[粤漫动画] 【转载】横山光輝 三国志 粵日雙語 47集

klozepyj 发布于2023-9-15 19:58 2904 次浏览 394 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lukchiyung 发表于 2023-10-5 14:25:38 | 显示全部楼层
一邊玩三國志戰略、另一邊玩三國無雙,再開多架玩吞食天地~~~ 應該唔知時間過~~

harryyan 发表于 2023-10-5 21:18:27 | 显示全部楼层
亞視版?

klozepyj 发表于 2023-10-5 22:11:26 | 显示全部楼层
harryyan 发表于 2023-10-5 21:18
* i1 m6 [, P& M: ^9 j) B/ g亞視版?
9 F/ g9 R* E1 j, w5 e. M
应该是vcd

klozepyj 发表于 2023-10-5 22:12:10 | 显示全部楼层
lukchiyung 发表于 2023-10-5 14:25+ k  Z( N8 ^5 m- [( s; D! [
一邊玩三國志戰略、另一邊玩三國無雙,再開多架玩吞食天地~~~ 應該唔知時間過~~ ...

# |2 e+ o( _- `  f3 v1 h" v真是要好几部电视同游戏机先够

lukchiyung 发表于 2023-10-6 01:37:04 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2023-10-5 22:12
/ f* Q/ n6 k& K" J2 z& Y9 f" J真是要好几部电视同游戏机先够
4 [0 z- k' V+ Y7 u  @& r
到時可能一部機搞掂晒呢 :P  
* v8 |. r# S# v* N* n但要禁止用金手指改數值,咁先夠原汁原味~~

klozepyj 发表于 2023-10-6 08:07:37 | 显示全部楼层
lukchiyung 发表于 2023-10-6 01:37  d- i: ~8 o8 n& P9 t( }
到時可能一部機搞掂晒呢 :P  
; N8 x: `4 N  W" P; R* ^但要禁止用金手指改數值,咁先夠原汁原味~~ ...

$ R) L+ y+ B: V( m, _耍乐就不要金手指了,玩下嗻

lukchiyung 发表于 2023-10-6 14:42:06 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2023-10-6 08:07( n0 r, S6 Q5 K5 C
耍乐就不要金手指了,玩下嗻

& H. m& M1 }# X2 C/ q& z6 f& h去到打大佬有時迫於無奈~~

klozepyj 发表于 2023-10-6 21:26:39 | 显示全部楼层
lukchiyung 发表于 2023-10-6 14:42
# }. k& v7 R. ?- l# V去到打大佬有時迫於無奈~~
, \1 l7 i; Y6 R" k! u
街机就投币得啦

lukchiyung 发表于 2023-10-7 03:10:58 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2023-10-6 21:26
! O6 A8 q0 X8 g: J; w6 |0 u街机就投币得啦

1 {! a: r3 {8 M$ S  l; _6 x有啲經典遊戲有錢都爆唔到機架~~~ 一到最尾果版就無得再投幣,靠實力同運氣了~~

klozepyj 发表于 2023-10-7 08:44:13 | 显示全部楼层
lukchiyung 发表于 2023-10-7 03:108 b- \1 X* @! _
有啲經典遊戲有錢都爆唔到機架~~~ 一到最尾果版就無得再投幣,靠實力同運氣了~~ ...
6 Y1 e3 L( G+ I: _5 V; t
边只game咁变态,等我重温一下

lukchiyung 发表于 2023-10-8 01:23:50 | 显示全部楼层
klozepyj 发表于 2023-10-7 08:44
& G5 s, `5 q  v) ?6 k9 ?3 a边只game咁变态,等我重温一下

& J8 g" Y2 q2 c會離題,唔係三國系列
4 y- D. J8 s+ w* }8 D4 y# C5 S+ p" ?4 @( Y- t3 F2 j+ j/ o8 U- p$ M3 z/ ~
有冇玩過 "怒" ?2 C5 R, k* s' A' k
8 y1 L4 s$ f2 I2 X1 r( r- T* E

klozepyj 发表于 2023-10-8 08:41:56 | 显示全部楼层
lukchiyung 发表于 2023-10-8 01:235 D2 _0 [3 i2 H" B4 c# p
會離題,唔係三國系列2 D( M, I& y1 o, L" Q1 ^4 T

% a7 k7 Y* t( \& A' k2 s有冇玩過 "怒" ?
( [; N- D2 D/ |
真无玩过街机版,fc就熟,翻去搵嚟玩下先,是cps1吧?