[其它更多] 牛氏2011ACG渣图展(35P贴图完毕)

lych 发布于2011-10-7 19:43 3858 次浏览 45 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
angela 发表于 2011-10-7 22:48:41 | 显示全部楼层
我觉得有几个都几好睇啊。哈哈哈。
! {1 c" w/ O! J8 p3 j$ n4 s0 [- {我无咁专业啊,所以净系睇下D人靓唔靓。失礼晒。。。。

Kiver 发表于 2011-10-7 22:58:47 | 显示全部楼层
唯有咁啦,不过都是自欺欺人噶~~~~技术渣是硬伤~~~~
0 L- j7 o2 b1 a4 D9 j' Tlych 发表于 2011-10-7 21:54
5 Z. C$ n0 t% W4 b$ z
1 C% Q1 A1 F9 X9 c4 m" w. o( y8 c

& p9 x6 }. A) ^* h2 l    我觉得比以前有进步~~~`8 `1 ]/ Q5 W8 q! s% @  v
% D$ k* p% Y' @: M* C; ^/ c6 w
影左好少相啵
- H5 s0 U* N3 ]/ {* I
- c& S3 l8 X+ D你又站到舞台好前的位置了?

tmc02086 发表于 2011-10-7 23:02:41 | 显示全部楼层
有冇人講我知個ACG係邊度搞架??5 K8 H0 B. j! J8 _* s! H
小弟有機會都想去....

lych 发表于 2011-10-7 23:06:33 | 显示全部楼层
我觉得比以前有进步~~~`" G# {6 _' s4 M
0 r) n$ Z* ~$ J8 S
影左好少相啵
% h' j! P7 _) q: P+ [" I8 ^% o" Y+ m4 x
你又站到舞台好前的位置了?5 f, \+ r0 I( c0 O% L
Kiver 发表于 2011-10-7 22:58
  e1 \. h* U+ e1 W- b

& v' \/ f- j$ X" d
3 N, P$ O7 W" Z4 R. a( A' n今次无专门逼入去,都是陪人哋行多,所以米影少左咯~~~~主要是有D人哋嘅相唔想放出来,人哋知道我放出黎,唔知会点谂噶?
- G2 D8 {, i7 ]- `4 G6 }: f0 m
; R  s7 [$ c5 V( w话说今次人太多了,coser都好辛苦,唔想打搅人哋了。
/ Z% x5 S/ |1 }( }3 x
+ g2 y% n' I" k% l点解无人吐我见到BEE组同三色堇嘅人嘅~~~~?

lych 发表于 2011-10-7 23:09:08 | 显示全部楼层
回复 27# tmc02086
' t3 m0 K) o9 t( Y0 A5 A6 u7 X6 B
8 u* v$ m; Q9 I2 q, Y喱个系广州搞嘅“穗港澳ACG动漫游戏展”8 ?3 f" A! o( Q9 s5 o/ d, _6 [8 M
每年嘅10月1日~5日举行3 u) w, N( T/ B9 E/ A

$ ^. e# U( g# C5 F你香港嘅每年7月尾都有个ACGHK啦~~~~

Kiver 发表于 2011-10-7 23:21:03 | 显示全部楼层
今次无专门逼入去,都是陪人哋行多,所以米影少左咯~~~~主要是有D人哋嘅相唔想放出来,人哋知道我放出 ..., j9 H, |; C) y* t. Y# O
lych 发表于 2011-10-7 23:06
; g+ B: u8 C# v( _9 l

2 g9 m. r- H7 |) J2 K6 {. {( x& \; w0 R" C' S" ?, z" ]& b
    你见到距地边个啊??

tmc02086 发表于 2011-10-7 23:29:37 | 显示全部楼层
回复  tmc02086 : m, I; y, u" t6 h8 s/ \2 B% H
! [: b! e+ D2 O0 I' H
喱个系广州搞嘅“穗港澳ACG动漫游戏展”- ?* E( S0 G9 O: A  B1 a5 q9 ~
每年嘅10月1日~5日举行/ _  q1 n. R. L
0 ^4 A' e! C" M4 u, k
你香港嘅每年7月尾 ...4 D) s0 G, K2 Y
lych 发表于 2011-10-7 23:09
% h! g5 }# K2 M  k. j# |3 X
" Z9 @3 ^- V2 l6 g* @
香港個ACG 展...只係商家賣野嘅會場...會場動漫氣氛,COSPLAY,質素都好一般........#CRY#

Mikkukan 发表于 2011-10-8 00:23:33 | 显示全部楼层
下次举办个非美女不得入场COSPLAY展好啦,咁先至够绅士

netasa 发表于 2011-10-8 01:42:38 | 显示全部楼层
技术渣左咩? 不过光精左喔,简嘅主角个个都唔错呢。

傲笑傻人 发表于 2011-10-8 01:54:13 | 显示全部楼层
感激不盡、多謝分享。. k+ B4 V  v* p* S. h: Y
) f7 {) W6 P* G
其實大家唔好嫌三嫌四、牛氏似『超時空要塞 II』嘅神崎響,人群中拍照不易…

Raphie 发表于 2011-10-8 10:25:05 | 显示全部楼层
相片好好看呀
7 Z& _8 j7 t0 ^. `' M搞到我都想去cosplay

基拉杰特 发表于 2011-10-8 10:25:35 | 显示全部楼层
BEE之配音组和三色堇的人
6 k& N$ S5 ]9 e- b2 b不发就轮你大米!