[新手问题] 200星梦币激活粤漫云盘是容量多大的

JOES 发布于2023-8-26 22:47 1048 次浏览 110 位用户参与讨论   [复制分享主题]
十月围城 发表于 2024-1-16 12:24:26 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-16 11:12- [9 v6 c, F* e1 @2 W
咁唔係好似功夫咁攪攪下失傳囉

, S: G* A. y  e* F边会失传?就因为咁样嘅措施至唔会冇烂市,俗语都有话“物以稀为贵”。

adhk 发表于 2024-1-16 13:39:26 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-16 12:24
4 y' m) [* O" h* x$ }" V2 T- E边会失传?就因为咁样嘅措施至唔会冇烂市,俗语都有话“物以稀为贵”。 ...

: U) [/ |( u! v4 p2 G咁個個都唔賣點會唔失存呢

十月围城 发表于 2024-1-16 14:35:46 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-16 13:39. S1 {' G& d5 w7 N
咁個個都唔賣點會唔失存呢

. r" q' F; W4 ~0 k应该讲唔会低价出售咯,大家都辛苦过来嘅,亦都想后期嘅人珍惜稀有资源。

shiraishi 发表于 2024-1-16 15:32:04 | 显示全部楼层
alkiu 发表于 2024-1-16 03:46
4 B) N$ e& B% {9 w  u正常操作
- b6 K. Q" ^7 e! Y
暂时未用过

alkiu 发表于 2024-1-16 15:58:14 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2024-1-16 15:32
# z0 O' q5 }- m: E0 R  m暂时未用过

# ]% Z7 H$ @4 D9 \: G無發貼都無再用

adhk 发表于 2024-1-16 16:32:15 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-16 14:35
3 o$ o& [0 X  O0 a8 g& [1 m应该讲唔会低价出售咯,大家都辛苦过来嘅,亦都想后期嘅人珍惜稀有资源。 ...

/ o8 M; J  {! Y( L) Q  f5 K7 g最弊係呢度又好難賺得多, 咁點會有好多人買呢

十月围城 发表于 2024-1-16 18:12:01 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-16 16:32
& u; z; Y9 P' t  I! a: X- _! a% L1 _最弊係呢度又好難賺得多, 咁點會有好多人買呢
0 _# A6 Y% H6 u7 k1 g9 w/ Z7 F- W8 g
咁就要睇你要下载嘅动画有冇特别要求,比如要每个网友至少有100积分先至可以入到佢嘅帖子回帖~诸如此类嘅嘢。

adhk 发表于 2024-1-17 05:53:16 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-16 18:125 R2 B, C  F7 ]. @! F/ _+ E0 }8 c5 {
咁就要睇你要下载嘅动画有冇特别要求,比如要每个网友至少有100积分先至可以入到佢嘅帖子回帖~诸如此类 ...

2 h8 z& C9 ?9 Y% O# J& f咁如果無100分佢入到都買唔到嘢啦, 就算佢有100分, 買完降咗級重四圍都唔去得添

十月围城 发表于 2024-1-17 08:59:32 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-17 05:53
8 q0 j! J0 E: Z咁如果無100分佢入到都買唔到嘢啦, 就算佢有100分, 買完降咗級重四圍都唔去得添 ...
. [1 Q( E( ^) F& ~+ u  ^
积分嘅作用係阻止你开嗰个帖子,你开唔到根本入唔到。但係如果你有100分积分,最好凑够多啲分再去买嗰个动画,比如话~嗰个动画要100积分先至入到有关嘅帖子,你就要凑够150积分或者多啲,来避免转咗啲星梦入粤漫云嘅时会降级。

adhk 发表于 2024-1-17 10:38:31 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-17 08:59
" q) |: t7 B+ X( ~积分嘅作用係阻止你开嗰个帖子,你开唔到根本入唔到。但係如果你有100分积分,最好凑够多啲分再去买嗰个 ...

% |3 Y1 X5 e1 m* G. M0 Z: X) h$ U" S即係想購資源就要有留係某一級嘅心理準備

十月围城 发表于 2024-1-17 10:57:10 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-17 10:387 P! l8 c* r6 B1 L- C) @9 P
即係想購資源就要有留係某一級嘅心理準備

7 _6 S) y2 @% j# b: G係嘅,但係依家你已经知道咗,就唔晒撞呢个板,最好预多啲星梦嚟避免降级。

adhk 发表于 2024-1-17 10:59:59 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-17 10:578 O0 Q. d' N+ l0 t; D0 [% C( e
係嘅,但係依家你已经知道咗,就唔晒撞呢个板,最好预多啲星梦嚟避免降级。 ...

: \5 ?9 ^' `) P+ I* c- J% E有心理準備就好啲嘅, 唔駛到時買完被降級受打擊, 不過其實咩級都無乜問題啦, 又唔係一樣咁運作嗻