[粤漫动画] 海贼王001-819集

hudawei 发布于2021-12-9 22:18 13920 次浏览 130 位用户参与讨论   [复制分享主题]
qiqiang 发表于 2022-8-1 20:05:18 | 显示全部楼层
多谢楼主分享好也

ymsyms 发表于 2022-8-3 01:53:14 | 显示全部楼层
多谢多谢,个仔话要睇,下卑个仔睇,楼主好人

jw324 发表于 2022-8-3 10:56:27 | 显示全部楼层
very thank you share i very like this !

hudawei 发表于 2022-8-4 23:13:38 | 显示全部楼层
jw324 发表于 2022-8-3 10:56
- z3 J. {0 v2 y! f/ Dvery thank you share i very like this !

( L& j: F& e. F+ q2 v- W; h; uYou like it, i'm happy!
回复 支持 1 反对 0

hudawei 发表于 2022-8-4 23:14:22 | 显示全部楼层
ymsyms 发表于 2022-8-3 01:53
7 s7 h3 |& \, r9 E  V5 Q多谢多谢,个仔话要睇,下卑个仔睇,楼主好人
* @( M3 n- E! F
我个仔前年睇晒819集了!

ng007 发表于 2022-8-7 16:40:25 | 显示全部楼层
海贼王到底有多少集才大结局,我小学看到大学毕业都没看完?

hudawei 发表于 2022-8-18 08:45:23 | 显示全部楼层
ng007 发表于 2022-8-7 16:40- b* [( Z/ x% X# K" ^
海贼王到底有多少集才大结局,我小学看到大学毕业都没看完?
9 d" w# w7 t% A" I2 O" s
暂时出到1029集,所以你话有几集我都唔知道!

oppozie 发表于 2022-8-31 23:36:42 | 显示全部楼层
失效了! " Q* r0 {6 i" l+ B3 o
8 E% R4 B  ~- J3 g
種子都死了

hudawei 发表于 2022-9-1 07:03:45 | 显示全部楼层
oppozie 发表于 2022-8-31 23:369 a5 V+ D5 y; }5 Q3 I7 y( z. ~6 a% M3 a  H
失效了!
+ k% M9 y" J# q+ L. ~4 A
- I2 Q* J) S4 x5 @' ~4 G0 [種子都死了

; f3 g0 ~' @7 ^9 q云盘上下载唔到吗,如果确实下载唔到,我重新做个一个种子发上来畀你下载,因为之前冇人下载了,所以种子任务都删除了!你最好用bitcomet1.93版本,因为我屏蔽其他软件下载的!尤其是吸血鬼迅雷!

hudawei 发表于 2022-9-1 10:30:19 | 显示全部楼层
oppozie 发表于 2022-8-31 23:36
/ W: R* n6 O6 _; P5 S失效了!
! D. Y. i! a( ?" \, p" P$ f+ u9 v5 b; B! V! ]: ~
種子都死了
* E/ C& R8 [2 S& I: i  t  p5 I0 b
种子以重做,今日都不停开着做种嘅,记得用bitcomet1.93哦! 001.png
4 s# D% [  g# d9 ^1 J

hudawei 发表于 2022-9-1 11:06:42 | 显示全部楼层
海贼王一有链接就关闭其他上传,等你!9 |" X9 i/ y1 b: n( ^& g

oppozie 发表于 2022-9-2 00:37:23 | 显示全部楼层
成功了,感謝樓主 教學,我之前是用迅雷開 BT 的
! t4 \" V$ k" G樓主人品真好,
) }+ s: m9 h2 z6 z; [1 N* I5 Z- Z超感謝