跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 粵漫社★☆2021年9月水樓

mkdi 发布于2021-9-1 00:40 38176 次浏览 2371 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-9-1 15:16:21 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2021-9-1 15:09
" Y1 h% I  J$ b% V噩梦,没关系,我又新建了两个有域名的,因为网页端看不到文件夹和文件 ...
. P" T+ V6 g' L+ e0 T7 `8 M9 {0 Q
网页是不会看见文件夹和文件的
$ ^" l# Y3 d( K) ~& g6 m+ v6 i! }8 f1 m" @
一切都要导入 文件,再在网页上管理

HQS 发表于 2021-9-1 15:17:42 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-9-1 15:16
2 \- y; Z  ~7 ?; c1 B  S网页是不会看见文件夹和文件的
* N  u) G( C& i0 k$ T! i8 c
8 P; g! j$ C* B一切都要导入 文件,再在网页上管理

# v+ T5 E$ c& K& n+ S嗯嗯,导入之后,我删了FTP的文件,% p7 Y4 n* j/ W( U* T/ `1 Y2 v
虽然这边网页端还能看到分享文件,但是还能下载吗?

Kiver 发表于 2021-9-1 15:32:13 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2021-9-1 15:17
3 W; L$ L0 B& I. P嗯嗯,导入之后,我删了FTP的文件,% E* h! }! c- T. W* [6 S! |3 n
虽然这边网页端还能看到分享文件,但是还能下载吗? ...
1 a. o) b+ A* J5 ^
导入之后,你FTP里不可能还看见那个文件的

loengwaifun 发表于 2021-9-1 16:43:56 | 显示全部楼层
Pearl 发表于 2021-9-1 07:44
) A1 S6 u0 {; K2 F) A2 i: [7 \早晨,今個月又差啲唔記得接任務

% G, b6 f. T) `( c' F( y+ i你提醒咗我,睇下今次會唔會完成得到

loengwaifun 发表于 2021-9-1 16:46:10 | 显示全部楼层
6.此每月水樓獎勵每人一共可以領取8次機會每人會擁有18星夢獎勵。
  i% A! J/ p4 ?; Z8 Q
; ?  I+ F/ h7 o今個月係10次,每次15雪喎

mkdi 发表于 2021-9-1 16:58:04 | 显示全部楼层
loengwaifun 发表于 2021-9-1 16:46! Q! P; [7 j4 Z9 F; F
6.此每月水樓獎勵每人一共可以領取8次機會每人會擁有18星夢獎勵。2 S0 A4 ^  S$ N# |$ o1 z

8 e( H' F! X$ G! y今個月係10次,每次15雪喎 ...

/ h; T2 [5 L+ O1 m/ G% }% S& |唔知道,你有冇睇到沙發樓層附加信息呢?因為,論壇仲有活動。社長,下令暫時縮減一下改為15星夢,10次領取。反正,今後遇到特別情況下就會為15星夢或者18星夢,然後領取次數8次~10次內不等。即使,日後交由各位進行幫忙開帖嘅情況都要睇下我哋管理到時嘅設定安排當月情況。

mkdi 发表于 2021-9-1 16:59:34 | 显示全部楼层
loengwaifun 发表于 2021-9-1 16:46
* y) s& n/ d( A1 x! l. j6.此每月水樓獎勵每人一共可以領取8次機會每人會擁有18星夢獎勵。
# g, j1 k* h$ b2 a* r6 m2 ]# y) ^* a
! z: C7 ^8 ?+ X, }7 e今個月係10次,每次15雪喎 ...

4 e# m+ \/ n. Q; `另外,今個月嘅活動將會係水樓搵出一個人可以奪得500星夢嘅大獎。因此,就有咁樣嘅安排

mkdi 发表于 2021-9-1 17:34:50 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2021-9-1 12:23. U$ S( s& ], X$ x* s
以前系18星梦,宜家仲少咗
' l" u' G2 K7 i) j; Q! G" ]. \# i$ m$ v
因為,要配合論壇活動啊!所以,米會咁樣囉!& B9 U% @/ F0 O- q
http://www.gomicx.net/thread-88467-1-1.html7 z7 D* ~7 \, B
' P4 r! {; Q6 `8 T' m; e9 l3 B. N
水樓,有1~2個能夠可以獲得500星夢

mkdi 发表于 2021-9-1 17:36:35 | 显示全部楼层
loengwaifun 发表于 2021-9-1 07:32
( }. G: O4 s, v/ t! ]  W. n@linyq268 第16贴都未开奖,运气系差啲嘅
$ c% Z. [' P; O( h& B
係幾時嘅貼未開獎啊?

mkdi 发表于 2021-9-1 17:37:07 | 显示全部楼层
Pearl 发表于 2021-9-1 07:36
1 m# s, k$ J# k% ^今個月繼續嚟抽星夢
& i; b1 \  @. e1 m$ b
除咗抽星夢,仲有機會獲得500星夢添!
  S2 l* E$ I% z/ `& ehttp://www.gomicx.net/thread-88467-1-1.html

mkdi 发表于 2021-9-1 17:38:12 | 显示全部楼层
就发达 发表于 2021-9-1 09:05
8 q3 n6 [1 U4 R8 ]& G  r8 @1 |- {; _早晨啊!新一个月又开始了 听日终于要上班 又要从低做起了 做翻个出色即快递佬 ...

. c+ n+ e1 O4 g做快遞嘅,係唔係多人工D呢?

yingjieyu 发表于 2021-9-1 18:17:10 | 显示全部楼层
9月1号来签到了!