星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[电视电影] 求曳曳IQ博士 即IQ博士 J2未播放集 粵語

吖c 发布于2011-9-20 23:36 3257 次浏览 34 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
1社区币
本帖最后由 吖c 于 2011-9-23 00:40 编辑 & F- H1 [, K6 U, F" W# F& ?+ p

4 _$ t" Z; \- s' A/ \1 t% z6 f2 s求J2深夜播放嘅曳曳IQ博士
( X5 k) g0 }0 F9 m- Q7 z即刻IQ博士第9,15,26,36,41,42,46,64,91,107,147,189,206,224集..
7 t2 g8 _( d2 w. x- `# X  G要求粵語
: N0 P/ d7 F* E6 T. C% Z0 p3 t& z2 k& D. ?5 z' B" r/ t* L
呢個帖有包含..但購買後發現已過期..如果有人認識帖主...麻煩幫手通知一聲!
. S4 y0 F# [; g! t2 c( U( @
4 a1 A, }# {0 }% b( c. y) yor doutmu邀請碼都ok...因為貌似原創喺doutmu..
& p1 w4 n/ v3 Q2 p$ Q- r( P. z) j( O* \" n3 e6 K* \; r
唔該哂大家啦...我就差呢幾集..好想要!thx...
( j2 N; M$ h2 p* I
8 e& j0 D8 M" ?; ?. b" \+ F
4 Z2 V/ z! J# U3 R9 D
" G0 ]6 y" @: I2 s3 csha1b18 已經發咗畀我啦..唔該哂! 多謝關注過嘅人.更加多謝幫助過我理解我嘅人! thx... 而且貌似wulove已經續期...

最佳答案

查看完整内容

我係喺DotMU搵到岸狗版既MU同u-file下載鏈接

已有(34)人评论

sha1b18 发表于 2011-9-20 23:36:01 | 显示全部楼层
回复  sha1b18 - G5 w- \0 o! C
) L! N+ t1 L: c+ k

4 M3 E( S& K8 K    唔記得貼地址:;extra=&page=1+ [, K; K$ b. O* Z& m

- v3 A8 R- K2 f9 s/ j! e   係呢個...115架!
0 F/ \5 @4 ~% q5 [/ T& ]2 @吖c 发表于 2011-9-21 00:42
* h( F9 k: z  j

( J5 L# l2 ]7 K  ~) R3 {我係喺DotMU搵到岸狗版既MU同u-file下載鏈接

sha1b18 发表于 2011-9-20 23:51:28 | 显示全部楼层
你係咪下u-file?u-file死左檔就唔會補,不過我見MU仲下載到

吖c 发表于 2011-9-21 00:42:31 | 显示全部楼层
回复 2# sha1b18 / o& C! [* z) y
( W7 f4 t9 l& M7 B& V6 C
$ t% a& |; t. s3 j' Z
    唔記得貼地址:http://www.dreamxt.net/bbs/viewthread.php?tid=75650&extra=&page=1
4 c5 u& x- S' H. E7 h6 N/ \% o5 ~8 b3 g* [8 `6 T, x3 h9 {
   係呢個...115架!

chrisrex 发表于 2011-9-21 01:48:58 | 显示全部楼层
回复  sha1b18
" Y7 k7 Z/ ?- C; O/ ]* O
; H* G5 p9 T8 b5 {3 P; e* C3 T9 I( g' O
    唔記得貼地址:;extra=&page=1
- i$ c% ]5 R- S0 W! [
; J' g$ X$ ^$ k) p4 v   係呢個...115架!4 I/ r1 w! L% F. Y4 x
吖c 发表于 2011/9/21 12:42 AM

. x: [, H9 f; V( Q' b, R
  j4 R6 \& a- |1 {& i  U% a  }
: D9 b) P. t7 M4 I! I* l    呢个睇唔到?冇过期啊?- -

maplep 发表于 2011-9-21 02:06:42 | 显示全部楼层
呢个睇唔到?冇过期啊?- -
0 b0 K2 r2 A. v2 b$ `% I# I0 jchrisrex 发表于 2011-9-21 01:48
* m9 k0 n6 v, Y5 f( g
6 ^2 k2 @6 a2 C8 E" l1 u
! a" L3 P2 p" @; f3 X
    你没看到他星梦和阅读限制咩?

maplep 发表于 2011-9-21 02:19:28 | 显示全部楼层
楼主在这那么久了还不知为什么下载不到?因为要收税的呀~最少收10星梦吧。。你至少还要20-30星梦

inber 发表于 2011-9-21 06:22:15 | 显示全部楼层
本帖最后由 inber 于 2011-9-21 06:23 编辑 , T( V+ H6 w4 t5 l) ]3 c
楼主在这那么久了还不知为什么下载不到?因为要收税的呀~最少收10星梦吧。。你至少还要20-30星梦7 N: w% T5 |% j  H% b
maplep 发表于 2011-9-21 02:19
2 Z: O& p' @1 ^. j

