[每日闲聊] 有无人有兴趣分享使用Disney+账户

guoaen 发布于2022-3-15 09:17 2753 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
目前自用一个Disney+账户,6个profile只係用咗3个,另外3个profile计划有偿分享,一年期限。非销售性质,所以一个月、一季、半年等免问。: {) q2 H- ~& m& C# q* W" g

" G& I: |1 J  Y! ~9 ^& g费用:' P0 q( o+ g1 {& J8 i( B
唔知论坛依边有无限制,所以费事直接贴上嚟,反正是2位数,不会是3位数。
. B: v" \6 O* u# \4 u1 m  d$ t2 `% y- f3 o/ r/ P+ ]/ y
关于如何看:3 ]  I) R/ g  x' D  [2 n$ A+ f
本人提供有限技术指引(非支援),如没相关基础知识免问。5 d+ s5 W7 q# c( [0 ^, U$ T' l8 V

' q2 T: ~' `1 J" x0 h: d+ r关于Disney+:
/ s  i" J6 ^/ L) O一个账户跨全区(美、港、台等),睇你咩ip登录" I% p. q- N+ N" `5 Q" q
disney、皮克斯新片都会上Disney+) \8 k" e1 [( p
绝大部分disney、皮克斯有粤语官配,并且超多旧片
- m% [! D$ s- X0 x0 G4 Q% ?& H+ }如果屋企细路,十分推荐
/ b  \/ q  j5 q8 Z. u" U5 Z3 L一个账户的profile,电脑/电视/手机/pad通用(但同时只能一台设备登录)! m) z8 B& q2 c

- t8 o! }6 q" [7 j% P更多介绍可以上网搜:; U7 g  c# l# j& L8 m
https://www.pingwest.com/a/197921,供参考; n3 [2 K" W6 a; C3 Z" m
" m9 x( A- |+ j6 Q" k$ D3 O; e
以下是自用拍照,fire tv stack安装disney+ app,直接係电视度睇。
7 e" j3 w" }4 Q) L0 ?: @( F+ W WeChat 圖片_20220315090540.jpg
/ i5 s' ]( \  i0 ~. s# }$ }
7 S' {7 B. I% r/ i, ?4 {) O& A( ?6 e) B# F8 H3 @; u- m* s8 X' f

) v# b: J* k' g

已有(28)人评论

Kiver 发表于 2022-3-15 09:45:38 | 显示全部楼层
2位数,不会是美元吧

guoaen 发表于 2022-3-15 09:57:12 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-15 09:45
: h" C. Q" T; n# |2 _3 t/ }2位数,不会是美元吧
6 R# M5 j3 Q4 U' C
梗係人仔啦

Kiver 发表于 2022-3-15 10:18:42 | 显示全部楼层
guoaen 发表于 2022-3-15 09:576 J) U4 V# W' |" Z5 S3 }
梗係人仔啦

( e$ Y8 t" o5 y只能在安卓系统还是苹果系统上用?

guoaen 发表于 2022-3-15 10:36:53 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-15 10:18
) P' V) A# D4 U% p* U只能在安卓系统还是苹果系统上用?

5 p# b& r* t9 A8 f9 B! J4 }全平台的,android/ios/android tv/playstation/xbox都有官方app,唔装app,浏览器都可以睇

Kiver 发表于 2022-3-15 10:44:44 | 显示全部楼层
就是合租的话,就是拿你其中一个子账号?

guoaen 发表于 2022-3-15 11:02:23 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-15 10:44
4 v/ }+ Q8 v& ^7 g1 y* d就是合租的话,就是拿你其中一个子账号?

" \( D' X# D* W( ^# O係啊,自己用唔到咁多,当回啲血。
/ ~8 c7 t" o& ^+ M9 V! v7 L+ z% B其实淘宝上都有好多类似嘅,可以睇下了解下。, K- F# r4 b5 x3 s" i
7 Q5 \' h  Y0 M+ j7 |
会比淘宝嘅普遍价平啲(但唔保证一定比淘宝所有商家平),话晒论坛里同声同气啲。

_M_U_ 发表于 2022-3-15 11:29:40 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-3-15 10:44. H2 U7 }2 n& ^4 R7 L
就是合租的话,就是拿你其中一个子账号?

$ x; i  L2 R! j2 |$ r相当于每个人都有自己profile,但系账号密码系一样嘅

jian_1219 发表于 2022-3-15 11:36:46 | 显示全部楼层
有无便宜噶爬墙介绍?

jian_1219 发表于 2022-3-15 11:37:27 | 显示全部楼层
jian_1219 发表于 2022-3-15 11:36/ W1 j, @' t& J/ B" i/ j) f
有无便宜噶爬墙介绍?
" ?& ~8 c" }/ _! T! m7 y* A
或者楼主用咩爬墙

guoaen 发表于 2022-3-15 12:10:34 | 显示全部楼层
jian_1219 发表于 2022-3-15 11:37
* \9 D. B4 x2 e+ Z, p或者楼主用咩爬墙
, k% e8 }6 u  B( }8 L! W
私聊吧,但我没揾到点私聊,或者你私我

jian_1219 发表于 2022-3-15 14:51:06 | 显示全部楼层
guoaen 发表于 2022-3-15 12:101 F% S' s' G6 |8 ^
私聊吧,但我没揾到点私聊,或者你私我
2 P4 K- e) Q+ Z/ x6 u
点下个名发信息  不过我用手机版喔

123下一页