[社区BUG] 后台管理出错,发生什么事

基拉杰特 发布于2011-8-26 10:57 4142 次浏览 42 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-8-26 13:03:46 | 显示全部楼层
KY兄仲有米,5千帖就有3萬幾星夢
' n: Z- i+ ^- F非常可疑
0 w8 X" [/ x* d6 g+ h漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:52
. @. _- `; p' U
大把人個比率高過我,你又唔話佢哋可疑。, S/ h+ h/ I  z7 ?8 y
有咩米,你賺錢能力咁高好快追過我。

inber 发表于 2011-8-26 13:04:42 | 显示全部楼层
大把人個比率高過我,你又唔話佢哋可疑。' n! H0 C. t2 G% D: u
有咩米,其實得3000,不過唔知點解多咗個0
' o+ d! }: {- jkwanyeung 发表于 2011-8-26 13:03
- s9 }9 u* [4 v& ^& W' F" @5 {* M2 E
" d0 Z2 A4 v4 R+ B" w3 {
. S1 a; I$ n) J. o( m1 @6 q
可能K社錯手  Y0 F9 e  V* K( R4 D% }
我提佢改返先

inber 发表于 2011-8-26 13:05:41 | 显示全部楼层
ky唔夠我快# E+ a3 A/ {4 }' D, i- x
比我睇到真相

kwanyeung 发表于 2011-8-26 13:06:09 | 显示全部楼层
可能K社錯手* n  r+ ?9 P4 L. i$ d
我提佢改返先
+ p) E0 i- b  U! O5 zinber 发表于 2011-8-26 13:04

; u- g! i( }. G2 j, y) X你做咩改我個引用,你居心何在

inber 发表于 2011-8-26 13:09:27 | 显示全部楼层
你做咩改我個引用,你居心何在7 `0 h4 p3 c4 I' n
kwanyeung 发表于 2011-8-26 13:06

/ a. Y$ R; p* r0 Y& B3 V
7 P( y7 @2 o# ~
2 F+ e+ H& W  D- s我終於見識到咩叫
! p, s  {' A$ |; v# |7 ~) j3 s睜大眼講大話
# u4 z$ c( c6 C- t' R* v: P: t6 p("睜"本來想用個好啲嘅字,但唔識寫)

kwanyeung 发表于 2011-8-26 13:10:15 | 显示全部楼层
我終於見到咩叫) I4 X+ A( V3 J! K3 j  u. b
睜大眼講大話
1 J! T( x% i/ Jinber 发表于 2011-8-26 13:09

W9 t( ~5 ^9 W9 i2 o你見到我個帖有寫修改咩? 都冇寫好明顯係你幫我改㗎啦。

kevinchan 发表于 2011-8-26 13:11:35 | 显示全部楼层
從未試過,以為基拉自己咬自己
0 J9 K% T: Z  Y% i漫步雲端 发表于 2011-8-26 11:19
: W: ^& a& i0 G4 ^. u

5 o) J2 N" a% T& y& v* ]7 `2 z  V# r2 k) m! C; o# u5 i8 J* X" B
    同感,以为系统出错,基拉自己咬自己

inber 发表于 2011-8-26 13:12:54 | 显示全部楼层
你見到我個帖有寫修改咩? 都冇寫好明顯係你幫我改㗎啦。9 Q8 q! \0 t' z8 {& d' C  f" Q& Y
kwanyeung 发表于 2011-8-26 13:10

" C1 e' A0 H. y5 D) u' m# m% v4 b/ l- |* p: _8 M4 e) x2 o" |1 E
2 _' i/ f  F! a1 Y( l- j: s( f" r) J
因為你系一分鐘內改好  U7 A7 x  D3 B7 A1 U2 ?
你估我唔知咩
# h* b5 I9 I& a+ a, |2 c/ i7 L
  Y' I" }" m/ d/ L8 P" y" u1 G其實以你對哩個壇咁了解
5 f. C3 C. R( f6 O& ^* K無可能唔知"一分鐘內編輯"的後果
4 Z7 x. ]7 S% z* p% Q6 E' ?你咁講證明你扮緊嘢% J3 _# F9 l* c
7 h' Y/ P& F( M* `3 n
所謂講多錯多

kwanyeung 发表于 2011-8-26 13:15:58 | 显示全部楼层
因為你系一分鐘內改好7 ~7 t, o+ m* l. h/ f6 N' d7 e1 e
你估我唔知咩
% T& k1 A2 B0 F1 t- K3 y$ C4 K" F: k: I- S
其實以你對哩個壇咁了解
3 f! H0 ~" C) q, }& N8 ?+ a$ O無可能唔知"一分鐘內編輯"的後果
% J: u  S! n9 W9 s# D ...
+ t# F: X+ u; Finber 发表于 2011-8-26 13:12
& x. m5 b3 J2 u; \- d+ L# L
我就係唔知。多謝你提醒。
  c3 z' U$ D9 Z( M算啦,你係高層我都係鬥唔過都係閃人。

漫步雲端 发表于 2011-8-26 17:39:21 | 显示全部楼层
大把人個比率高過我,你又唔話佢哋可疑。
3 I/ l% u$ K9 n8 B$ y1 p有咩米,你賺錢能力咁高好快追過我。
3 _5 }1 n7 y# H7 M) Akwanyeung 发表于 2011-8-26 13:03

; c* }7 S4 n& C, f, H9 ~/ o; P0 ~1 ]
* h# r1 }! O2 }2 I本來3000後來多個0
7 @6 j! V5 [; e0 S你老貓燒鬚了,畀水王I捉到正

漫步雲端 发表于 2011-8-26 17:42:00 | 显示全部楼层
同感,以为系统出错,基拉自己咬自己
- b, h3 X$ d- D' O( gkevinchan 发表于 2011-8-26 13:11

2 o& q8 e2 J; x% \, l0 b! P& J  H6 d' u' ]# F+ W" o, i: m$ C/ z) n9 |
* n. D) h' z; C# Q4 Z; |
嗯,睇真啲原來評分個度系截圖黎

h2o2 发表于 2011-8-26 17:55:05 | 显示全部楼层
哇 好有趣啊 嗯嗯