[真人特摄] 蒙面超人RX【重制版】 粤日双语 47集TV版完结+剧场版

ET0-0 发布于2011-9-1 19:03 13384 次浏览 78 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
manghk 发表于 2011-9-6 10:53:23 | 显示全部楼层
算我多管闲事。。MAN兄几大了?...
5 ]; T6 W9 p* ^6 k. j% Pmaplep 发表于 2011-9-6 03:38
, O& `, r" B3 ^/ R8 v. |
( h4 m, s9 \1 y" V0 W& W3 O6 b1 ^
( A  k6 j# [* ?
    十八廿二…

chenny2004 发表于 2011-9-6 11:29:26 | 显示全部楼层
RX真是值得回顾

李嘉明 发表于 2011-9-6 12:26:31 | 显示全部楼层
回复 45# ET0-0 ( x5 W8 l4 ?- n5 J2 W
佢哋同我哋好唔同!他们配音的带同伴奏係分开的

种子VV 发表于 2011-9-6 16:24:43 | 显示全部楼层
RX始终都系黄志成配嘅最好,其他人配RX始终都系差啲!, ]5 @, S+ F; J/ Q% D% e  q
可惜蒙面超人嘅版权俾TVB买咗,如果唔系依家ATV都有可能重播番

fasfas123 发表于 2011-9-7 11:43:43 | 显示全部楼层
經典呀 ..........

李嘉明 发表于 2011-9-7 19:20:07 | 显示全部楼层
回复 52# 种子VV / |6 E0 u4 _5 \6 ~7 D
SB。TVB会咁浪费,买翻嚟唔配音,唔播放。播放是有限期和播放次数的(ATV只是不买了)
3 e3 H7 I( |/ R) N% l  ]( R# }! \! K& j最近睇咗一部在亚视播的影片。听见黄志成把声(好难听到一次)

jiezqq 发表于 2011-9-7 20:17:48 | 显示全部楼层
看起来好像虫子

aaron81 发表于 2011-9-8 00:24:48 | 显示全部楼层
回复 30# manghk
# a" Z& w$ h* e6 {mam兄响电视台做的??

heyaosi 发表于 2011-9-8 00:39:52 | 显示全部楼层
好啊,多谢嗮楼主咯

ET0-0 发表于 2011-9-8 00:42:19 | 显示全部楼层
回复  种子VV
: b9 y; T4 g* V$ M1 e4 _  rSB。TVB会咁浪费,买翻嚟唔配音,唔播放。播放是有限期和播放次数的(ATV只是不买了)  M1 _9 M3 ?1 `' u3 T. _+ T
最近 ...
; o) u) g; A* b8 O  b( W* u李嘉明 发表于 2011-9-7 19:20
0 R; ~6 B6 R2 k3 [& P

# ~0 R5 v8 z, a  k2 R  R$ C  r6 C+ z; o5 v" C5 ]' {- |
    黄志成把声你可以睇游戏王 就可以听到距 配城之内的

QQ车 发表于 2011-9-8 01:13:17 | 显示全部楼层
又更新了,今次的截图清晰多了.

种子VV 发表于 2011-9-8 05:00:52 | 显示全部楼层
回复  种子VV 2 B$ M7 W$ K2 d. N" T
SB。TVB会咁浪费,买翻嚟唔配音,唔播放。播放是有限期和播放次数的(ATV只是不买了)* M$ z/ c7 P! p6 {
最近 ...( u1 U% V# J: s  W7 g; b! Z/ \7 p
李嘉明 发表于 2011-9-7 19:20

3 ^1 V8 ~' J9 B- V; p; o% j3 j
* d* E$ ]0 t% w1 c* b3 L4 h2 q- P" T  H# c( [5 T2 \& ?
你依只SB!睇嚟你系唔知道依家所有蒙面超人TV版嘅播映权都俾TVB买咗,依家就算系ATV想买都冇咁嘅可能仲点重播?简单D讲就系TVB如果买咗依十年内蒙面超人响香港嘅播映权咁其他电视台系冇可能响依段时间播出蒙面超人(无论系新定系旧),明白未?
) q1 u) Z" I% x0 H1 g4 ], h可惜网上都净系得几集ATV版嘅RX可以重温