[真人特摄] 新人献礼:幪面超人亚极陀1080粤日(重压修正版)

gzna0626 发布于2021-6-28 20:18 6781 次浏览 110 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-6-28 22:38:35 | 显示全部楼层
gzna0626 发表于 2021-6-28 22:37
# Y6 e6 H7 a3 o0 k: s刚刚手机登录好难操作,宜家用电脑方便改
& p# J  N% V- ?
手机版睇下贴,回下贴仲可以,用来发贴就不太行了!!!

gzna0626 发表于 2021-6-28 22:39:52 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-28 22:38
- K* E5 Y/ G/ D9 @- g手机版睇下贴,回下贴仲可以,用来发贴就不太行了!!!

7 i- ~2 h- y) G* {) c" t系啊,系电脑端设置左

gzna0626 发表于 2021-6-28 22:41:30 | 显示全部楼层
NekkiBasara 发表于 2021-6-28 22:35- O8 s; k) {" k3 s/ P
经典好嘢!!以前我记得系星期六还是星期日晚上7点半开波?!
2 H2 w- p1 a5 o: E
宗教色彩比较浓葛一部幪面超人咯

Kiver 发表于 2021-6-28 22:41:51 | 显示全部楼层
NekkiBasara 发表于 2021-6-28 22:35' s& D& S; p* u
经典好嘢!!以前我记得系星期六还是星期日晚上7点半开波?!
) O- u- z: |3 f: ^
这个黄金时间播??7 Y5 C- m) N& M- Z

4 M: r1 `( w( P% S0 \0 b8 o好少有播依D的啵

NekkiBasara 发表于 2021-6-28 22:42:36 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-28 22:41' }% i3 Y1 Z3 J7 r- m- q
这个黄金时间播??+ ^, X- C# U( b( ^1 A

/ \5 O1 ]' \9 L9 o# m0 D好少有播依D的啵
1 \* ?  J0 G" a
哦哦,好似古迦系呢个时段

gzna0626 发表于 2021-6-28 22:42:55 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-28 22:412 q& V+ }$ o) }# t3 w' e) U
这个黄金时间播??
/ a2 j. |' g% q+ d; D5 Q' a
  q, H* U' _3 b: [0 A$ [, [6 H好少有播依D的啵

: T/ t3 s/ }: B; A  P果时亚视应该系尼个时段,同古伽一样都系尼个时段播

Kiver 发表于 2021-6-28 22:43:27 | 显示全部楼层
gzna0626 发表于 2021-6-28 22:42
# Z+ A) T' E6 E0 A3 w, F果时亚视应该系尼个时段,同古伽一样都系尼个时段播
3 d" a+ v% m; a4 F% G
我完全没有印象!

gzna0626 发表于 2021-6-28 22:45:22 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-28 22:43! V6 w% B; `" t. D+ I# J/ U
我完全没有印象!
7 r8 q& s9 I9 w* D- N+ c' i/ f+ V0 _
我记得再早D系超人太郎系尼个时间播,之后就到男儿当入樽

Kiver 发表于 2021-6-28 22:46:54 | 显示全部楼层
gzna0626 发表于 2021-6-28 22:45
0 p. R+ b. W: Y5 T. r! Y* C1 b2 z我记得再早D系超人太郎系尼个时间播,之后就到男儿当入樽

- J( C0 j# _5 _& O$ `' b$ _, N& x0 F男儿当入樽,吾系下午播的?

gzna0626 发表于 2021-6-28 22:48:25 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-28 22:46
* D" \& T; |3 x$ R; W8 w  z男儿当入樽,吾系下午播的?
" u5 s, b: ~' l9 r8 c: z
唔系,第一次播系星期日晚上7点半,果阵我要上自修睇唔到

Kiver 发表于 2021-6-28 22:48:53 | 显示全部楼层
gzna0626 发表于 2021-6-28 22:487 G% ?4 h1 M6 z
唔系,第一次播系星期日晚上7点半,果阵我要上自修睇唔到

# i+ e' f+ V+ R% F/ W) T$ e6 X2 v4 k8 l我是睇下午场 的

gzna0626 发表于 2021-6-28 22:50:25 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-28 22:48
5 s& V7 {7 \' y5 m4 R我是睇下午场 的

" ~; T, [: H; c/ Z4 M0 j2 _甘应该系重播,我仲有龙骑1080,迟D再发出来,因为第4集声话唔同步,未稳到合适葛替代