[动漫讨论] 唔知仲有冇人記得超級小黑咪呢部動畫呢

grostcar 发布于2011-9-26 20:17 3621 次浏览 36 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
唔知仲有冇人記得呢
* s/ W  J; a6 G7 E" \* {
3 y0 r$ B- g" j" b3 I網上想揾到日文版都好難啦,
" z) \& `/ [( ~$ {; ?TVB版的歌仲要係陳慧林唱的

已有(36)人评论

chrisrex 发表于 2011-9-26 20:27:48 | 显示全部楼层
记得,不过好似未见过- -

李嘉明 发表于 2011-9-26 20:30:26 | 显示全部楼层
记得,我今年暑假在找童年回忆找到了这部片。=============================) u) u6 b" \. l
上传不了附件

Ace0210 发表于 2011-9-26 20:32:56 | 显示全部楼层
我只記得有M仔 浪子  黑咪 羅 and 豬

235795561 发表于 2011-9-26 20:34:06 | 显示全部楼层
细个果阵睇过,几好睇

grostcar 发表于 2011-9-26 20:34:10 | 显示全部楼层
邊個卡通人物係 羅 and 豬

grostcar 发表于 2011-9-26 20:35:03 | 显示全部楼层
回复 2# chrisrex
1 s. r; B3 t2 W' d  o4 S  F
: d( Q6 z& t8 L2 Z) L我都好想搵到啊

kerry123 发表于 2011-9-26 20:35:37 | 显示全部楼层
粤语,你不要吗。。。。http://v.youku.com/v_show/id_XNjYzNTA0NA==.html

inber 发表于 2011-9-26 20:37:22 | 显示全部楼层
回复 6# grostcar
$ q6 V5 O* E5 g; k$ p- H' R8 S, h9 R- U) `1 D" w2 u5 N% u

0 ?4 O( a# T) e3 ?9 D# T我諗起 羅密歐,茱麗葉  D* H' Z# W6 V6 p+ N$ B6 \+ M
去維基查左,真系有哩兩個人/ h* }. @3 ?# f: ]' P& V* s- w
1 q" N1 ~& t& O; f8 u
睇黎我嘅記性都唔系太差

grostcar 发表于 2011-9-26 20:37:45 | 显示全部楼层
回复 8# kerry123 - s$ N: y$ R: ?0 e' \7 y

) x4 g3 J1 ^6 p' [2 e0 Q
3 I( U2 R' @0 j+ E3 S    就係唔想線上睇! F- X- p2 K1 N9 r  V% C

( O0 T& W  I( U3 J* h我想要RAW版本

grostcar 发表于 2011-9-26 20:39:22 | 显示全部楼层
回复 9# inber
7 i) `  @5 D. s3 w6 I5 S: l0 ^* |% A6 u& B: v* h

- n" a5 Y3 Z6 @, |    我你記得M仔, 小黑咪 only

李嘉明 发表于 2011-9-26 21:05:59 | 显示全部楼层
回复 10# grostcar 7 B1 o* m, T+ }$ A; I( v9 A8 `5 F+ S
我都想要RAW。!!!!

1234下一页