[每日闲聊] 你還有留下前度的東西在身邊嗎?

alkiu 发布于2024-3-12 08:00 1090 次浏览 248 位用户参与讨论   [复制分享主题]
adhk 发表于 2024-4-19 02:32:31 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-18 21:09
3 d' u5 T: _5 _- ~7 i我都喺咁谂,喺屋企都是
1 O+ E% v) S9 P, @- f
屋企反而開收音機多

klozepyj 发表于 2024-4-19 15:13:31 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-19 02:32. e& }" _5 {  g( H* H; x. o% U
屋企反而開收音機多
* R  O! b  B/ {/ m
广州收音机无嘢听

adhk 发表于 2024-4-19 16:46:30 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-19 15:13
, N' F3 ~- F8 X/ C) u广州收音机无嘢听
! b, x# N% [6 L( j& u  M
而家香港都係清談節目比較多, 商台就只有十八樓C座, 港台廣播劇都係重播

klozepyj 发表于 2024-4-19 20:56:47 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-19 16:46
0 M" r2 J  q% }- @# @- C6 E, E8 K而家香港都係清談節目比較多, 商台就只有十八樓C座, 港台廣播劇都係重播  ...

8 v0 q+ l' X7 ]我就听903晴朗 早霸王 听下陶杰咁咯

adhk 发表于 2024-4-19 21:50:43 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-19 20:56- I/ b2 ^0 W) `" w
我就听903晴朗 早霸王 听下陶杰咁咯
: b! \  }2 ]" ~: @6 Z' j# z
陶杰而家係YT開咪, 你有無聽下

klozepyj 发表于 2024-4-21 20:04:50 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-19 21:50
# f0 w3 s  O0 |- L% V3 D+ n; }陶杰而家係YT開咪, 你有無聽下

2 n5 B3 @4 C+ K. m, |; E( M有啊 风云谷 之前每年我去书展 都会买佢既书

nick1984 发表于 2024-4-21 20:18:13 | 显示全部楼层
老爸的眼光不錯

adhk 发表于 2024-4-21 22:29:36 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-21 20:046 N9 s0 ^. K( |% M* s" f
有啊 风云谷 之前每年我去书展 都会买佢既书

3 y  y5 C- b( a$ \* |陶傑同鮑偉聰原班人馬係外地開咪, 真係好難得

klozepyj 发表于 2024-4-22 10:59:07 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-21 22:29
2 S2 {; A9 E' b, N; T0 x7 \: i! {% E陶傑同鮑偉聰原班人馬係外地開咪, 真係好難得

2 m) Y4 d; X, b( P9 \+ E4 ?好似是话喺英国,有时节目是佢哋两个既电话连线,陶杰都仲有讲商台,不过就唔是日日做

adhk 发表于 2024-4-22 13:24:14 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-22 10:59
) p8 u3 V. P1 e& T) U1 f' g0 z好似是话喺英国,有时节目是佢哋两个既电话连线,陶杰都仲有讲商台,不过就唔是日日做 ...
. f0 C* D: Q( u$ O: L
應該都係電話連線, 陶傑話有國安法可能唔會返香港, 我有時都去佢 FACEBOOK 留下言支持下佢

klozepyj 发表于 2024-4-23 13:49:00 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-4-22 13:24
* v& A1 ~# T% D+ C- r5 j1 _應該都係電話連線, 陶傑話有國安法可能唔會返香港, 我有時都去佢 FACEBOOK 留下言支持下佢 ...
& F) U) y8 |. u4 Y0 e4 ]! `; [
佢咁醒目好识走位既

adhk 发表于 2024-4-23 15:48:32 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2024-4-23 13:49
0 Z& M1 r; j3 l) A4 j4 ^' ~佢咁醒目好识走位既

. D" l; H/ K- ~. Z4 T! ~佢本身屋企都係紅底嚟, 當然知道而家香港紅咗應該點對應