跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 粵漫社 水樓2020年再出發

mkdi 发布于2020-5-1 00:01 56967 次浏览 5345 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
小弟接了一個全新的任務,因為Kiver  社長管理員說論壇因為舊數據的影響下導致很多帖子無法打開甚至損壞而導致不利於瀏覽和繼續下去 。同時,舊水樓也是其中之一的問題。決定,重新建立一個水樓繼續為大家討論閒聊。另外,最重要的事要說三次。就是:“本水樓是永久水樓”、“本水樓是永久水樓”、“本水樓是永久水樓”。如無意外變動的話!!!希望大家,繼續踴躍閒聊繼續水水吧!!!
8 ^0 _8 B5 h9 B& C" K7 H6 k/ z( I4 v, R" {3 L& I* S7 @
- _5 Y" a& Y% ~6 S  C, Q

7 P$ Z2 A" y8 ~要有灌水又唔違規,唯有組隊灌水,你一個我一句,有意者請加入參與~
' Z" D$ }$ J% X$ c5 K3 w+ Y

: {* }$ i% @+ G/ w可能我出題目下下個答,答的又是題目,下個答,這樣是否合法灌水~
+ X2 f# Q% I- q2 p
! @2 I$ r" c1 m7 X6 u
注:呢度嘅版主或論壇大佬,這樣都不行,請及早警告,回頭是岸6 I8 ^1 g3 g! Q

. {5 j! [! h$ R: ]8 L. v' A

, e. b/ [4 E/ }
7 [/ V) |) H3 n5 q  x- a

评分

Kiver + 48 热门帖子

已有(5345)人评论

勇者罗兰 发表于 2020-5-14 16:58:34 | 显示全部楼层
cmwong 发表于 2020-5-14 06:28
1 k' x0 g  Y7 x" a我就係就快到啦,今日囉
- F& W. U: K& F, E; u. ~
你直头过埋啦。。。
回复 支持 1 反对 0

hannah_g 发表于 2020-5-13 20:30:16 | 显示全部楼层
mcnynbajay 发表于 2020-5-12 21:57
& Q2 @; k) g5 |  f- @刷下存在感,水一贴先- p; z. N; l8 K8 s; w9 N2 C+ b

7 G, q/ i& H! y% q; ^留个足迹!

% x; U: [4 Y+ u$ _, U/ J6 I, [多D來啦.....

hannah_g 发表于 2020-5-13 06:33:34 | 显示全部楼层
cmwong 发表于 2020-5-9 21:53
; j: Z; S$ G) m0 X$ @+ A嗰啲聽話...無事喎...
0 i/ S( \% X8 V3 U; p
苦主點會聽話呢....

勇者罗兰 发表于 2020-5-5 01:20:48 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2020-5-4 18:16
( x/ h( o, K  w3 V8 L7 G- R* R坚觉嚟啊,咁坚

2 L. F# {' j- k! z- }+ _甘样有几坚呢?

cmwong 发表于 2020-5-1 14:48:06 | 显示全部楼层
hannah_g 发表于 2020-5-1 14:237 ]: K) H, q( `4 b& b! h
獎你扣二十星夢....
' F8 ]5 P- j6 Z
唔只一點心意

stevencif 发表于 2020-5-1 03:12:40 | 显示全部楼层

Kiver 发表于 2020-5-1 11:53:57 | 显示全部楼层
沙发居然被人占左

mkdi 发表于 2020-5-1 12:07:33 | 显示全部楼层
stevencif 发表于 2020-5-1 03:12" e5 b3 T5 a) N/ [
(新人)大神 接了一個全新的任務 幾時升級做管理層
% V3 i1 j- ?* @5 y4 H) ?8 }7 T
暫時,無意做囉!只係想做一個,水得之人

mkdi 发表于 2020-5-1 12:08:12 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2020-5-1 11:53
; }! a/ k! M1 j& y! `沙发居然被人占左
, s! m' q- u4 C# U) ^  _5 ^
唔緊要,前三甲就冇問題啦!

stevencif 发表于 2020-5-1 12:20:25 | 显示全部楼层

stevencif 发表于 2020-5-1 12:21:13 | 显示全部楼层

mkdi 发表于 2020-5-1 12:23:44 | 显示全部楼层
stevencif 发表于 2020-5-1 12:20; V2 C9 ?# M1 `1 q
三途河 咁大水

& J- E  A% ]+ i* }9 c  T唔知道,乜嘢係三途河噃

Kiver 发表于 2020-5-1 12:42:55 | 显示全部楼层
这里的版主可能都还没有回归啊,有战绩时可以申请升职啦

stevencif 发表于 2020-5-1 12:48:33 | 显示全部楼层

mkdi 发表于 2020-5-1 13:34:30 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2020-5-1 12:42
# U# O" x' U! v+ G这里的版主可能都还没有回归啊,有战绩时可以申请升职啦

! u* @6 l" g. }! I4 z我知道,但係起碼都要註冊滿一個月先再講嘅!不竟,係用新號重新來過。舊號資料,又唔用得或者不存在

mkdi 发表于 2020-5-1 13:36:09 | 显示全部楼层
stevencif 发表于 2020-5-1 12:48
0 a. O- d  b+ @# H冥王大人 上咗 創界山,就唔記得冥界啦 咁神秘,怕醜咩

S6 k0 d6 s' Y+ l% W! }# D% }4 a冥王已經唔存在此處,此處祗有救世主飛雲