[转帖] [BT下载][高达--马沙反击战][电影版][DAT][粵語]

全職獵人 发布于2004-11-18 11:45 9327 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(54)人评论

ATM 发表于 2004-11-19 11:49:31 | 显示全部楼层
<P>俾錢仲要囬復...樓主真夠絕</P>
tonyf401 发表于 2004-11-19 11:57:28 | 显示全部楼层
好黑呀..要比錢買
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>snowlee</I>在2004-11-19 3:48:40的发言:</B>6 u. k; [: k# s, B9 _. u
我都想叫楼主换钱~~仲有果个~鬼~同一个文件来嘅!!还钱啊!</DIV>
4 ]' A8 Z$ R7 d5 `; {<P>我又无收钱! ! e$ H7 M0 }9 o2 ?( ^4 F3 w
<P>仲有,肯定有种,我不机24小时都开住.
4 O* t" G1 V4 j/ x- m" T<P>  ! X& n; J1 y) P1 h
<P>比人厄钱你就去揾红枫告渠啦.</P>
sara 发表于 2004-11-19 16:01:44 | 显示全部楼层
<P>鬼~~~</P><P>你的东西没人能下到   可以想个方法么?</P><P>多谢</P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>sara</I>在2004-11-19 8:01:44的发言:</B>
/ i; H- i' o( |, I$ B0 a5 T* k/ @5 p$ w( R2 I2 \  W' r, r" b* [+ [
<P>鬼~~~</P>
" K: `3 U( E% z<P>你的东西没人能下到   可以想个方法么?</P>
4 G5 W4 ^" |, w; N; H+ I6 H. O<P>多谢</P></DIV>
; ]4 y' J2 I! R. L3 |5 o# {# a. |<P>我都无办法...肯定有人连到,但是就是无速度... 7 r) X0 N4 g' O  X- i9 U5 y
<P>算啦,等FTP好左,我放到FTP上比你地好吗?</P>
leungwlb 发表于 2004-11-19 20:04:06 | 显示全部楼层
thx <a href="http://bbs.dreamxt.com/dispbbs.asp?BoardID=61&amp;ID=9526&amp;replyID=75730&amp;skin=1" target="_blank" ><FONT size=+0>还是贵了一点.</FONT></A>
keren 发表于 2004-11-19 20:07:13 | 显示全部楼层
<P>支持!!!!!!!!!!!!!</P>
ATM 发表于 2004-11-19 20:14:00 | 显示全部楼层
大傢咪受崑啊!!!!!!!!down唔到嘎!雖然有一粒種子,但成晚都唔上傳1k文件,其餘用戶全部都係0%!!!
kongking 发表于 2004-11-20 01:11:38 | 显示全部楼层
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
fengzihao 发表于 2004-11-20 02:05:54 | 显示全部楼层
<P>唔好又系无种子个D啊!!!</P>
sunwin 发表于 2004-11-20 02:41:21 | 显示全部楼层
我未DOWN呀。马沙是不是Z高达那个时期的?看过的朋友评评啦。。。
12345下一页