+ q% f' x6 s: U- F7 N+ H+ s3 c, A' ^. A$ O( H
求J2深夜播放嘅曳曳IQ博士, g4 |7 Q+ e; M; C; B$ U
  |& h( a0 |& s( Q7 |粤 漫 社即刻IQ博士第9,15,26,36,41,42,46,64,91,107,147,189,206,224集..Cantonese,Comic,Anime, 粤语,动漫,动画,旅游,种植,达人,红枫,电子,游戏,娱乐,HK,香港,TVB,J2,儿童,童真,Cosplay,Lolita,漫展,三色堇,配音,梦想,青年,少女,CG,原创,创作,MU,115; G! |4 T: {2 F" H" c; O
. i3 ]3 C8 l2 D- \' s) q2 U要求粵語- 粤语动画爱好者社区 -  Cantonese Comic Community0 s* t! Y$ i( Q# v
2 \' n. n; w" {" x* V, n% P4 ~4 f" r( A- }/ G
* c% I. i& q2 N" M1 T" Y粤语动画爱好者社区,创建一个寻找童年梦想的网络集中营呢個帖有包含..但購買後發現已過期..如果有人認識帖主...麻煩幫手通知一聲!粤语动画爱好者社区,创建一个寻找童年梦想的网络集中营8 z. |( ~4 f3 j3 E% c7 _* I3 X1 S# J4 e7 q& W: J

& d/ s5 I2 a) `& l) A: A. @& t) t) |3 i3 y粤 漫 社or doutmu邀請碼都ok...因為貌似原創喺doutmu..2 e8 v3 ~" |- o( _+ K( r* m
% b  K& q1 \- T( C# D; p9 P8 W! [' \5 h! |9 \7 O
( A& C% ~, |+ u4 FCantonese,Comic,Anime,粤语,动漫,动画,旅游,种植,达人,红枫,电子,游戏,娱乐,HK,香港,TVB,J2,儿童,童真,Cosplay,Lolita,漫展,三色堇,配音,梦想,青年,少女,CG,原创,创作,MU,115唔該哂大家啦...我就差呢幾集..好想要!thx...

1 q/ Z# Q. Y- ?) s2 K3 C$ h6 M
* g  t5 \- n) O4 @5 J/ @樓主嘅意思應該系,佢買左這帖嘅附件,並下載附件
: ]) v  q6 P! _. d, u見到115 link發覺115文件過期, @2 m0 \' m) a& t+ Z
http://www.dreamxt.net/bbs/viewthread.php?tid=75650
/ ?. I' v' t) f1 a* W3 t你見到樓主咁少錢,可能系因為佢  購買並下載附件

基拉杰特 发表于 2011-9-21 08:51:58 | 显示全部楼层
是她自己权限和星梦不够想走捷径

基拉杰特 发表于 2011-9-21 09:27:27 | 显示全部楼层
樓主嘅意思應該系,佢買左這帖嘅附件,並下載附件
6 N- R: c) e9 G7 n* l8 q見到115 link發覺115文件過期
+ b# j; Y* J/ Z8 o  e  [7 S4 H9 c7 q+ `$ _! W! K, K; Y
你見到樓主咁少 ...' X& Q$ X! ?. Q6 s* n- T+ `' U
inber 发表于 2011-9-21 06:22

7 ?# V4 B/ y* q) r( v* B) ~1 w3 b. w3 r$ e$ G# F9 x% s
/ ]$ c. O0 e4 H: `  |2 h' r
    他何来50权限,老M应该是这个意思,其它新会的懒得睇,不过就算过期都唔关事啦

inber 发表于 2011-9-21 11:00:02 | 显示全部楼层
本帖最后由 inber 于 2011-9-21 11:01 编辑 3 i9 [0 B& h* {3 S, y) S) X1 n
他何来50权限,老M应该是这个意思,其它新会的懒得睇,不过就算过期都唔关事啦
3 ]9 m  }/ X! g2 Z基拉杰特 发表于 2011-9-21 09:27

6 m( Z4 _2 p& M# g0 P
( |) U4 G+ s* B5 g3 k1 ?/ I8 x下圖有兩個附件,一個系 50權限&0星夢;一個系0權限&80星夢6 G+ W# I1 m) n: u
樓主己經買左 80星夢(而不設權限)的附件,所以樓主唔會唔夠權限,亦不能排除佢已經下載該附件
- W7 U3 _; @9 y) g  N QQ截图未命名.jpg 6 t* [& w% H; |8 |; z/ V

l, C9 y; s/ v5 D其實我地諗嘢系米有時主觀左
( f, l5 \5 f/ G2 X貌似張呢類帖都定為單純的"走捷径"
/ g$ G) ?. ]* _如果系我誤解左成件事嘅,請告知

基拉杰特 发表于 2011-9-21 11:17:32 | 显示全部楼层
下圖有兩個附件,一個系 50權限&0星夢;一個系0權限&80星夢
, Z9 g8 o* I$ T8 @8 s樓主己經買左 80星夢(而不設權限)的附件,所以 ...# q& b$ }* j" G; G4 b; ?" R
inber 发表于 2011-9-21 11:00

9 l& t5 A0 N! K0 M2 @3 J  T7 b4 Q7 j

h3 `% n7 h) {9 P3 w    其它新会的懒得睇,不过就算过期都唔关事啦,我说了啦。就算那个过期啊,但是那个发的人的资源都不知有没过期,50那个

123下一页