[其它更多] 牛氏2011ACG渣图展(35P贴图完毕)

lych 发布于2011-10-7 19:43 3857 次浏览 45 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
ruan 发表于 2011-10-8 12:31:00 | 显示全部楼层
我都好想去漫展啊!

QQ车 发表于 2011-10-8 17:39:56 | 显示全部楼层
好多靓相,多谢!

lych 发表于 2011-10-8 19:33:02 | 显示全部楼层
你见到距地边个啊??! y* F/ ~7 q4 c& S
Kiver 发表于 2011-10-7 23:21

3 L: g$ s/ X  k: h( ZBEE组:K8、呀之类的,啊BEE唔见~~~1 |, M4 n1 f  ?6 r' K0 u
三色堇唔知道是边位

lych 发表于 2011-10-8 19:35:31 | 显示全部楼层
BEE之配音组和三色堇的人3 U" i$ A+ Y- `/ Y$ H+ E
不发就轮你大米!
* ~6 n6 ]' N" R& f) r基拉杰特 发表于 2011-10-8 10:25
/ m5 m0 R0 Y9 r$ U7 c: Q/ i3 F
唔知你讲咩嘅路过 & {3 ], P4 g7 x+ a. E3 q
原因在1楼已经讲明了~~~~

lych 发表于 2011-10-8 19:40:29 | 显示全部楼层
感激不盡、多謝分享。) v4 }8 x8 {6 B8 O% R+ P0 |
# H4 i0 n6 ~* x" Y2 t0 ^0 ]
其實大家唔好嫌三嫌四、牛氏似『超時空要塞 II』嘅神崎響,人群中拍照不易…[em22 ...& K+ r  [- l7 U1 j- y
傲笑傻人 发表于 2011-10-8 01:54

+ b% X( C( d# k5 Y" F: @6 o
( V7 d$ T$ Z7 @" P& K/ O' d! U1 i9 i
  牛氏似『超時空要塞 II』嘅神崎響
( |/ Y- j9 u  I3 x; h) k
唔明喱句点解?

基拉杰特 发表于 2011-10-8 19:49:54 | 显示全部楼层
唔知你讲咩嘅路过 % E' \/ S2 h- ~$ @: }& _+ U  T
原因在1楼已经讲明了~~~~+ `3 V) _8 ?  g# C
lych 发表于 2011-10-8 19:35

* z% R; L! b5 a6 Z. ?0 Y2 H2 `. B, `7 k5 p' c2 H

, ^7 u. M9 w8 _. h: ~9 _( R1 a    私下发给我,QQ

whatisye 发表于 2011-10-8 20:26:31 | 显示全部楼层
劲啊!!!!

101696144 发表于 2011-10-8 23:29:09 | 显示全部楼层
cos芽衣子的系男系女(真系分吾出来罗)

傲笑傻人 发表于 2011-10-9 01:26:13 | 显示全部楼层
唔明喱句点解?
) q# X5 C, N$ T5 Tlych 发表于 2011-10-8 19:40

9 N5 c+ ]% C& n5 v8 F8 h
$ B. x! j+ h: G) N# k) s' F+ N
) _9 R# l) O  u3 d   國內唔知點…香港d會場人山人海、   影相好似『戰地記者』阿響咁辛苦為大家博回來…
+ Z) P6 l0 a% g
$ A& @, d! }8 y* r$ x9 I4 Q. S/ p7 o/ \3 ~' Y* i' a
) m& E* I4 e# Z* W) F
喂…負責審查嘅公安朋友唔該快手d,我次次都隔晚先可以睇番我講d野呀…

嚣のЪ 发表于 2011-10-9 10:55:52 | 显示全部楼层
面码毁了!!!