[音乐资讯] 想稳旧儿歌既人入来,一个可以帮你稳歌既儿歌达人

纸巾 发布于2010-3-9 00:50 2727 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
) L5 ^* E8 p! M& t+ z6 \. l! w) W+ P- i, X
E个贴系好耐之前既贴,但系我一直响收藏夹保存住,突然间翻翻出来,而家同大家分享!!
5 U2 T: h- f. L0 Z+ b
" j) i: U- v% D4 @
# I$ H& H+ _/ j' ^' W
" H- d- i' J1 q  o

/ C1 ?- e) D  m3 A9 _: f; N) R
9 v/ S& z4 S3 H: n
( ?- m/ V1 K0 |: T6 V' @) f# x2 q
8 d! J1 p# l% L. j9 R  V9 c/ D注意:E个系kidsong既列表,5系我既列表,大家想体我有既歌,可以体E个贴

- f1 h$ F4 W! P( q  【原创】【纸巾珍藏的130首粤语儿歌】【QQ 中转】【永久  p9 v, X+ L7 B; R- ^/ k% L. k; a

& _1 L0 [  l3 C" L; a我有好一部分既儿歌都系稳距既,我记得距有个qq,。。。。等我稳到就话你地知!!!1 _1 W/ N( E" C+ ]" `3 M

( l$ e4 X' z+ p+ I% X: {( m另外,我可以响粤漫社经常见到距个名系上传既。。。。。。。!!!哈哈 希望距响E度铺头啦!我记得同班同学距都有份上传!!

已有(16)人评论

panzcheng 发表于 2010-4-18 09:04:21 | 显示全部楼层
又真系几鬼多窝~~想收藏离利度稳得了!

batman123 发表于 2010-4-18 08:19:47 | 显示全部楼层
謝謝你的分享

あ仌崶ポ 发表于 2010-3-28 11:49:30 | 显示全部楼层
哇!!厉害啊!!!!居然有更多啊!

grostcar 发表于 2010-3-28 11:35:13 | 显示全部楼层
咁多好歌
+ N% j- v9 X9 _0 g/ V# o強人啊
- |# V0 G( |$ Q4 c- r

srta 发表于 2010-3-28 11:21:17 | 显示全部楼层
我好想要意甲小旋风既OP同埋ED。日文既

hello556 发表于 2010-3-26 22:36:25 | 显示全部楼层
这个帖子能完成我的儿歌梦....
3 h% i& l4 w( N+ K" V满足了~~~~

纸巾 发表于 2010-3-18 01:11:55 | 显示全部楼层
喂喂。。。你地似乎个个都5认真体贴哦。。。。。
" s# N& c) \: e0 i
+ d4 e3 j7 x# w- A7 L( R我系响度话比大家知一个可以稳儿歌既途径。。。5系更新资源。。。。。

meijie 发表于 2010-3-13 17:04:35 | 显示全部楼层
哇,,,真系系好齐全阿。厉害!!

大天使007 发表于 2010-3-9 17:05:41 | 显示全部楼层
好似系有啲更新喔~~

kevinchan 发表于 2010-3-9 13:07:13 | 显示全部楼层
哈哈。。。是旧帖旧歌。。楼主补源而已2 \; G6 r& }5 X; H6 t# K
maplep 发表于 2010-3-9 03:43
原来係咁,我无留意旧资源添!!

彩虹V佐助 发表于 2010-3-9 12:12:08 | 显示全部楼层
唔知有冇無可擋完整版。。最想要依首。。, ^! _- l5 O$ z
kwanyeung 发表于 2010-3-9 04:02

/ D: k5 ~2 G8 V3 l3 q, d! _6 M3 H这也是我正想问嘅问题。。 无可挡完整版

12下一页