[每日闲聊] 积分突然变少了,论坛是不是修改了积分计算规则

菠萝 发布于2021-9-18 11:20 4367 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2021-9-19 19:34:37 | 显示全部楼层
ingew 发表于 2021-9-19 16:33, L$ a. x2 F5 ~; W; H$ W) z* w
??少上来一排发生乜事??话说有D要积分高才能下的动画不如直接话名内部人员睇就得啦,512个积分先可以睇 ...

; C$ \' j7 C" y3 z% R0 @5 i, o你唔下咪得咯

勇者罗兰 发表于 2021-9-19 19:44:07 | 显示全部楼层
好少会留意积分变化,其实你地唔讲都唔知有变
: q. r6 W; y9 _* l基本冇影响到降级好少会发觉

Kiver 发表于 2021-9-19 20:51:16 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 19:44
% J3 A8 I5 s9 w9 w/ t* Z好少会留意积分变化,其实你地唔讲都唔知有变1 [7 O- _7 p1 B# I2 q4 U- w& b
基本冇影响到降级好少会发觉 ...
  r/ h9 Y, c! [+ [1 r" S4 c
星梦没有怎样流出的话,反而积分会多了

勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:20:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-19 20:51
, E( n9 j, F; M7 f星梦没有怎样流出的话,反而积分会多了
+ A/ F3 F7 k" t) b4 _
你系咪想暗示我多左,不过我真系唔记得了0 X  ^( t! N# t5 J4 C
我好似系一开始入左一笔,记忆中系就快用晒要再入了

Kiver 发表于 2021-9-19 22:26:56 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:20: y( t4 |" H/ Z1 [
你系咪想暗示我多左,不过我真系唔记得了( M! [6 B2 N% S% G7 S9 b
我好似系一开始入左一笔,记忆中系就快用晒要再入了 ...
* |) R+ ]4 P; C3 f0 E
冇暗示你啊,因为我都吾知道你是几多
- J, Z( u8 }* U6 A8 ?3 I# @7 O1 d5 `
1 d( [8 v( _1 }我随机抽了几个人的积分
3 M7 o- F6 a% L( V, m0 ]) x- F9 L6 ~* L  i- I
调时对比这几个人的影响度有多少,尽量减少与原来的误差出现严重偏离

勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:32:11 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-19 22:26) m' Y0 E$ k5 L- m5 [5 M! m
冇暗示你啊,因为我都吾知道你是几多5 q$ A/ F5 u0 v* j+ @7 ~6 U% e' W

8 X: A4 z2 t* J" c6 F; {我随机抽了几个人的积分

8 W, L9 M  f- d' ^甘有冇得睇翻我个记录,实际多左定少左

Kiver 发表于 2021-9-19 22:32:49 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:32
& R; _- O$ q1 j$ @* }; e1 e6 z甘有冇得睇翻我个记录,实际多左定少左

. Q# P- \- ?. B睇吾返,当时没有记得来做对比

勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:54:40 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-19 22:32, R+ r$ a3 p/ t" c( }
睇吾返,当时没有记得来做对比

$ q5 S: w  R" C/ t. {8 \6 r7 @% R& d  V甘原本个公式仲记唔记得,记得仲可以自己玩下

Kiver 发表于 2021-9-19 22:58:15 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-9-19 22:54
/ b, _! V/ l" I2 r甘原本个公式仲记唔记得,记得仲可以自己玩下
! p1 M4 t7 l* K& C7 A* U
记得,暂时仲记得

ingew 发表于 2021-9-20 11:17:22 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2021-9-19 19:34/ P3 @0 E3 Q- ]" c; o
你唔下咪得咯
9 H0 V- \9 ?8 l2 ]' L! `( z( |
你见我有下载么?你D内部人员贴,我地哩D新人下条铁咩,你地高兴随时将积分提到去1000玩狗咁玩都得嘎。

基拉杰特 发表于 2021-9-20 12:39:59 | 显示全部楼层
: M3 |& D* H! i- V
ingew 发表于 2021-9-20 11:17
" ^4 b$ `% k/ {/ W& d你见我有下载么?你D内部人员贴,我地哩D新人下条铁咩,你地高兴随时将积分提到去1000玩狗咁玩都得嘎。 ...
0 B' U. J% \5 e" |9 g
下得到咩?内部人员贴? 有钱收?  你下唔下载与我无关  我设置几多积分也与你无关   # u) f5 f  t+ r0 O# `
2 A4 W- ?4 A3 [7 ^9 _2 r4 u

" F3 L% q! G: ?6 @ 随便一提  你有了解过哩个论坛发一张贴的积分有几多吗? 当然吃唔到葡萄话葡萄酸是你的事   但是    别人点发帖需要征求同意?

jian_1219 发表于 2021-9-20 12:41:38 | 显示全部楼层
之前唔觉  有咩分别   依家发觉积分多左好多