[社区BUG] 后台管理出错,发生什么事

基拉杰特 发布于2011-8-26 10:57 4143 次浏览 42 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-26 11:23:16 | 显示全部楼层
想拿你做实验
* p5 o! d. @6 G基拉杰特 发表于 2011-8-26 11:21

0 b: y0 l' I3 E4 ?+ U0 B: @/ H1 I, V5 v% j1 y7 q' r& V3 u# s, v
$ G" @) ]% B1 K* ^; ]
我非常支持,做吧 反正佢大把米

inber 发表于 2011-8-26 11:30:43 | 显示全部楼层
我非常支持,做吧 反正佢大把米' m- O' c/ r( l; D$ E0 }$ ]
漫步雲端 发表于 2011-8-26 11:23

9 [' q4 F' l, K2 w5 [" ?6 \; y+ J3 n. @' J6 I, ~; u

- L: o8 \7 @: j. q; \' m話時話你幾時有2萬幾咁多0 h; H/ H' p) X: \  z0 [- R! I4 V
系唔系搶左我果啲
5 R; t. w- R: U1 r9 D+ S; t我記得我之前好似系多過樓主

lwj23 发表于 2011-8-26 11:47:17 | 显示全部楼层
穷人路过围观星梦以万为单位的.....

漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:09:34 | 显示全部楼层
話時話你幾時有2萬幾咁多8 z* S2 t( {# Y2 p5 z' ]" i
系唔系搶左我果啲
- q  Q$ j7 x2 ]' o我記得我之前好似系多過樓主
- P. O  J/ X$ z! |9 }7 p( Hinber 发表于 2011-8-26 11:30
' X( b1 ?) |7 n6 ]" r* h
9 B3 q  D9 [& v! S) K$ M' W- {

5 U( ]4 T* a9 v% f( L你咁八卦嫁,唔話你知啲錢嘅來歷

inber 发表于 2011-8-26 12:13:03 | 显示全部楼层
你咁八卦嫁,唔話你知啲錢嘅來歷7 P% g* x/ t7 r; P- e9 U
漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:09
, \+ B; a: m) |. G/ E
4 B9 i* P9 m% p( l
: ~! E' @* j! y" I4 I1 b* X4 v
肯定唔見得光 , q7 ?9 q5 |- v; U6 B
所以先唔敢講

基拉杰特 发表于 2011-8-26 12:33:04 | 显示全部楼层
你咁八卦嫁,唔話你知啲錢嘅來歷
  o9 ?3 m2 y/ d0 a* Y0 P漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:09

; @8 i) g# F. i$ j# S$ w, X1 \, d6 z& Y6 {/ D5 \& `4 I, R/ d

# z) u' e; w' X, v) F$ @    恭喜发达

漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:39:34 | 显示全部楼层
肯定唔見得光 , b) U- V0 B; c) o3 ]+ v. d
所以先唔敢講
: ]1 P& _9 @9 Oinber 发表于 2011-8-26 12:13
1 I5 u  {" W% z0 E! E+ ?* W0 M
4 @" S" @& W. G! I, H
4 k- i+ K8 N0 h+ ?' w
激漲法對我沒用的

漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:41:52 | 显示全部楼层
恭喜发达" }. c% ~4 V, z6 D9 K
基拉杰特 发表于 2011-8-26 12:33

' P/ Y" T: t6 H% m0 U4 ?
1 h9 Z; a3 n; k+ j
# l" o) Z8 x$ C5 X: A( X5 ~恭喜升職

kwanyeung 发表于 2011-8-26 12:45:25 | 显示全部楼层
你咁八卦嫁,唔話你知啲錢嘅來歷
( F5 }6 `. w# C' o2 G& X* t漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:09
" i+ O! z9 C& i' f- h/ r
高層討論區,啲高層都係有米佬,我都係閃埋一邊。

漫步雲端 发表于 2011-8-26 12:52:11 | 显示全部楼层
& a1 L% Z# J4 ]# n* F
高層討論區,啲高層都係有米佬,我都係閃埋一邊。
/ W8 b5 ]6 W! z$ N# c! g3 j  O. ikwanyeung 发表于 2011-8-26 12:45
  b* ?5 t; d: n$ o6 G
% }5 F- ?; Y4 T3 v3 o4 g( Z. f8 H

5 ^& n- |; ^) o5 U" u& ]1 m2 @+ a0 v
KY兄仲有米,5千帖就有3萬幾星夢, a, |) T; K2 D! r
非常可疑

inber 发表于 2011-8-26 12:55:51 | 显示全部楼层
高層討論區,啲高層都係有米佬,我都係閃埋一邊。' a* x' V8 g8 i) }6 e
kwanyeung 发表于 2011-8-26 12:45

# ^/ m$ E% ^, r+ s5 R$ H! S/ M& G- o' z: K3 m0 o/ ]
3 S  x- n' c3 k$ Q; b
你故意攞曬啲錢出黎潤我嗎?

kwanyeung 发表于 2011-8-26 13:02:38 | 显示全部楼层
你故意攞曬啲錢出黎潤我嗎?
" H: n! c5 V3 Y3 D/ z  I1 [inber 发表于 2011-8-26 12:55
9 W$ a  F; j3 i- k' W- H
係銀行定期到期先拎,你估我會為咗你放棄嗰啲利息。