星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[电视电影] 求曳曳IQ博士 即IQ博士 J2未播放集 粵語

吖c 发布于2011-9-20 23:36 3258 次浏览 34 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-9-21 18:29:53 | 显示全部楼层
哇。依個係你個責任嚟。做咩推個波畀我。- S9 {9 ~& ]3 c* U
kwanyeung 发表于 2011-9-21 18:24
) Z" j( G+ `3 @1 @( a1 q+ B4 {

- V2 |$ I3 {( X7 Y! o0 q2 ]; F. _
/ w( G. i* _0 X+ ~; a分流區唔系我管(移唔到帖)  J: U$ t' N0 s3 N" w& b  Y

: G+ E3 X3 p; B% P+ a  e我打算理少少就算(所以不完全是責任),只系我答應左補番比樓主,所以先跟進- }4 K/ G9 Q) v
不過我記性唔好,所以先諗住揾你提下我
- m; S0 M& `( z: s$ r. m以我所知你最樂於助人,唔揾你,我真系諗唔到揾邊個提我

kwanyeung 发表于 2011-9-21 18:57:38 | 显示全部楼层
分流區唔系我管(移唔到帖)
3 @: K( t1 R" ~2 V! t1 I; v
; J; i5 U6 ^9 a我打算理少少就算(所以不完全是責任),只系我答應左補番比樓主,所以先跟 ...* s9 w9 o, B5 b  m' T
inber 发表于 2011-9-21 18:29

" _- V1 G; G: z! b我幾時變咗樂於助人連我自己都唔知 ; ]. ?+ f! k0 N! t+ q
你話個區唔係你管就更加唔關我事,我冇地頭我只係二打六留返畀高層跟住。唔跟住我都冇法證明執法不力。

inber 发表于 2011-9-21 19:01:05 | 显示全部楼层
我幾時變咗樂於助人連我自己都唔知
7 n; w, D" Z4 g3 z. D你話個區唔係你管就更加唔關我事,我冇地頭我只係二打六留返 ...
2 f8 Q8 O. G6 f. i. G! wkwanyeung 发表于 2011-9-21 18:57
$ H6 @1 u: `, x, f

" f: D7 E* s) k% }: }  \4 @8 c1 `/ V( c& \) b
"我幾時變咗樂於助人連我自己都唔知", K- S1 [" Z  g& O  v1 S
唔系變,因為你一直都系

吖c 发表于 2011-9-21 20:05:39 | 显示全部楼层
回复 16# sha1b18 . M  p: i9 c9 d$ i- c

/ A4 @, K7 ~  ~) T  S% J; ]1 m# _# ?: h1 c/ @
可以发畀我吗?$ _9 F3 q# G& G% f9 M
唔该你啊!

fd3870 发表于 2011-9-21 20:07:27 | 显示全部楼层
其实有d片下载地址过期 求更新

吖c 发表于 2011-9-21 20:14:40 | 显示全部楼层
回复 17# inber 3 U; p* z3 e6 A3 r+ v
4 V% s& V, q% i$ ]  g
的确...好多人都唔明白...
  |9 W' \& v! f" z. {你可以理解得到..我真系好感动LOR...

asd123456 发表于 2011-9-21 20:34:25 | 显示全部楼层
本人唔睇IQ博士。。

inber 发表于 2011-9-21 20:34:38 | 显示全部楼层
回复  inber 5 h2 J: z* `1 Z

! \6 C0 ^, _& ~的确...好多人都唔明白...- {( U+ J! o* ~, ]
你可以理解得到..我真系好感动LOR...
0 D. d6 o5 U. ^; n8 }吖c 发表于 2011-9-21 20:14

2 X+ A" I  t2 Y) @8 G# p1 o6 H; D; N. U+ ^# e# U* o' C

4 c& W8 C6 F% m9 @; D* A如果你最後都系求唔到4 a6 {8 f5 S2 B& m! U& F0 i
就通知我加番你80星夢啦9 a' R3 z0 R8 l; o) a5 E/ Q! i
我信你嫁啦

吖c 发表于 2011-9-21 20:49:36 | 显示全部楼层
回复 32# inber
- B% y: O  K4 d: v% I/ S5 M, F8 Z3 s
/ j7 h2 x: `4 n7 y1 n5 m+ V) }* i+ @$ |; ]
    多谢晒先啦...希望求到啦...

最爱粤语 发表于 2011-9-21 23:41:37 | 显示全部楼层
本帖最后由 最爱粤语 于 2011-9-21 23:43 编辑 0 X5 @. Q: h2 ^4 b: J' q: \
7 C) T$ v3 f" @$ N
原版的243raw  版  就有 ,曳曳的 果14集 的我当时 都下载左,唔记得 翻去边度了
- u: f1 K% ]9 j. b6 t/ @
! k: c) }1 a6 ?* }* L6 ^8 m1 I你看看http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75697-1-1.html我当时发的,不过就是没人关注

wataru37 发表于 2011-9-25 19:04:46 | 显示全部楼层
未播放下来看看