[每日闲聊] 你還有留下前度的東西在身邊嗎?

alkiu 发布于2024-3-12 08:00 1087 次浏览 248 位用户参与讨论   [复制分享主题]
klozepyj 发表于 2024-4-23 19:33:19 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-23 15:48; i- N5 S' e) f$ [" E
佢本身屋企都係紅底嚟, 當然知道而家香港紅咗應該點對應
- c; [# [  k1 R/ j
都是得香港先有咁样既结合 买少见少了

adhk 发表于 2024-4-23 21:09:32 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-23 19:330 M1 M" ~, f$ \- e1 }
都是得香港先有咁样既结合 买少见少了
5 c$ W" T( ?3 ~+ A5 I
睇下大國會唔會去到盡, 網傳所有紅二代都去哂星架坡

klozepyj 发表于 2024-4-24 12:15:56 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-23 21:09
9 n$ N9 ^! g$ p& w) b睇下大國會唔會去到盡, 網傳所有紅二代都去哂星架坡
: x& q0 e% x/ G' [( Q! ^( J$ y: H
都好睇大老细喺想点既 睇宜家个势 有啲喺想去到尽咁

adhk 发表于 2024-4-24 15:51:18 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-24 12:15% a" A0 ~' J. h' T
都好睇大老细喺想点既 睇宜家个势 有啲喺想去到尽咁

% N+ F0 q! p! O3 H3 z3 P& m0 T8 F我都覺得係, 好似想盡地一煲咁

klozepyj 发表于 2024-4-24 20:18:22 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-24 15:51- Z2 g% f9 K& \$ \* j
我都覺得係, 好似想盡地一煲咁
6 a6 r( p! ]. Y3 _  M
之前话留hk做个通气口 宜家好似咩都唔要咁

adhk 发表于 2024-4-25 00:33:16 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-24 20:18
: V# Z1 X% M9 D之前话留hk做个通气口 宜家好似咩都唔要咁

% t: v. N. }: e, v, k  z所以點解呢三年hk攪出咁多國際笑話俾人封殺哂呢

klozepyj 发表于 2024-4-25 08:54:16 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-25 00:33
! f; h$ J7 Q9 i6 o! W4 u所以點解呢三年hk攪出咁多國際笑話俾人封殺哂呢

6 i: b% H" J1 D5 w' G( U* |有啲的确几荒谬既 是无以前咁企理

adhk 发表于 2024-4-25 10:42:52 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-25 08:54
) u& |! F0 {) c' U) u3 V5 N* |& N* w- c有啲的确几荒谬既 是无以前咁企理
/ M5 g/ s- |$ s& r
呢啲荒謬嘢真係好似睇大台劇故事咁

klozepyj 发表于 2024-4-25 20:47:21 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-25 10:42
6 b; {" Z* k0 X, P呢啲荒謬嘢真係好似睇大台劇故事咁

; I; t7 x3 _0 a5 e# F戏都由佢了,荒谬在佢是真事

adhk 发表于 2024-4-26 04:49:46 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-25 20:47
+ R6 V  F% \/ V* z  u; {戏都由佢了,荒谬在佢是真事
8 {( l' B7 r5 s$ Q
當年睇郭晉安演嘅五味人生覺得伍衛國可以隻手遮天無理由, 原來今日發現係可以嘅 .

klozepyj 发表于 2024-4-26 09:38:53 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-26 04:49
$ x- ?8 [8 l/ E% Z# M7 M當年睇郭晉安演嘅五味人生覺得伍衛國可以隻手遮天無理由, 原來今日發現係可以嘅 . ...

/ b$ ~5 @& w0 `1 n5 [现实根本就是咁荒谬

adhk 发表于 2024-4-26 09:43:45 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-26 09:38
- Z# j) w9 @, d8 ]" @现实根本就是咁荒谬
- W, P: t: F8 C+ C
呢啲就係人生嘅無奈