[新手问题] 一个小小既问题 有D疑惑

纸巾 发布于2009-3-18 12:39 3079 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我5系好明点解论坛搜索都要扣星梦罗。。。。。。。。
  U$ `  w) J* X* |; @
/ _" L5 v; S" l# Q9 q8 Z% eE样野好似5系感fair罗。。。。
! S) l( z/ _6 V/ c6 l0 O- K" A, r: B
= =比我既感觉系,好似逼住你去买点券感。。。。。
* X: R- X: v5 q5 v
4 I: A& p: g* q6 J( g只是个人一个小疑问,无任何指责意思,5知有无人可以比个可以接受既解释呢。。。

已有(21)人评论

aubert22 发表于 2009-3-18 12:54:25 | 显示全部楼层
要嘅咩???你要搜咩啊?

纸巾 发表于 2009-3-18 12:59:25 | 显示全部楼层
http://www.dreamxt.com/bbs/member.php?action=credits&view=search
4 k$ m# K4 q, D- K% F+ @% h
1 Z# ~& }7 e! K% [* N要啊 E度写既~~~~~~~~
1 y5 u3 C5 v. A0 s
6 l$ X4 @, ], a9 m4 D; p5系好记得搜索咩了 就系寻日搜索n下之后 发觉少左钱

aubert22 发表于 2009-3-18 13:14:48 | 显示全部楼层
哦哦,你唔讲我都唔系好清楚添~~因为我自己日日都浸淫系C.C.C.,所以都好少用到搜索功能~~咁咯,你挂机咯,等D在线时间长D,咁回帖,发帖嘅星梦米多翻D咯~

Kiver 发表于 2009-3-18 13:24:14 | 显示全部楼层
原帖由 纸巾 于 2009-3-18 12:39 发表
6 t) C$ d/ b) ~( M* A: W% g4 `我5系好明点解论坛搜索都要扣星梦罗。。。。。。。。
* Y  F& i! o' p5 a
: ?8 D: e. f0 w# Q# o$ W1 \E样野好似5系感fair罗。。。。
. H* C5 M) t, V9 N
1 v  h$ P$ o6 V5 t: l" S  Z) W* B= =比我既感觉系,好似逼住你去买点券感。。。。。
$ Z6 Y% g) Y9 }# U" v# Y
+ M$ v8 r# ]8 F/ u- q: n9 N只是个人一个小疑问,无任何指责意思,5知有无人可以比个可以接受既解 ...
: s* D1 E+ ?: U+ M

$ d4 x! h3 {3 D( C+ G搜索每次扣1星梦0 Y8 K5 q% x! e" J

9 H6 \# A; Y) M8 ~吾系好多伽
% ]) e$ V: Z! f# O- _' @8 k7 u( ?# Y; E8 m9 P- q3 ~
我们也没有逼着你去点券# Z1 ]: K: b: O9 n) H) i

) L/ Y' W) k. x' A# o7 V! I
) X3 j  K, g) d0 K: n2 c' x因为可以赚取星梦的方法真的有很多~~

不再單純 发表于 2009-3-18 13:48:54 | 显示全部楼层
真喺5知仲有呢條~~+ n- P. [9 c  N+ ^
唉,~怪5得成日都無曬啦~

aubert22 发表于 2009-3-18 18:26:11 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-3-18 13:24 发表
" ~: A( w, \( w; n4 O9 ^7 ^2 w) j  ]: ?1 |
8 I$ ~5 f! m  m8 L
搜索每次扣1星梦0 Z8 s  b) g. \6 D9 ?# k/ m
1 R- l, u5 |  N  ~: ?, ^
吾系好多伽7 N% W5 \# [: c8 t
% [( \$ _  h, n. b6 o8 v
我们也没有逼着你去点券
# J% T4 Z8 ^( Z
4 n1 V' O( Q: m' p
3 q3 X, T, L. n4 w2 w因为可以赚取星梦的方法真的有很多~~

- @" E# A  ~) H3 q0 }我都系等K社讲最后果句~嘻嘻~

billiard 发表于 2009-3-18 21:19:36 | 显示全部楼层
星梦是和键盘的损耗,电力消耗成正比.

barryning 发表于 2009-3-19 18:54:26 | 显示全部楼层
挂机都有用咩?我好似唔见有星梦增加既?

masato 发表于 2009-3-20 10:58:44 | 显示全部楼层
这个问题我也想过 但是只要自己平时来多D就不使搜索了

alexhus 发表于 2009-3-20 19:11:03 | 显示全部楼层
一点搜索就会扣钱架啦,无论你搜唔搜索。。。小心D用。。。

Kiver 发表于 2009-3-20 20:04:30 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2009-3-20 19:11 发表 % C1 A3 R6 ?6 e0 f! U$ h/ V7 Q
一点搜索就会扣钱架啦,无论你搜唔搜索。。。小心D用。。。

5 H% F) G* v0 C/ Y' b" U" ~
4 p8 S/ ^: x; C6 q6 V" H  j7 o才1星梦
2 v3 _3 d5 @. L5 b4 u' O4 }5 i, e, }& P( l' D. y# {% G; @* E
不用太紧张吧~

12下一页