跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫合成] 【转载】【长腿叔叔/長腿叔叔】【粵日囯】【40集】【960*720】

fish182 发布于2023-2-28 10:52 3261 次浏览 84 位用户参与讨论   [复制分享主题]
crespo 发表于 2023-3-1 16:48:34 | 显示全部楼层
最近你d产量井喷咁款涡~~~

fish182 发表于 2023-3-1 17:05:13 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-1 16:47
& b" ?1 m  Z! b. R" y+ \我对哩出嘢冇乜好感,可能因为当年无线经常重播,而且d情节又平淡,明明係早上都可以睇到想训觉 ...
1 H+ M4 F- Z& \% [% ~) _8 E. C
话晒都系世界经典名著喔,你d品味要提高一下先得

fish182 发表于 2023-3-1 17:11:19 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-1 16:48
  _& d* L" c' c4 `# C1 P/ L最近你d产量井喷咁款涡~~~

# E. }* y2 d. x" @: M( s1 _转载遮,不过执下op嘅字幕都搞左我一阵,d细路开始大个,唔想佢地睇埋晒d小猪佩奇,猪猪侠呢d太低龄化嘅卡通,咪揾下d唔同风格嘅卡通比佢地睇咯,顺便转载一下咁咯

crespo 发表于 2023-3-1 17:13:09 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-1 17:05& o4 H; g! s1 u6 ^; |; ^9 A
话晒都系世界经典名著喔,你d品味要提高一下先得

6 \0 E" j5 q% U1 s$ e5 a  ^) H" M真係唔知道係世界经典涡,都係中意d快节奏嘅

crespo 发表于 2023-3-1 17:15:15 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-1 17:11
. V  X4 Y, s% l) @. H% P0 Z转载遮,不过执下op嘅字幕都搞左我一阵,d细路开始大个,唔想佢地睇埋晒d小猪佩奇,猪猪侠呢d太低 ...
. L4 x$ R5 U3 ]7 e7 x
我个细路睇咗好多足球嘅卡通啦,睇住我合,再放俾佢睇

fish182 发表于 2023-3-1 17:29:00 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-1 17:15( i+ k9 s) E  F2 q! ~' C: J) p
我个细路睇咗好多足球嘅卡通啦,睇住我合,再放俾佢睇
% t7 }6 M6 g8 Y
男仔就好咯,大把适合佢地睇嘅卡通,适合女仔睇d卡通相对黎讲少d

crespo 发表于 2023-3-1 17:34:45 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-1 17:29
3 x* M/ p0 i8 W$ `, i8 A/ h男仔就好咯,大把适合佢地睇嘅卡通,适合女仔睇d卡通相对黎讲少d

0 o1 C# G9 G2 X好多都啱女仔睇噶,小魔星,妈妈係小学鸡,咕噜咕噜……好多啊

fish182 发表于 2023-3-1 17:39:45 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2023-3-1 17:34
! ?; `5 k+ j+ T7 N. v) k好多都啱女仔睇噶,小魔星,妈妈係小学鸡,咕噜咕噜……好多啊

+ h! E  V/ V; r6 S+ q) {有d太暴力,恋爱成分又太重,又唔想比佢地咁早睇,中有就系要有好听嘅op先吸引到佢地

crespo 发表于 2023-3-1 18:39:44 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2023-3-1 17:39
/ l2 r; K. x& C" A, ]有d太暴力,恋爱成分又太重,又唔想比佢地咁早睇,中有就系要有好听嘅op先吸引到佢地 ...

e* e& }4 ~1 e6 C5 x蜡笔小王国op好听啊

574795394 发表于 2023-3-1 20:00:33 | 显示全部楼层
粤日国三语版,谢谢分享

oppozie 发表于 2023-3-1 22:14:34 | 显示全部楼层
一見到 那主題曲就在我腦內響起& Z8 t% w% d% ?2 t! T5 a5 D

popway 发表于 2023-3-1 22:18:09 | 显示全部楼层
旧回忆·~