跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[动漫资讯] 「灌籃高手」《男兒當入樽》新作動畫電影官網視覺圖公開,2022年秋上映

mkdi 发布于2021-8-23 20:33 2116 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
「灌籃高手」《男兒當入樽》新作動畫電影官網視覺圖公開,2022年秋上映$ s4 H8 K7 @& x8 l3 a9 ]5 R; [! k
井上雄彥親自擔當監督和劇本7 B# Q7 @8 e5 l" J
; F4 u% D# ^! ]/ e1 }
+ Q" |' p; H0 H/ J5 d, N  x; B
QQ截图20210823130542.png , T$ @$ A# ]% [8 w2 H

已有(20)人评论

Kiver 发表于 2021-8-23 20:35:35 | 显示全部楼层
电影版???
/ \# K' J% A( [1 o& U其实有没有出过电影版的?

mkdi 发表于 2021-8-23 20:38:17 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-8-23 20:35
+ X% s1 q3 a4 @电影版???. _; q8 t* A+ l1 J2 j4 z
其实有没有出过电影版的?
$ W/ t' R' e) o- f, H4 n
印象中,冇出過!如果,係咁樣嘅話今次就係首部電影來啦

Kiver 发表于 2021-8-23 20:41:41 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-8-23 20:38
5 K! n$ x, @& I印象中,冇出過!如果,係咁樣嘅話今次就係首部電影來啦

: @7 m. Z/ ~- i希望不要让人失望啦7 k5 Y+ l3 q; E& z! g- N
, F9 g$ @* w! J3 d. O2 e' x
期望值太高了!

mkdi 发表于 2021-8-23 20:45:42 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-8-23 20:41
/ |  D- s4 u$ J( j8 `希望不要让人失望啦6 M! T* P! P) z+ }  r4 @

, D& B9 L! v. J' c! Y期望值太高了!
5 C5 X/ F( J. s: C# n
主要係,唔知道係乜嘢劇情就真!有人話,希望係全國大賽

Kiver 发表于 2021-8-23 20:46:28 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-8-23 20:453 O4 w$ @/ e+ L5 X/ g  u1 }
主要係,唔知道係乜嘢劇情就真!有人話,希望係全國大賽

: r5 M2 |) Q/ [但一个电影版讲吾掂全国大赛

mkdi 发表于 2021-8-23 20:49:23 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-8-23 20:465 d& V, L, v4 _6 J" r7 r
但一个电影版讲吾掂全国大赛

: I/ Q8 C$ p, J" {8 S: ^# J4 P呢個,就唔知道啦!或者,先出濃縮版俾大家睇下先。然後,再TV版

Kiver 发表于 2021-8-23 20:50:12 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-8-23 20:49  V+ ?1 s/ I! R' P4 _1 p
呢個,就唔知道啦!或者,先出濃縮版俾大家睇下先。然後,再TV版

G! _5 g+ u1 K. O( I甘浓缩就吾好睇咯!!

mkdi 发表于 2021-8-23 20:52:02 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-8-23 20:50
8 I* S! R( B* g$ j甘浓缩就吾好睇咯!!

5 z* e; R) Z4 n4 i因為,日本人好鐘意咁樣做架!先出個電影版,吸引一下大家反應。然後,再出TV版等大家慢慢睇。講到尾,就係圈錢計劃

Kiver 发表于 2021-8-23 20:53:11 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-8-23 20:52# B5 P5 d' o' N* x! a: h
因為,日本人好鐘意咁樣做架!先出個電影版,吸引一下大家反應。然後,再出TV版等大家慢慢睇。講到尾,就 ...
! Y. e% u# j# m7 k2 h$ s
都快30年咯,, m) W& k, @6 |% J
7 P$ R: Z* l* y# S2 q
圈钱,出多D周边咯

mkdi 发表于 2021-8-23 20:56:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-8-23 20:530 e; j; n; z. u
都快30年咯,, l9 M4 h$ ]/ e* v7 ~- b

! `# p' M, Y: u! c3 P圈钱,出多D周边咯

, v* `' t. X) o其實,《男兒》都冇幾多周邊嘅!籃球,周圍都有得買。出衫、影碟、文具、海報等幾乎冇好多啦!因為,男仔動畫比較少嘢D

Kiver 发表于 2021-8-23 21:50:50 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-8-23 20:56
7 L3 ~* M8 y' b- s4 G: R" c: S, e其實,《男兒》都冇幾多周邊嘅!籃球,周圍都有得買。出衫、影碟、文具、海報等幾乎冇好多啦!因為,男仔 ...
+ w! w7 ^2 i- ~* m) T
但始终是经典
- Q+ t8 {- ?; h1 r" H8 q; G6 m2 W6 F9 b- U6 y$ w  [) d
我觉得比足球小将好睇!!

12下一页