6 w即系就算日日登录,唔活动都会扣?

Kiver 发表于 2024-2-20 12:10:51 | 显示全部楼层
kingv 发表于 2024-2-20 11:14' ^5 m; w. ]) d" G
好似登录番都仲扣噶?

f7 i  ~$ F9 {  f+ V. m你都不活动

kingv 发表于 2024-2-20 11:14:01 | 显示全部楼层
好似登录番都仲扣噶?

sonicmars 发表于 2024-2-12 21:08:10 | 显示全部楼层
难怪之前扣我币了,原来如此!!!!!

jkinlau 发表于 2024-1-30 14:19:40 | 显示全部楼层
如果可以唔扣就最好啦,畢竟有時工作忙起上嚟,好多日都唔得閒上,等記得嘅時候就已經遲囉~!

lsonho 发表于 2024-1-13 17:54:35 | 显示全部楼层
21天会好点

Kiver 发表于 2024-1-12 18:04:01 | 显示全部楼层
as19924 发表于 2024-1-12 16:109 ~3 P/ E- V3 I5 P) N
會不會 扣到負數的
8 \4 e3 N# K$ e( v7 V( u' c
违规就会扣到负

as19924 发表于 2024-1-12 16:10:12 | 显示全部楼层
會不會 扣到負數的

Kiver 发表于 2024-1-12 12:50:31 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-11 23:267 @6 V& ]  X( T5 m$ s. F
超過21日先扣會好啲啦

% R/ Q0 ~  G* N: X: j' S1 ]( ~提升等级,可以永久不扣

adhk 发表于 2024-1-11 23:26:26 | 显示全部楼层
超過21日先扣會好啲啦
) T% S) p: p! m4 S% s0 y* v$ k: k