跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 論壇,添加咗多項新任務。歡迎,大家參與一下啦!

mkdi 发布于2021-3-31 18:57 6450 次浏览 61 位用户参与讨论   [复制分享主题]
pusacg.org 发表于 2021-4-1 19:19:40 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2021-4-1 19:13
& B, H1 P" v3 }! @6 p: H好多任务!
! f1 p1 z5 i9 l3 r/ N' A% ?" Q
多做任務啊

hdcy 发表于 2021-4-1 19:21:36 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-4-1 18:449 a* K* t( A+ m  U% i: `- k
全部新提醒都要回覆嫁
5 M0 \1 k+ e8 C8 l0 I0 O4 m- u: j% M
唔使自我强迫啦,皆因复唔到,3月水楼已经封咗。

shiraishi 发表于 2021-4-1 19:23:13 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-4-1 19:192 l1 P+ @: K5 y% y# k+ U& H
多做任務啊
. \, F1 L% F; j( e4 U6 |
但系前面嘅任务几乎完成唔到

pusacg.org 发表于 2021-4-1 19:23:42 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-4-1 19:21. y( w5 H. `9 t/ Q
唔使自我强迫啦,皆因复唔到,3月水楼已经封咗。
. s* {; Y, O2 p$ n, M% j+ V3 Z, z
我都唔再過4月份水樓喇

hdcy 发表于 2021-4-1 19:23:45 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-4-1 19:18
( t) D* l+ h; O0 s3 h做乜唔再水啊 你要繼續灌水嫁

1 }! s) d' ?% B1 G唔可以为咗灌水而废寝忘食架!

hdcy 发表于 2021-4-1 19:24:57 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-4-1 19:23
1 S7 p5 U( K" i3 ]我都唔再過4月份水樓喇

& d; i) n# w& T& L. ?点解呀?赚多啲星梦都好啊。

pusacg.org 发表于 2021-4-1 19:28:36 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2021-4-1 19:23
! E( ~: i  |! Z( E9 d1 |但系前面嘅任务几乎完成唔到
" Q% h$ ~8 N+ H( k
我完成咗 我爱收藏 收藏10个主题
0 @/ t9 s6 |9 z8 ?* d初试帖引发新主题/回复24次 就唔做喇
3 T$ m! {2 m5 U. }  j1 s. N

pusacg.org 发表于 2021-4-1 19:30:43 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-4-1 19:23' h' v& C* n- f' ?% j8 n7 T# F! E
唔可以为咗灌水而废寝忘食架!

, C6 w8 A4 }6 s' b: @- p8 O你已經係水王之王要繼續灌水嫁

shiraishi 发表于 2021-4-1 19:33:16 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-4-1 19:28
* Z& I3 Q% U0 m0 z4 _* o9 S我完成咗 我爱收藏 收藏10个主题
  J8 L1 b0 }: G但 初试帖引发新主题/回复24次 就唔做喇
& E5 `% J1 P. h* H ...

* w# R& W; v- g8 M, [推广任务点做?

pusacg.org 发表于 2021-4-1 19:33:20 | 显示全部楼层
hdcy 发表于 2021-4-1 19:24
! q- ~8 w1 X, d: u8 ?# ?6 w1 @! g点解呀?赚多啲星梦都好啊。
# M. t0 M* P0 n: b5 l0 T  @
唔想接條麻煩友D垃圾回覆喇

pusacg.org 发表于 2021-4-1 19:37:01 | 显示全部楼层
' g- e4 n5 j$ Q, k; w0 Q
shiraishi 发表于 2021-4-1 19:33
7 U# C0 D; A0 M6 v- w8 a3 V推广任务点做?
+ Y1 Y5 n, B7 w5 E/ C) U% D
推广 IP 数下限 : 4 http://www.gomicx.net/home.php?mod=spacecp&ac=promotion
" D/ J: |9 H' h8 O! e2 r做唔嫁(未完成)% M7 i8 Z7 n: h

shiraishi 发表于 2021-4-1 19:39:41 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-4-1 19:37
- W, T, V4 ]( u, e9 Q% k要推广 IP 数下限 : 4 http://www.gomicx.net/home.php?mod=spacecp&ac=promotion
) z7 X/ c: l+ c1 E9 M6 L. j$ e2 j5 ], b做唔嫁(未完成)
4 t& L1 [$ |3 ]& Q ...

0 J) m! X# z4 q, b3 F. i" ~. a$ L你唔去新水楼?