跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[电视电影] [转载] DC华纳《雷霆沙赞!众神之怒/神奇上尉2/奇迹队长2》[2023]【1080P/英语】

HQS 发布于2023-4-21 02:08 2854 次浏览 126 位用户参与讨论   [复制分享主题]
香港孟波 发表于 2023-5-17 02:47:06 | 显示全部楼层
snzt79 发表于 2023-5-17 02:19* `4 ^) m! e) F* x: p
为咗吸引男性观众,有D片如果拍得太烂唔咁样吸引唔到人

e0 e( [0 u" J5 T) F) d% a當然,不過FALL意外地拍得幾緊湊..其實好難....

snzt79 发表于 2023-5-17 12:13:47 | 显示全部楼层
香港孟波 发表于 2023-5-17 02:47
& U8 v5 J$ Y& N% a& m5 ?  C$ O當然,不過FALL意外地拍得幾緊湊..其實好難....

~. s1 g$ I. G6 E9 K7 U* J+ Z系啊,其实系点拍架,真系爬上去?

香港孟波 发表于 2023-5-17 16:13:39 | 显示全部楼层
snzt79 发表于 2023-5-17 12:13
) l; a1 v  V0 o5 n系啊,其实系点拍架,真系爬上去?
; ^  k" j. R& V/ q4 A- T5 d
好似話真係做左個台係個山上面,不過係只有最重要果截,但都成3米高....+ R4 e# \! {7 K1 c
( n- k0 d: l( D& ]
不過條女好勁,手部力量,可以拉個人上去,又可以掹住就咁半空影相..) S, i" V0 Q$ h' m9 A
+ t9 R' p) q( v. X0 S" R; d5 x: I, l$ m
得個位置咁少,好難拖到個幾鐘既戲,但導演做到...勁..但又唔會悶..

snzt79 发表于 2023-5-17 18:25:58 | 显示全部楼层
香港孟波 发表于 2023-5-17 16:13
/ [$ U/ b# T0 [0 n% u" e好似話真係做左個台係個山上面,不過係只有最重要果截,但都成3米高....! f# _1 _0 y8 W1 G) y5 q

, h+ P4 j% G+ V) u不過條女好勁,手部力量,可以拉個 ...

9 J3 f6 ?& N4 F1 p' U' R呢种类型的片应该系受电锯惊魂启发吧

勇者罗兰 发表于 2023-5-17 19:55:25 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-5-14 01:36# c( V- y* o& |- A8 \' t# Y* V
你看,这时,回来看看你的评论,我又想起了,转过头,又全部忘记了

" j- k9 e: t6 K2 Q$ x甘用物理治疗法,帮你记翻起啰

HQS 发表于 2023-5-18 00:39:28 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2023-5-17 19:55  g0 Y, N; d$ I4 h5 Z
甘用物理治疗法,帮你记翻起啰

f: e1 z. ?6 R0 E吓我呀,不是物理超度,不打紧

勇者罗兰 发表于 2023-5-18 17:29:54 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-5-18 00:390 @: A7 ~# G  X4 m5 x6 V
吓我呀,不是物理超度,不打紧

9 B& ?5 q5 B2 Y+ d好野黎噶,用完你就记得翻噶

HQS 发表于 2023-5-18 17:49:13 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2023-5-18 17:29
. E+ Y) [8 M% r) f4 f& w3 q; G好野黎噶,用完你就记得翻噶
8 u8 K+ _3 X# ]8 U8 f7 Z8 |5 K
记得什么?回来吗

勇者罗兰 发表于 2023-5-20 01:12:27 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-5-18 17:49
0 B) t* u9 w( U记得什么?回来吗
  j: M1 q8 `6 z) k; c5 G
记得你回左乜呱

HQS 发表于 2023-5-20 02:13:04 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2023-5-20 01:126 @( D+ w  R5 J6 F. M
记得你回左乜呱

6 q* h9 K& o2 p9 \- }4 |就是不记得,问你呀,你叫我翻的

勇者罗兰 发表于 2023-5-21 00:51:35 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2023-5-20 02:13
2 w5 S7 Q5 H: F" J就是不记得,问你呀,你叫我翻的
/ h6 s1 c/ u, a8 b, Z
甘你咪翻下啰

HQS 发表于 2023-5-21 04:16:34 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2023-5-21 00:511 I* ~( V/ ~/ T0 c8 d
甘你咪翻下啰

Z6 V" M2 F% M行,交给我