[新手问题] 星梦好难得到呀!有什么好方法?

小果 发布于2011-8-20 11:50 8303 次浏览 94 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2011-8-20 14:50:56 | 显示全部楼层
回复  unclehans 7 K2 G. Y, y) G1 M/ }
$ S& m. t! L6 w7 L$ R0 y

, g' W0 O$ A/ [/ n! i5 l    你要做得那么绝吗?
1 J$ x4 V7 E7 D! B小果 发表于 2011-8-20 14:16

! f) v  h  }7 J3 r( F$ W0 D3 @( ^: |( c# P* J
4 i" m& o# ^8 m& x
    主题扣分已撤销~
7 z8 H  z- _) pPS:我睇过LZ回复人哋嘅几张帖,有好几帖都有"文不对题"同"无意义回复"嘅嫌疑,请注意每版版规~想得到星梦嘅大前提系遵守每版版规~

inber 发表于 2011-8-20 14:51:12 | 显示全部楼层
你所讲嘅果几个人,喺边度扣咗你分?! h; g( K! Z+ M2 B# w" [
畀地址我睇下~) Y4 H( V  ~8 L, X9 E
aubert22 发表于 2011-8-20 14:44

" x6 n3 h6 `1 [  I* |3 C" S! B$ E1 W) M( Y
- `$ C2 k0 o& t5 s  _# [  k# v7 Y
雀仔同我都咬過佢,重有無其他我就唔知5 H) i7 ?% u* r9 g
自己查重快過佢畀你1 T- C/ Y/ M, N5 X
佢啲帖又唔系多

aubert22 发表于 2011-8-20 14:51:42 | 显示全部楼层
你個大好日子因某啲事提前左啵
4 _8 O( i8 k* E之前都無留意原來 有效日期 咁多條1" R$ x& R, D5 E
inber 发表于 2011-8-20 14:49
1 E9 B$ h- P2 I% v

$ ?3 _& j. t5 }6 y: B, _9 e& r
7 f% L7 U) }5 s    知道就算,免提

inber 发表于 2011-8-20 14:53:23 | 显示全部楼层
主题扣分已撤销~, s1 g; ?" g6 t+ m
PS:我睇过LZ回复人哋嘅几张帖,有好几帖都有"文不对题"同"无意义回复"嘅嫌疑,请 ..., I  J  Y0 }; m. v4 u4 @
aubert22 发表于 2011-8-20 14:50

. X# a; N7 g% n/ P- `7 s: H% h7 f  P: O& @

6 [! a( Y8 l) e" C. `其實無必要幫佢取消主題評分$ A# `6 {5 v  j- c  A& ~4 A& N* J, q
佢除左唔用 版規指引) i/ O; a# w4 ^  W% q
重反左第二條罪,發帖前唔自己查下先
6 P6 _- v1 `$ K. O9 y根本問嘅人多的是,是但揾幾張己經學到好多嘢

aubert22 发表于 2011-8-20 14:56:48 | 显示全部楼层
其實無必要幫佢取消主題評分
# k' K' M: }& D- F佢除左唔用 版規指引
* |" d/ i) L3 u% h8 M8 ?# k/ P重反左第二條罪,發帖前唔自己查下先: L" y9 a5 C$ N# I) `
根本問嘅人 ...
* U$ w( C# r5 x/ L4 L& \inber 发表于 2011-8-20 14:53
6 N  k" m; ]  T: J: }2 ~9 |; _( a8 k+ M

7 V8 N0 V9 M5 p7 s( v1 f5 H  K
% u0 J' R3 W9 b6 s  p6 W    嗯~你可以再评,但原因写后者(询问前说明)~毕竟可改嘅就改~

inber 发表于 2011-8-20 14:59:15 | 显示全部楼层
嗯~你可以再评,但原因写后者(询问前说明)~毕竟可改嘅就改~
8 O8 W2 s4 E* P6 jaubert22 发表于 2011-8-20 14:56

) g- r; [; G; r9 B, A
) B1 Z3 F! R: Z5 K% }  ]: @
) P( |8 {6 c2 p' l6 g& }反正呢個區我改唔到9 Q) D1 r7 G* N) o" W
既然你幫佢改左,咁我就無必要再揾理由扣佢+ J$ z3 K1 {8 C$ ?; p
反正大把人都好似佢咁,唔查就問,我都無扣3 p. ], W# N) z; g- \, t3 h
0 m5 w7 z' ^" W0 s0 O1 L& f! ?
但前面果張重複發帖就唔取消得

aubert22 发表于 2011-8-20 15:01:31 | 显示全部楼层
反正呢個區我改唔到) R; _) W6 F8 m% M8 S
既然你幫佢改左,咁我就無必要再揾理由扣佢
. H6 \! {0 a5 o' o7 F反正大把人都好似佢咁,唔查就問,我都 ...
7 S% K5 \0 Q$ U, v! J+ S, ?1 Binber 发表于 2011-8-20 14:59

) M8 u& x6 S, J( E6 U8 l: D( F( y4 N  c

: a/ q/ I' W+ K. F    你定,撤销嘅话我早撤销咗~我唔做D无缘由嘅嘢嘅~你尽职,大家都睇到嘅~

Mikkukan 发表于 2011-8-20 15:18:46 | 显示全部楼层
出钱米有囖,不过D星梦都睇又睇唔到,又唔可以升值或变卖,发梦果阵系星变成性。。。

kwanyeung 发表于 2011-8-20 15:51:17 | 显示全部楼层
佢哩啲方法我一早諗到
4 D' h7 |* Q4 U重有其他版本添  w- N7 T) H; C
但系哩啲"好嘢"點會隨便同人分享# M* h7 R2 j) d
梗系留返比自己用 , ...
- x) ?. u/ l9 D4 g1 ?3 _inber 发表于 2011-8-20 14:33
- _% ?1 b3 L0 i- ~' P! O" _! ~
你馬後炮啦你。

inber 发表于 2011-8-20 16:06:44 | 显示全部楼层
你馬後炮啦你。+ |5 Q/ t1 v' X: E' Q. l- u, s
kwanyeung 发表于 2011-8-20 15:51
" P! y: y( P: k+ a/ i5 ]
; K. ~/ l9 ?" n) q4 V6 u, m1 {

3 H4 j" z0 f! q8 |4 ] 識穿左添) k; s+ T0 C1 y4 R
呢啲天咁大嘅秘密我呢啲普通人又點會知 - H  y8 z# }  E* V
要好似ky咁神通廣大先知咖嘛

qumjl 发表于 2011-8-20 18:21:28 | 显示全部楼层
回复 6# kental
% z/ L/ e6 X  h8 v/ p( r5 b3 K. B! }4 ^, W2 d# G, @/ t& @' U

) E5 x# q3 p: H- l: p6 Q    厄、、点样先至为之唔够快~~  难道要获得梦星 必须要在某前几楼回复到才能获得?!

maplep 发表于 2011-8-20 19:54:33 | 显示全部楼层
回复  unclehans , t6 L1 q' q# o6 m1 J
9 h; u, ^8 l+ n' s2 v. y
7 {0 B/ y; s4 G6 u1 {: q6 H
    你要做得那么绝吗?
. l$ V: E6 ]; O1 |% [5 H小果 发表于 2011-8-20 14:16
( z% [& z& T  h* r; U

9 L$ C3 B0 }6 }9 L& y" l- o
1 p* F, s0 e; P. \+ f. d! T    你自己做了什么搞到自己这样自己知。。。