[新手问题] 200星梦币激活粤漫云盘是容量多大的

JOES 发布于2023-8-26 22:47 1051 次浏览 110 位用户参与讨论   [复制分享主题]
adhk 发表于 2024-1-15 02:53:50 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-14 22:17% `; W8 x0 a9 K. q- e2 M' A9 p3 t. t' Q- G
呢度嘅戏我谂由于多语言嘅音轨嘅关系,会导致套戏会比较食位多少,希望冇猜错。 ...

6 q; ?, d$ X! s& x; a不過都要慢慢去試先會有結論

十月围城 发表于 2024-1-15 09:29:37 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-15 02:53
2 n; I+ s8 n4 ?2 V- q% p6 q不過都要慢慢去試先會有結論

# M' E' C! `. }啱~要制作过先至知当中嘅原因。

adhk 发表于 2024-1-15 11:16:09 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-15 09:29, m- w. J# S9 V2 _
啱~要制作过先至知当中嘅原因。

2 E! w- U- [% g* |  ]6 r- j但係轉錢過去又有咩用呢, 同埋轉得多會唔會被降級呢

十月围城 发表于 2024-1-15 19:23:05 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-15 11:16
6 W, {7 L# J4 t" h但係轉錢過去又有咩用呢, 同埋轉得多會唔會被降級呢
+ t4 i/ o7 C* I# g
会降级㗎,所以你要勤力嘅赚星梦,如果你要更加快嘅方法,咁就係“钞能力”。

adhk 发表于 2024-1-15 21:00:13 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-15 19:23
( j# P' t7 q- \1 f会降级㗎,所以你要勤力嘅赚星梦,如果你要更加快嘅方法,咁就係“钞能力”。 ...

- L- K) c+ p' ^, G. }) a咩叫鈔能力呀, 唔通又係用錢買, 個個壇都叫人買, 邊嚟咁多錢喎

十月围城 发表于 2024-1-15 22:51:37 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-15 21:00
; J1 b+ ]/ l5 |) a1 M) x咩叫鈔能力呀, 唔通又係用錢買, 個個壇都叫人買, 邊嚟咁多錢喎
) o! ~; ]0 H. [! H+ a
只係俾你知有呢个方法啫,唔一定要用嘅,最多咪用返最简单个方法咯,回帖赚分就最好不过喇。

adhk 发表于 2024-1-16 00:30:21 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-15 22:51
1 K# V2 B( Z6 T, d只係俾你知有呢个方法啫,唔一定要用嘅,最多咪用返最简单个方法咯,回帖赚分就最好不过喇。 ...

/ `7 m6 g- t  g" N; [7 q; P咁都係好似揼石仔咁慢慢揼番嚟啦, 不過好似好難先草到分, 要攞十個幣先得一分

alkiu 发表于 2024-1-16 03:46:44 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2023-8-27 10:40/ |5 A! B: V& A! u( X
我都只系激活
/ r% G% `" n9 y0 o" M
正常操作

alkiu 发表于 2024-1-16 03:49:49 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-15 11:16
0 q/ ~6 c6 K4 H$ e: x, C- W- K但係轉錢過去又有咩用呢, 同埋轉得多會唔會被降級呢
1 _2 ~* F( m) j5 T0 f
改為諗係扣積分,你會舒服啲,夠多積分就唔會降級

adhk 发表于 2024-1-16 04:04:38 | 显示全部楼层
alkiu 发表于 2024-1-16 03:49
% q1 q. b# }2 L, j! A+ G. I9 J改為諗係扣積分,你會舒服啲,夠多積分就唔會降級
2 O7 b- m7 X1 H; n* W
但係我見有好多級要升, 扣積分一定就會被燉番落去囉

十月围城 发表于 2024-1-16 08:33:50 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-1-16 00:30' }: A) d9 M) `5 T3 F' o9 L, H
咁都係好似揼石仔咁慢慢揼番嚟啦, 不過好似好難先草到分, 要攞十個幣先得一分  ...
: w6 r: ?4 s9 i7 w
所以呢个就係防资源被贱卖嘅手段咯,你咁辛苦凑到星梦买到自己想要嘅动画,你冇可能会贱价卖返出去,你会有种心理唔平衡唔想人哋咁易就得到个资源,所以就索性唔卖。

adhk 发表于 2024-1-16 11:12:32 | 显示全部楼层
十月围城 发表于 2024-1-16 08:338 F/ Q( F3 g1 ]4 R( r7 K
所以呢个就係防资源被贱卖嘅手段咯,你咁辛苦凑到星梦买到自己想要嘅动画,你冇可能会贱价卖返出去,你会 ...
6 I7 j! _8 y3 p/ R9 }( ^
咁唔係好似功夫咁攪攪下失傳囉