[每日闲聊] 电商促销对你的影响

Kiver 发布于2024-5-12 21:43 684 次浏览 145 位用户参与讨论   [复制分享主题]
rantarou 发表于 2024-5-20 17:50:25 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-20 15:46
% T/ O& N2 M: p5 {8 [* V) ?數字唔好睇報嚟都哂氣, 重會俾入笑
; a1 R; U: }( H# m: A$ O0 D
好快618,你貢唔貢獻下啊

adhk 发表于 2024-5-20 20:08:31 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2024-5-20 17:50
  |5 y: D: N% W0 l5 P7 M2 Z好快618,你貢唔貢獻下啊
3 _5 z# G, T& w5 A% U5 g
618應該會買下嘢, 今日520竟然見到有300減50出現

rantarou 发表于 2024-5-20 22:49:13 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-20 20:08
2 ~4 U) p1 L; x  d( W4 k; Z618應該會買下嘢, 今日520竟然見到有300減50出現

: q6 r2 q, b* i9 T' y$ U2 x你早就探好行情了

adhk 发表于 2024-5-21 08:43:34 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2024-5-20 22:491 r: ~7 A9 {2 T$ F9 W! o- N
你早就探好行情了

5 V) c1 @9 ]! v( L& E6 _係咁啱上去睇下發現嗻, 平時要起乜嘢就上去睇定先, 夾埋先落單

rantarou 发表于 2024-5-22 08:20:12 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-21 08:43  I1 b; c: q, N
係咁啱上去睇下發現嗻, 平時要起乜嘢就上去睇定先, 夾埋先落單

/ q% Q- n; X4 @6 i. k/ K/ `我都要准备下

adhk 发表于 2024-5-22 09:24:30 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2024-5-22 08:20
) S7 E, A% z! w# ^6 e/ Z我都要准备下
+ J4 ?! Q) E- ?5 D! i& O
睇定都啱架啦, 兩三個星期好快到

rantarou 发表于 2024-5-22 18:17:38 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-22 09:24
( Z2 v) ^1 U! K" V: N* [. _8 \* _睇定都啱架啦, 兩三個星期好快到

# p0 i% H0 a' [& J我发现CPU好似涨左价,等住黎减价

adhk 发表于 2024-5-22 21:09:57 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2024-5-22 18:177 J/ s" n7 x& d1 \2 N3 z$ x; @, W
我发现CPU好似涨左价,等住黎减价

7 ?4 W6 _7 I) Q" V嗰啲一體嘅CPU賣千零二千蚊唔知用唔用得過呢, 聽朋友講都係WIN11架喎

rantarou 发表于 2024-5-22 22:14:51 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-22 21:093 [5 p) x8 b& g0 k# }
嗰啲一體嘅CPU賣千零二千蚊唔知用唔用得過呢, 聽朋友講都係WIN11架喎
* {: C1 p, j$ \" b2 X9 C) t4 T  Q
之前系统成日自动升级成win11,成日蓝屏,重装返win10,又升级,我直接下载个关闭左自动更新嘅系统先用到

adhk 发表于 2024-5-23 03:26:47 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2024-5-22 22:14
( k( ?3 [. `. {% m8 x之前系统成日自动升级成win11,成日蓝屏,重装返win10,又升级,我直接下载个关闭左自动更新嘅系统先用到 ...

0 |, f! i+ ~6 e# J2 W關閉咗更新話會有BUG可能會易中毒喎

麦乐猫 发表于 2024-5-23 08:02:06 | 显示全部楼层
每年618买完,然后分12期。还到下年618,循环

麦乐猫 发表于 2024-5-23 08:05:41 | 显示全部楼层

回帖奖励 +3 星梦社区币

rantarou 发表于 2024-5-22 22:14  I7 G5 @) t/ V3 T- D7 h8 u
之前系统成日自动升级成win11,成日蓝屏,重装返win10,又升级,我直接下载个关闭左自动更新嘅系统先用到 ...

# s' t/ r1 h  F6 X( l5 S  G会自动升级WIN11噶?