[社区发布] 粤漫社云停机维护公告(粤漫文21-0329)

Kiver 发布于2021-3-29 23:36 5098 次浏览 64 位用户参与讨论   [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2021-4-30 17:49:59 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-4-26 09:01
: \/ Q$ O( e9 q* }; B& f如果我好似佢咁,一个月唔使做都有二十万我肯啊,可惜拣错新手村,连份工都系佢介绍 ...
4 b& a* @6 F6 P' ~% o
个个月有甘多落袋,真系羡慕
5 \& n( g7 R: c4 q" x4 j, L* T1 L甘你都算抱左大腿

killyou 发表于 2021-5-1 13:44:28 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-30 17:495 s6 u$ {" h9 k- s
个个月有甘多落袋,真系羡慕. B. G8 c7 y: ^; D
甘你都算抱左大腿

* r2 k9 Y* R! U% \佢算系唔话得,如果冇佢,我就真系去996

勇者罗兰 发表于 2021-5-1 18:54:27 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-5-1 13:44
1 [$ n2 O. V7 _8 R) o, C佢算系唔话得,如果冇佢,我就真系去996
: N6 w( E3 d2 R' d! g6 w# \
依D好友可遇不可求,你都好令人羡慕噶

killyou 发表于 2021-5-7 10:54:16 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-5-1 18:54! o( x# u% m2 o$ C+ l9 h
依D好友可遇不可求,你都好令人羡慕噶

5 R' C: _8 b, d" b: A所以佢有乜帮手我都唔会托手肘,另外最近要照顾老婆,好少上嚟吹水,合成作品都要延误喇

勇者罗兰 发表于 2021-5-8 19:10:55 | 显示全部楼层
killyou 发表于 2021-5-7 10:541 e, e9 q2 X) y8 ], z- m
所以佢有乜帮手我都唔会托手肘,另外最近要照顾老婆,好少上嚟吹水,合成作品都要延误喇 ...

4 T2 l& c& J2 u5 J: ^- D  O! t7 O唔紧要啦,果D可以慢慢黎,点都系现实重要D噶