跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[录制连载] [自壓][OTV][魔法小米路IV][x264 1080P][粤语][共22集]

米小契 发布于2020-12-25 16:37 7250 次浏览 77 位用户参与讨论   [复制分享主题]
fatpigpig 发表于 2021-2-7 09:44:26 | 显示全部楼层
补埋第四季先,多谢大大分享~~!

killualam 发表于 2021-2-11 13:07:43 | 显示全部楼层
感謝樓主分享 沒有想過有生之年還可以看到粵語版

linyq268 发表于 2021-4-4 22:54:35 | 显示全部楼层

小粤2168 发表于 2021-4-5 03:24:52 | 显示全部楼层

pusacg.org 发表于 2021-6-17 08:21:38 | 显示全部楼层
5 ^4 t* n% H. Y
! Q( H0 U4 |2 }' Z/ U* LCCC是否即係粤漫社。我啱啱之前down咗路比嘅魔法小米路II+I ,而魔法小米路III同埋IV亦只有粤漫社有分享喇。
( x) j: l' A& ^* m3 n多謝米米超版分享魔法小米路IV。- R+ X( o  B* ~2 v9 O) _7 M4 N

% Y# s* P* c+ N( E+ H$ u, T1 Z
套野係2018年時期壓制左,原本無打算分享,不過見CCC重開就係CCC獨家發佈!!!
6 J5 x1 e. o1 C9 P

米小契 发表于 2021-6-17 15:57:58 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-17 08:21( C$ F8 l$ `4 S; B
CCC是否即係粤漫社。我啱啱之前down咗路比嘅魔法小米路II+I ,而魔法小米路III同埋IV亦只有粤漫社有分享喇。 ...
' Z, h1 m' M, ]$ V9 t, w' p
其实路比嘅II唔齐

pusacg.org 发表于 2021-6-17 16:36:04 | 显示全部楼层
米小契 发表于 2021-6-17 15:574 @4 h6 t  F6 d, T% q+ j$ {
其实路比嘅II唔齐

$ V: }5 A8 |* G" a: K路比嘅第二輯共24集齊全喎,米米版主以前系未down漏咗呢
7 @  T" B% Y5 h4 ~https://zh.wikipedia.org/wiki/魔法咪路咪路#電視動畫
; a+ R# e7 l4 ~) ~! D6 V- l全172話:
- c+ h: b  t# z4 K" f+ y6 b(第1期)全78話 / (第2期)全24話! s* M4 O+ J& s+ f& _
(第3期)全48話 / (第4期)全22話  O, h+ D* f0 N3 Q9 b2 [7 T- x" d8 k1 J* N

米小契 发表于 2021-6-17 17:59:08 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-17 16:36
! M1 R: U. i0 L% o路比嘅第二輯共24集齊全喎,米米版主以前系未down漏咗呢6 I: e5 ~) S5 `
https://zh.wikipedia.org/wiki/魔法咪路咪 ...
; Y  C8 b/ o0 b3 W
哦,如果按有线电视噶版本就系第一期#1-51,第二期系#52-102,其中VCD出齐102集,不过第二辑有一半绝版左

pusacg.org 发表于 2021-6-17 18:12:43 | 显示全部楼层
米小契 发表于 2021-6-17 17:59  T9 Y' S3 N& E& F  V
哦,如果按有线电视噶版本就系第一期#1-51,第二期系#52-102,其中VCD出齐102集,不过第二辑有一半绝版左 ...
! t" S1 l' v, r# j
路比有齊晒VCD第一及二輯共102集齊全喎,我已經down咗了.米米版主以前系未down漏咗呢,而家路比嘅百度度鏈結仲有分享緊,而家仲可以下載嫁.* M7 b- c8 @9 b8 ?. c/ I
https://zh.wikipedia.org/wiki/魔法咪路咪路#電視動畫: h% B/ l  F- _7 J3 Z
依照系列集數排序(日本地區播放排序):
' @$ E  _! a6 p6 k. I《魔法咪路咪路》(わがまま☆フェアリー ミルモでポン!)(無印)(全78集)
( W4 Y* Y/ P7 n0 @8 i《魔法咪路咪路 Golden》(わがまま☆フェアリー ミルモでポン! ごおるでん)(全24集)
+ S, L" @/ e, j6 o《魔法咪路咪路 Wonderful》(わがまま☆フェアリー ミルモでポン! わんだほう)(全48集)
: k1 E, x3 F7 A$ i+ g《魔法咪路咪路 Charming》(わがまま☆フェアリー ミルモでポン! ちゃあみんぐ)(全22集)

米小契 发表于 2021-6-17 18:34:47 | 显示全部楼层
7 G( Y1 R, K9 D+ S, b
pusacg.org 发表于 2021-6-17 18:12& t* x6 R0 z  `& e* [) O+ g- o9 `
路比有齊晒VCD第一及二輯共102集齊全喎,我已經down咗了.米米版主以前系未down漏咗呢,而家路比嘅百度度鏈 ...
% C' I& Q1 u1 v$ N1 D% T7 U
down晒啦,唔齐,路比只有1-51同II嘅79-102集,仲有52-78路比都无 607.jpg

pusacg.org 发表于 2021-6-17 19:48:30 | 显示全部楼层
米小契 发表于 2021-6-17 18:34
/ H6 M! Q, h; ?2 c; y* h! M  t& udown晒啦,唔齐,路比只有1-51同II嘅79-102集,仲有52-78路比都无
3 g% p. u3 H, T- L0 A- P
唔好意思,我啱啱檢查过路比嘅魔法小米路第一輯,原來真係只得1至51集,冇咗52至78集.
& E% p, ]) u: \- p+ m, a& W4 b我冇留意以為齊晒,搞錯咗添,你唔講我都冇留意原來缺小咗集數.

pusacg.org 发表于 2021-6-23 12:45:28 | 显示全部楼层
米米超版今日魔法小米路 IV嘅 文件服务器状态:离线+ m3 F3 a) H. N
,已不能下載了,我想下載埋最後嘅161至172集
; V1 D1 p7 z8 e9 B+ U1 Y0 a7 {