[新手问题] 星梦好难得到呀!有什么好方法?

小果 发布于2011-8-20 11:50 8302 次浏览 94 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-8-20 12:50:02 | 显示全部楼层
洗乜上面咁麻烦,睇此帖搞掂~
% {. }9 j, J, u9 p) `1 oaubert22 发表于 2011-8-20 12:42
1 S7 b7 m5 w0 y# V& O7 D' w

8 n+ n& B6 A9 g6 S. }( Z/ Z. I7 y1 y9 O1 [
我有提過呢個方法嫁
4 R6 p9 X$ b  {% Y  Z- w( `; f系唔系應該加我分先

235795561 发表于 2011-8-20 12:50:09 | 显示全部楼层
有钱应该可以解决你星梦噶问题

米小契 发表于 2011-8-20 13:08:30 | 显示全部楼层
去水贴同人尽情水多D就有星梦喇

kwanyeung 发表于 2011-8-20 13:11:31 | 显示全部楼层
為老不尊教壞子孫% x2 k4 C! f; T- g
漫步雲端 发表于 2011-8-20 12:34
* a2 v+ V) Q. J- K: M/ _' d
佢話要好方法,噉我咪講好方法畀佢囉。
) e  A. x, y+ A: d$ u. W好似噉,如果你話點先搵快錢呀,我實話販毒做鴨最快。你係唔係會去做先

凹凸不平 发表于 2011-8-20 13:11:45 | 显示全部楼层
潜水好耐了,出黎冒泡,好好回帖,回D高质量帖吧

235600 发表于 2011-8-20 13:15:23 | 显示全部楼层
楼主别乱发帖,自然就不会扣钱了

inber 发表于 2011-8-20 13:16:02 | 显示全部楼层
佢話要好方法,噉我咪講好方法畀佢囉。2 A, s. [: }8 _) J4 v$ G
好似噉,如果你話點先搵快錢呀,我實話販毒做鴨最快。你係唔係會 ...8 K# x4 Y2 k9 q. A. X) m! |1 m
kwanyeung 发表于 2011-8-20 13:11

9 \2 B+ U- x; g9 @1 [6 I! j: o7 ~6 K# X- Q" y7 c
' o) o1 n  E! j& K- \% u4 B: i8 y! I
佢又無話要快
# @& h3 t5 c) E4 x2 H) L佢要"好"* t" w% ^- B8 ~6 z3 ~
不過你覺得你個方法系好嘅
* G8 c1 r5 r# u9 ]' J% u' h5 J$ l咁教下樓主都無壞

我冇野讲 发表于 2011-8-20 13:34:28 | 显示全部楼层
去回帖发帖就得啦,得闲吹下水。

aubert22 发表于 2011-8-20 13:36:03 | 显示全部楼层
我有提過呢個方法嫁
- [! l7 m; G  x. l. ?系唔系應該加我分先
0 A( m' D8 D! |& @0 Uinber 发表于 2011-8-20 12:50

' K, S- Q" t* ?- e! g, v# F
- f% G2 }4 u* b( S5 w本来系要加嘅,但你下面又补咗D"不当"手段,所以扯平了

inber 发表于 2011-8-20 13:45:37 | 显示全部楼层
本来系要加嘅,但你下面又补咗D"不当"手段,所以扯平了0 ]# X4 ~$ I# K
aubert22 发表于 2011-8-20 13:36

) y$ D# B) x5 n
  ^' q4 d2 W; D7 m7 z! U3 ^
$ K( ~4 F% z2 r  Y& s! ?( S, a 非常好
% Q& _) t2 H# d' G) y 做反面教材都唔錯
" q) q% f' c9 c5 k叫你加分只系講下笑

lwj23 发表于 2011-8-20 13:51:54 | 显示全部楼层
好多人问哩个问题,唔想答....

lwj23 发表于 2011-8-20 13:55:35 | 显示全部楼层
洗乜上面咁麻烦,睇此帖搞掂~$ _0 S% ?2 H: l; @3 c/ j
aubert22 发表于 2011-8-20 12:42

9 Q) d+ u; K- c* M( f( ^8 e
  _% y; J' ~: u! y/ [5 k( F% O: K4 G8 q$ C/ Q% t4 L8 K/ S
    几时变身街长~~