[新手问题] 200星梦币激活粤漫云盘是容量多大的

JOES 发布于2023-8-26 22:47 1049 次浏览 110 位用户参与讨论   [复制分享主题]
十月围城 发表于 2024-1-13 23:05:16 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-13 22:09) j- R! u! I0 N( W, \( D7 o$ R$ ?& y
我頭先用搜尋功能好似被扣咗星梦, 係唔係我錯覺呢?

0 M# {$ m& ?# G- f- B你唔係错觉,确实係呢度用搜索功能嘅时係会扣星梦㗎。所以喺搵之前要谂清楚係咪要用呢个功能。

adhk 发表于 2024-1-14 16:45:17 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2023-8-27 00:12
3 J8 g2 x8 |  S. A* H" s200只是基本的开帐号要求而已。就好象你去银行开户口也要存个大概几百块的要求。 ...
' P8 s! @) B7 G8 X( G9 Q- W. U
已經激活咗粤漫云盘, 但係裏面空空如乜, 唔見有資源可以選擇買嘅

adhk 发表于 2024-1-14 16:46:11 | 显示全部楼层
水皮跳跳 发表于 2023-8-28 11:421 {* |$ E: z# c6 h+ ~. u
你不上传的话 没必须买容易就激活可以了

; B" t; n( _& _/ z1 K3 S  U唔係可以下載資源嗎

十月围城 发表于 2024-1-14 17:33:07 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-14 16:45! x9 d3 O( z8 Q" |& ]; E& D4 T
已經激活咗粤漫云盘, 但係裏面空空如乜, 唔見有資源可以選擇買嘅

: x$ K4 u( x$ `$ G4 J& I; G' L要搵资源就喺啲分享者嘅帖子至有资源嘅链接,到时你点击就入到去佢哋嘅粵漫云户口睇到佢哋嘅upload资源。

adhk 发表于 2024-1-14 17:51:19 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-14 17:33; m, _1 z" U2 |' e' {3 b4 i9 p& a1 `
要搵资源就喺啲分享者嘅帖子至有资源嘅链接,到时你点击就入到去佢哋嘅粵漫云户口睇到佢哋嘅upload资源。 ...

/ m/ c5 G3 K: J1 y+ M: d. l哦, 即係話如果未激活就算有LINK都唔會睇到嘢

十月围城 发表于 2024-1-14 18:05:56 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-14 17:51( \6 }  W  K: t9 x5 o# J) v
哦, 即係話如果未激活就算有LINK都唔會睇到嘢
9 d* o4 R4 r4 a. Y
係喇,你入唔到个粤漫云,因为你冇户口,你仲係凡人一个。

adhk 发表于 2024-1-14 19:18:40 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-14 18:05' K1 _$ t1 ]  B% G) w; A
係喇,你入唔到个粤漫云,因为你冇户口,你仲係凡人一个。

. N( F3 _, b$ S- z- v即係過咗海先可以做神仙

十月围城 发表于 2024-1-14 19:33:25 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-14 19:18
1 E' a5 U, Q8 u0 f9 }3 F8 _即係過咗海先可以做神仙

& T! S6 l# I5 e8 f& j差唔多係咁,仙界係能量领域空间,凡人躯体冇200匹power(星梦)係入唔到个空间嘅。

水皮跳跳 发表于 2024-1-14 19:50:03 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-14 16:45( t7 ^. u  B& w- `7 x

; m) A( u$ Z( W8 N已激下载功能是要帐号上200币 不是要花200币

adhk 发表于 2024-1-14 19:52:39 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-14 19:33) ?; ~; W% d6 M) E3 }( l
差唔多係咁,仙界係能量领域空间,凡人躯体冇200匹power(星梦)係入唔到个空间嘅。 ...

5 z3 q( }3 P, z$ U& `1 S  j7 U4 H啱啱睇過好似係可以上載10GB嘅空間, 但10GB容量其實係好細, 有時一套片都成4到5GB

adhk 发表于 2024-1-14 19:55:16 | 显示全部楼层
水皮跳跳 发表于 2024-1-14 19:50
% z! P$ @  E  M) S已激下载功能是要帐号上200币 不是要花200币

9 F4 S$ q: U- J% r明白, 謝謝, 但係入去之後見到要求轉幣入去云盘, 咁轉咗入去又有咩用呢

十月围城 发表于 2024-1-14 22:17:10 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-14 19:522 |. r6 w# s. x: ~7 \
啱啱睇過好似係可以上載10GB嘅空間, 但10GB容量其實係好細, 有時一套片都成4到5GB ...
: m+ y7 _0 S+ h
呢度嘅戏我谂由于多语言嘅音轨嘅关系,会导致套戏会比较食位多少,希望冇猜错。