[每日闲聊] 我想大家幫忙測試一個網的下載速度如何(唔知有冇發錯地方)

grostcar 发布于2010-12-4 10:13 1966 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知有冇發錯地方
) Z  S7 ^( y" h) t; h9 a我係想大家幫忙測試一個網的下載速度如何
  P! o' ?, N2 B  s3 M2 L; C* K$ E5 B% {5 C5 Z) Q7 d% Y3 a# c
http://webo.com.hk/download.php?i=435427 (一個大約260M 的片)
$ a* g2 C# a3 z8 F- y$ o$ y1 z5 u* ~" [3 B7 M4 ^  v/ b/ w
我想知道在大陸同外國的下載速度如何/ e$ L+ z/ M, P3 g6 z1 D% a
因為我下載得超快啊, 1分鐘都唔駛就DOWN 完

已有(32)人评论

基拉杰特 发表于 2010-12-4 10:18:14 | 显示全部楼层
那尼,一分钟都不用?你什么网速

Kiver 发表于 2010-12-4 10:22:23 | 显示全部楼层
唔知有冇發錯地方
7 _, H  n  d1 z! s* K6 L5 o- Y- s1 n我係想大家幫忙測試一個網的下載速度如何* J& J3 M/ J; }. s1 X
/ B. G1 W2 I! W: r- g, C
(一個大約260M 的片), ~. U1 X6 m0 `. ?7 P- T
5 k% N5 s5 _' Y  i. M2 L5 r% D
我想知道在大陸同 ...
& Y! w6 {# I" u% O9 u# kgrostcar 发表于 2010-12-4 10:13
/ L3 O. K5 K- t' i+ ?  y  _9 K1 N. D

6 R1 V/ z+ W- p: {7 E7 |6 G7 G* l* F請等等... Please wait...
2 k8 E& L7 S8 b, v
9 a$ c9 j( _/ S8 x    ' S9 c% N0 m+ C. K$ ^2 X, `" a
这个提示已经等了我好久, H' R7 s0 `7 c6 o9 X+ B
南海视讯主网络

Kiver 发表于 2010-12-4 10:30:03 | 显示全部楼层
唔知有冇發錯地方) E) W* s. I* b2 z# q' f- D  p9 L
我係想大家幫忙測試一個網的下載速度如何  C0 x  Q' ]/ `- S% U! W& J
+ d9 }5 @, B/ z! }
(一個大約260M 的片)) h' o5 ]4 ^0 j- H

# F- V3 v0 F7 [& y# M我想知道在大陸同 ...
, r2 i3 ~: `" r# |grostcar 发表于 2010-12-4 10:13
- W1 B4 I/ v! x8 H+ Z6 ]8 |& X
8 w- c# C* F5 X( |, @3 r

$ b& W* d( L6 _8 f6 e3 y    100GB存放空间?

Kiver 发表于 2010-12-4 10:30:40 | 显示全部楼层
唔知有冇發錯地方
& O3 v9 p- z% W% O5 [我係想大家幫忙測試一個網的下載速度如何5 H* ^: l2 R/ F6 b/ J

1 W  F* c% M1 R(一個大約260M 的片)
/ z' R4 K" P/ B. r, s
% f+ y" R( H! I2 J, s- `我想知道在大陸同 ...8 F9 O0 U9 j, k6 [+ A7 R! _% q2 p
grostcar 发表于 2010-12-4 10:13
" [5 D: F# G) Y0 N8 j) n3 |
3 v$ d( N2 B% K$ `
0 R# ~) N. t. Y+ e  O  F1 k: \
    我找不到那里下载你提供的文件链接啊~

天才不二 发表于 2010-12-4 10:33:52 | 显示全部楼层
我一秒就下完,不过下载文件223B

Kiver 发表于 2010-12-4 10:34:25 | 显示全部楼层
南海视讯网络速度是
9 [. Q) e1 P6 K370KB/S
) C& X% i% a$ z# k
( C- s' H  Z9 w  R今晚返去用电信再试试~

我台机挂着迅雷的!

我台机挂着迅雷的!

天才不二 发表于 2010-12-4 10:37:53 | 显示全部楼层
原来只可以另存为下载啊,6mb  ad只有唔到30k/s的速度5 s- o* T! `2 I; d0 ]* ~

grostcar 发表于 2010-12-4 10:56:41 | 显示全部楼层
我下載完佢仲真係睇到啊, 證明己完整下載, 所以先要問下大家的下載速度
" m! k* P( [' r8 L7 |- M# H係唔係香港先快呢

小c 发表于 2010-12-4 11:01:09 | 显示全部楼层
9 N5 n0 ]# W$ ^/ J3 Y2 k* |6M的AD,一开始有50多K,跟住就跌到甘样!!

grostcar 发表于 2010-12-4 11:05:38 | 显示全部楼层
我用過兩個唔同的電腦試, 一個係HKBN, 一個係有線. |* ~* b) W. Q, d9 y) u
% X. n0 C% D7 {( ^& O/ r9 I0 p, D( j
' O/ \0 c" `" E6 ]1 m5 o* q  `

grostcar 发表于 2010-12-4 11:07:03 | 显示全部楼层
100GB存放空间?
0 c2 }3 f# _3 \# x3 `) o9 }7 oKiver 发表于 2010-12-4 10:30
6 V6 f& h4 t" Q8 `8 ~
佢個網話無限空間, 不過我都估係100GB

123下一页